RYANAIR - 3

• 125 910
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Тясно е на последните редове, на другите е широко (сравнено с Уиз)

# 631
Чекирах се и принтнах бордната карта, и поредния тъп въпрос, даже два.
Ред 44 възможен ли е ? Не платих за място, за кратък полет нямам претенции, сигурно са ме сложили най - назад и в средата - нормално като за без пари, не се оплаквам

А бордната карта ми излезе и на български, и н а английски - зависи на какъв език е пуснат сайта. Принтнах на английски за всеки случай. Нали няма изискване да е цветно принтирана, че се чудех, ама си я пуснах чернобяло все пак, стори ми се идиотски да държат на цветовете?

Приложението не мога да сваля, не било достъпно за моя смартфон, пък аз го имах на нов и умен  Laughing

# 632
33 реда са, това е номер на чекиране, не знам как изглежда българската бордна карта  Mr. Green

# 633
  • Германия
Чекирах се и принтнах бордната карта, и поредния тъп въпрос, даже два.
Ред 44 възможен ли е ? Не платих за място, за кратък полет нямам претенции, сигурно са ме сложили най - назад и в средата - нормално като за без пари, не се оплаквам

А бордната карта ми излезе и на български, и н а английски - зависи на какъв език е пуснат сайта. Принтнах на английски за всеки случай. Нали няма изискване да е цветно принтирана, че се чудех, ама си я пуснах чернобяло все пак, стори ми се идиотски да държат на цветовете?

Приложението не мога да сваля, не било достъпно за моя смартфон, пък аз го имах на нов и умен  Laughing
Спокойно, никой не очаква цветна бордна карта.То само това липсваше

# 634
Някой да знае, кога ще пуснат билети за Рим?

# 635
И сега си продават билети за Рим. Полетите почват на 30.10

# 636
Защо на сайта не излизат датите за месец март? Ще съм благодарна, ако някой ми помогне.

# 637
Видях си датата! Благодаря !

# 638
Още един въпрос от мен -дали има вероятност да намалят цените на билетите за януари/февруари?

# 639
  • София, България
аз както ги наблюдавам те ги сменят всяка седмица цените - при едни дестинации падат, при други се качват ...

# 640
  • София
Цитат
няма да имаш проблем нито с лака, нито с пинсетата
Благодаря lyuba84!

# 641
  • София
Записвам се в темата и се оглеждам за изгодни билети за февруари или април.И аз тепърва се ориентирам в тенденцията  с промяната на цените..... НЕ съм пътувала с тази компания досега

# 642
Благодаря на Krassimor за бързия отговор. Вчера купих три билета от уж последните четири места, днес са по-скъпи и не пише оставаща бройка Wink Явно нещата са много динамични.

# 643
Когато пише "оставащи N места", това са оставащите места на тази цена, а не последните изобщо. Следващите може да са с по-висока цена, но може и с по-ниска Wink

# 644
Защо? Ние бяхме с чекиран бягаж 20 кг. Никакъв проблем или разлика с други "нормални" авиокомпании... Малко тясно, но за кратки полети е ок.Wink

ами за това говорим, че багажа си го плащаш и билета ти излиза колкото с нормална авиокомпания, където в цената е включен багаж и имаш и достатъчно място пред себе си.

Общи условия

Активация на акаунт