RYANAIR - 3

• 125 865
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ти bouquet

# 691
  • София
Знаете ли кога пускат за продажба летните полети за 2017? Уж излиза, че вече могат да се купуват, като реклама, но не ми дава полети никакви в разписанието след март 2017... Или аз някъде бъркам?

Има ги летните полети.
Избрала ли си си дестинация?

Да избирам и като дам конкретни дати, наистина излизат. Но както по-горе казаха, в графиката по месеци ги няма, това ме обърква. Както и да е, ще почакам така или иначе, за лятото засега не виждам интересни цени, няма голямо раздвижване още.
Аз се опитвам да направя някаква комбинация за лятото до Париж, с идеята да избегна твърде скъпите полети на Уиз (много са ми неприятни напоследък), но ще видя докъде ще го докарам...

# 692
Здравейте,
Търся си билети до Барселона за периода май-юни. Гледам цени около 35 е на човек в една посока. Според вас това цена от ниските за тази дестинация ли е? Цена за там по 10 или 20 е  за този сезон май няма, и няма и да има.

Следете и тази авиокомпания, и там изскачат интересни оферти https://www.vueling.com/en#  Ние летяхме с нея от Мадрид до Барселона и обратно, перфектни са! Много хубави и чисти самолети. Само, ч е полети до Барселона има само в летния сезон.

# 693
Взехме билети до Баден. Някой да е бил да каже за летището?

# 694
Писах на предните страници.
Ако имаш други въпроси - задай ги тук.

# 695
Писах на предните страници.
Ако имаш други въпроси - задай ги тук.

Благодаря много. Интересуваме как най-лесно се стига до Europa park - Rust ?

# 696
Предполагам с кола под наем.
Иначе на летището спират 2 автобуса за Баден Баден - №№ 214 и 285.
Също и 1 за Карлсруе. Може би от там ще има транспорт за Европа парк.
Ние бяхме с колата на близките ми. А друго семейство си нае за 29 Е/дневно от летището.
Иначе пътя ББ - Европа парк е около 1 ч., нямаше задръствания.

# 697
Нов въпрос от мен - дезодорант 75 мл. разрешен ли е?

# 698
  • Под гъбата
До 100 мл на артикул.

# 699
Купувам билети и ме изненадват с поле "first surname"   newsm78  Фамилията ми е с тире - цялата ли да пиша в полето или само първата част? До сега не ми се е случвало такова нещо    Rolling Eyes 

# 700
До 100 мл на артикул.

Мисля, че дори малките аерозоли не са позволени.

# 701
Купувам билети и ме изненадват с поле "first surname"   newsm78  Фамилията ми е с тире - цялата ли да пиша в полето или само първата част? До сега не ми се е случвало такова нещо    Rolling Eyes 

Която и част да напишете - все е фамилното ви име. Няма да имате проблем.

# 702
  • Чукарландия
Аз си я пиша цялата с тирето, както е по ЛК. Peace

# 703

Която и част да напишете - все е фамилното ви име. Няма да имате проблем.
До сега винаги съм изписвала цялата си фамилия. Опасявам се, че ще има проблем ако напиша само първата част. 
PS. Благодаря за отговорите!
PPS. Вече съм с билети, а фамилията я изписах цялата, пък да видим...

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 23:05 от Queen L

# 704
Относно ръчният багаж и лекарствата нали не правят проблем? Хапчета, инхалатор, спрей за нос?
А как стои въпроса с фон дьо тен и рол-он против изпотяване, кремче за ръце?
Знам, че за течности е до 100мл.

Общи условия

Активация на акаунт