RYANAIR - 3

• 125 904
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Много зависи, но е възможно и да се изравнят цените с редовна АК, ако се плати багаж.

# 646
  • София
Неее, цената ми беше наполовина от нормалната авиокомпания...140 евро до Милано - двама души, отивате и връщане с багаж 20 кг в двете посоки. Кажи с коя стандартна авиокомпания ще постигна такава цена Wink Simple Smile Но разбира се, може и да греша   Peace

# 647
До Милано/Рим мисля, че минимумът е около 250 лв на човек на промоция с Бг еър или Алиталия

# 648
Защо? Ние бяхме с чекиран бягаж 20 кг. Никакъв проблем или разлика с други "нормални" авиокомпании... Малко тясно, но за кратки полети е ок.Wink

ами за това говорим, че багажа си го плащаш и билета ти излиза колкото с нормална авиокомпания, където в цената е включен багаж и имаш и достатъчно място пред себе си.

В повечето случаи дори и с платен багаж билета е по-евтин от този на нормална авиокомпания. Освен това можеш да купиш само един чекиран при двама пътуващи. Което още сваля цената. За мен това е предимство, защото имам право на избор на количеството багаж, което да платя. При нормалните авиокомпании няма такъв избор и независимо дали ползвам багажа, го плащам.

Не ми е по тясно в Уиз или Раян самолет повече отколкото в самолет на БГеър(примерно). 

# 649
Когато пише "оставащи N места", това са оставащите места на тази цена, а не последните изобщо. Следващите може да са с по-висока цена, но може и с по-ниска Wink
Мда, забелязах текста за "на тази цена" след като писах Wink

# 650
съвсем съм съгласна с Bliss, аз специално нищо различно не видях в полетите на Ryan, които ползвахме - самолетът беше и нов, и супер чист (имайки предвид съвсем краткото време, в който го подготвят за излитане на обратно), нито минута закъснение - напротив, дори пристигнахме 10-15 минути по-рано, седалките ми бяха удобни и без платени места бяхме един до друг

е да, ако искаш да ти сервират нещо, ще си го платиш, но аз и в ежедневието си издържам по 2 часа без да ям и пия, така че не ми е фикс идея да консумирам нещо специално по време на полет

възможността да летиш на такива цени прави пътуванията достъпни за много повече хора, а от тук се разтварят и различни хоризонти... дори в чисто философски план и дългосрочно погледнато, това, че една нация пътува повече оформя и по-широко скроен манталитет в следващите поколения, които израстват с мисълта, че да отидеш до Париж или Берлин е точно толкова нормално, колкото и до Варна

# 651
за това не споря, благодарение на нискобюджетните компании, имаме възможност да пътуваме икономично и до желана и мечтана дестинация.

# 652
Презоокеански полети ли имат вече Райън, че толкова много ви мъчи тясното пространство между седалките  newsm78. На мен лично много по-тясно ми беше в автобуса от Варна до София (който струваше два пъти повече от самолетния ми билет), та после двучасовият полет с Райън после ми се ви видя като бизнес класа  Laughing

# 653
  • sofia
Понеже ние пътуваме само с ниско бюджетни компании мога да кажа, че винаги сравнявам цената на редовна авиокомпания с багажа и тази на Райън или Уиз, ами никога не ми е излизало по-скъпо с нискотарифните.
Истината е, че пътуваме с 1 куфар двамата, вече сме като войници по отношение на багажа, а и 32кг багаж на Уиз е много удобен. Най-често на отиване плащам 23кг(Уиз не правят проблем ако ти е 25кг куфара), а на връщане купувам 32, заради подаръците и сувенирите. Тези кг при Райън се компенсират от преголемите ръчни багажи!
Просто трябва да сме гъвкави, това е!

Що се отнася до седалките, е какво им е? Пространството е достатъчно! За мен всичко останало са претенции и който иска да си плаща за екстри, то аз го подкрепям! В крайна сметка не мога да кажа на никой как да си харчи парите!

Не натрапвам мнение, споделям!

# 654
момичета един тъп въпрос...купих си билет за Меминген без багаж,имам ли право на безплатен и колко?За първи път пътувам а тези авиолинии.Благодаря

# 655
# 656
  • София
Бърз въпрос при регистрация  през българския сайт, името на кирилица ли да изпиша? ПОдменютата са с г-жа, изписано на бг

# 657
Когато пише "оставащи N места", това са оставащите места на тази цена, а не последните изобщо. Следващите може да са с по-висока цена, но може и с по-ниска Wink

Не е съвсем така, другите места винаги са с по-висока цена. Изключението е когато търсите за повече хора, и има останали по-малко от по-евтините места. Прмерно търсите 4 места, може да има останали на по-ниска цена, но по-малко от 4 места.

# 658
Здравейте,
Търся си билети до Барселона за периода май-юни. Гледам цени около 35 е на човек в една посока. Според вас това цена от ниските за тази дестинация ли е? Цена за там по 10 или 20 е  за този сезон май няма, и няма и да има.

# 659
Добра е цената, може и да падне с 5 евро примерно на промоция, но не се знае
Мисля, че май/юни е силен сезон за Испания и евтините билети ще се изкупят

Общи условия

Активация на акаунт