RYANAIR - 3

• 125 856
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Имаше доста наред в темата за размера на ръчния багаж (55/40/20) една дама, която се притесняваше, че куфарчето и е 57/40/20 (което май си е някакъв стандарт), и щеше да си търси друг, наистина ли правят проблем за 2 см?

# 736
Не правят. Но е важно куфара да се побере в багажното отделение над седалката. Ако е по-дълъг няма как да се затвори.
Аз затова си купих пътна чанта с определените размери за 8.00 лв от китайския.
Не, че я рекламирам, но е и доста по-лека от куфара с колела.
И да се скъса - не е голяма загуба.

# 737
Не правят. Но е важно куфара да се побере в багажното отделение над седалката. Ако е по-дълъг няма как да се затвори.
Аз затова си купих пътна чанта с определените размери за 8.00 лв от китайския.
Не, че я рекламирам, но е и доста по-лека от куфара с колела.
И да се скъса - не е голяма загуба.

хаха, точно това гледах и аз днес, ние ще сме 3-ма човека, поне един със сигурност ще путъва с китайска чанта

# 738
Я дайте снимка на тези китайски чанти  Laughing

Момичета, за летището на Атина какво ще кажете, далече ли е много? Метро има ли?

# 739
Обикновена пътна чанта, с определените размери.
Моята беше шарена, имаше и едноцветни.
Ще я снимам довечера, но с качването дали ще се справя....
Във всеки голям китайски магазин има различни.
Ходих си с рулетка и мерех.  Party

# 740
Ето такава

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 15:17 от Poliiii

# 741
# 742
Една текстилна чанта ще се натъпче в мястото за багаж, дори и да по-голяма, не е твърда поне, променя си малко формата. Аз вече си поръчах една от тези, които предложихте, сега ще мсиля за другите двама, че тези много весели, като за жени Simple Smile

# 743
Моля, давайте идеи какво да включа в първия пост, подготвям новата тема! Може и на ЛС  Peace

# 744
Моля, давайте идеи какво да включа в първия пост, подготвям новата тема! Може и на ЛС  Peace
Новите дестинации от София.
Транспорт от летищата, за които има инфо.  Peace

# 745
момичета имам закупен билет за атина на 13,10 може ли някой да даде линк за проверка от кой терминал ще се излита рових и з сайта ииии нищо не намирх newsm78 newsm78

Всички лоу кост излитат от Т1.

Благодаря! Grinning
как е летището в атина имам прикачване за родос .... дано да не е някаква лудница че ще пътувам с дъщеря ми...

# 746
Един въпрос - трябва да чекирам баща ми, личната му карта е безсрочна и няма такава опция, на някои да му се е случвало. Мисля да сложа някоя далечна дата, но не знам да не им направят проблем.

# 747
момичета имам закупен билет за атина на 13,10 може ли някой да даде линк за проверка от кой терминал ще се излита рових и з сайта ииии нищо не намирх newsm78 newsm78

Всички лоу кост излитат от Т1.

Благодаря! Grinning
как е летището в атина имам прикачване за родос .... дано да не е някаква лудница че ще пътувам с дъщеря ми...

Летището не е голямо, няма страшно  Peace

# 748
Как стои въпросът за чекиране на дете на 16 години, което има лична карта и пътува с двамата родители? Мога ли да го чекирам с нея или трябва с данните от паспорта?

# 749
Как стои въпросът за чекиране на дете на 16 години, което има лична карта и пътува с двамата родители? Мога ли да го чекирам с нея или трябва с данните от паспорта?
Може с лична карта.

Общи условия

Активация на акаунт