RYANAIR - 3

• 125 883
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
pepetia, предполагам, че гледаш графиката по месеци. Задай конкретни дати  Peace

# 676
Здравейте!

Имам въпрос - кога изпращат бордната карта? Чекирах се, изпратиха ми фактурата, но бордна карта все още не съм получила. Полетът е в началото на следващата седмица и затова започнах да се притеснявам.

# 677
  • София
Здравейте!

Имам въпрос - кога изпращат бордната карта? Чекирах се, изпратиха ми фактурата, но бордна карта все още не съм получила. Полетът е в началото на следващата седмица и затова започнах да се притеснявам.
Никой никъде не изпраща бордни карти. Те се генерират веднага след като приключиш чекирането. Има опция да се отпечатат веднага.

# 678
Здравейте!

Никой никъде не изпраща бордни карти. Те се генерират веднага след като приключиш чекирането. Има опция да се отпечатат веднага.

Точно така е, но при мен не се генерира бордна карта и затова попитах. Вероятно има някакъв проблем.

PS: Проблемът е решен. Оказа се софтуерен. Получих бордната си карта.
Благодаря Ви за отзивчивостта!

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 18:37 от Колело

# 679
  • Варна
НОВО: от 1 септември ще е задължително за всеки, който пътува с дете под 12 години да закупи място за 4 евро, като за мястото на детето не се заплаща нищо. Това се налага, за да е сигурно, че децата ще имат гарантирано място до родителите си.

Някой да се е възползвал вече от това ново правило, описано в поста на първа страница? Аз опитах, но и за двете седалки ми иска редовна цена.

# 680
  • Milano
Знаете ли кога пускат за продажба летните полети за 2017? Уж излиза, че вече могат да се купуват, като реклама, но не ми дава полети никакви в разписанието след март 2017... Или аз някъде бъркам?

Има ги летните полети.
Избрала ли си си дестинация?

# 681
  • Sofia
НОВО: от 1 септември ще е задължително за всеки, който пътува с дете под 12 години да закупи място за 4 евро, като за мястото на детето не се заплаща нищо. Това се налага, за да е сигурно, че децата ще имат гарантирано място до родителите си.

Някой да се е възползвал вече от това ново правило, описано в поста на първа страница? Аз опитах, но и за двете седалки ми иска редовна цена.

Аз купих, но си платих и детското място.

# 682
Момичета , ва първа страница в сайта има обявено 20 % намаление до неделя, как се използва това намаление- с код ли ????

# 683
Момичета , ва първа страница в сайта има обявено 20 % намаление до неделя, как се използва това намаление- с код ли ????

Не, просто трябва да намериш намалените дати, не са намалени всички билети
Примерно видях билети до Рим за октомври намалени от 26 на 21 евро

# 684
Да , но аз не виждам промяна в моите дати и дестинации, явно не е тотално намаление!
Още един въпрос - втората чанта от ръчния багаж, която по презумция ми е дамската - ами никоя от чантите ми не е с размер 20/20/35 !!!! Всъщност два от размерите са даже под минимума /20-35/ но третия размер 20 /височина или ширина / - е нямам такава! Дори и на лап-тоопа ми е по скоро 35/25/10 ! Та следи ли се стриктно и този размер багаж? Има ли ксомпромиси - за малка комп.чанта или дамска нормална?

# 685
Не е тотално намалението ,да
Не гледат стриктно втората чанта! Има и хора с немалки раници

# 686
  • Под гъбата
Когато  чекирах нашите билети ми разпредели 33 място. При качването се оказа, че останаха празни предните два реда и от двете страни. Разрешиха ни да се преместим. До тоалетните хич не е приятно за сядане. Никой не е правил проблем за размера и броя на ръчния багаж

# 687
Под 'Customers who purchase seats' имат предвид такива, които доплащат за конкретно място, нали така?

# 688
За първи път ще купя билети от Ryanair и имам питане.

Нали правилно разсъждавам, че за малкия син, който навърши 11 години през м.Юни трябва да купя билет за дете (от 2-11)? Може и да Ви се стори странен въпроса ми Sad

# 689
  • София
За първи път ще купя билети от Ryanair и имам питане.

Нали правилно разсъждавам, че за малкия син, който навърши 11 години през м.Юни трябва да купя билет за дете (от 2-11)? Може и да Ви се стори странен въпроса ми Sad

Да. Защото следващата група са 12 - 15 г.

Общи условия

Активация на акаунт