Джансел Елчин - минали и бъдещи проекти и партньорите му - *39*

• 52 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дайче, Снейки, благодаря за споделеното инфо.  bouquet bouquet

Не са лоши имената, ама Елван, на Едже, повече ми харесва като звучене. Wink Според арабите разпределението на роднинските връзки е същото, но не са сигурни какви ще са  Фуат Кая и Айсун Кая - съпрузи или брат и сестра.  Peace

Имаме и ново име в каста - Емрах Каракаш. Не ми е познат. newsm78

Хубав ден! bouquet

# 661
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи  bouquet
Новият актьор и той обещава скоро да очакваме сериала.  Аман от това СКОРО.  ooooh! И е помолил да му пожелаят късмет. Ами късмет на сериала, актьори и екип.
https://www.instagram.com/p/BPNlmBSjLiR/

Хакан бей пък обещава другата седмица "малки ревизии" в постера, аз очаквам всъщност на него да пише датата на започване на сериала.
https://twitter.com/hhakaneren/status/819561960069070848

Poster 95 процента през малки ревизии са направили, ние ще споделим следващата седмица.

Приятен ден!  Hug Hug Hug

# 662
 wavey  Приятен следобед   kaffeetrmker_2
Снежи   Hug  а Елфу как ти звучи   smile3555  това е името на романтичната двойка Елван & Фуат   Crazy   дори и колаж е направен от новата снимка на Едже и Джансел  Heart Eyes  Peace
ELVAN ‏@eceuslufc  14.01
Bir #ELFU çalışması da bizden. #eceuslu #canselelçin #dayanyüreğim #yılındizisi #yılınçifti #ECansel

Уси  Hug  според мен дори Хакан бей да е готов с още 2-3 тийзъра за "Дръж се, сърце" и 1-2 фрагмана за 1 епизод, които да ни пусне през новата седмица  Thinking   не виждам ФоксТV как ще започне излъчването на нов сериал като няма нито една свободна вечер в програмата си  newsm78  Единствено вторник беше ден без сериал и те го заеха с излъчването на нов Музикален конкурс  #Crazy  

Rolling Eyes  Имаме  нова снимка на Джансел  Heart Eyes  и доколкото разбирам е в театъра, но не за представлението на "Франкенщайн" Stop  а за “1000’de 1 Gece Diyalogları” с Бегюм / Begüm Kütük / Peace
CanselElciniSevenler ‏@CanselSevenler  33 минПреди 33 минути
“1000’de 1 Gece Diyalogları”nın prömiyerine katılan @cansellelcin, bu özel gününde yakın dostu @Begum_Kutuk ..  https://www.instagram.com/p/BPSIurclGZ_/

CanselPinarFan ‏@nurcanelcin  16 чПреди 16 часа
@cansellelcin Bizim en sevdiğimiz mekanı Zorlu PSM  ararken sizi bulmak harikaydı 🎭🎭🎭

Grinning  Очаквам да се появи и друга на Джансел с Бегюм след представлението   Heart Eyes

# 663
Привет!  Hug Hug Hug
Дайче  bouquet
Освен снимката имаме и репортаж за премиерата на Бегюм, Джансел коментира  нещо.   newsm78

Не знам каква е програмната схема на Фокс, ама тук и те са написали якинда Twisted Evil
https://twitter.com/FOXTurkiye/status/820608976337281025

Трябваше тази вечер да им зяпам сериала, да видя дали не са се ориентирали към приключване, ама предпочетох да изгледам преведения епизод на Града/ хареса ми епизода, приличаше ми на тийн филмче с двамата влюбени/.
Снимки от снимачната площадка няма, ама Джансел компенсира с една от кръчма  Wink

# 664
Уси   Hug  в очакването на нов тийзър и повече яснота за сериала   newsm78 отговора на Хакан бей хич не ни успокоява ...  Twisted Evil

Hakan Eren ‏@hhakaneren  5 чПреди 5 часа
@readyforaliens Arkadaşlar sizin beklentiniz paralelinde olmuyor bazı şeyler, gecikmelerin makul sebepleri var. Biraz sabredin #DayanYüreğim
В превод с  google:  Приятели не са вашите очаквания в съответствие с някои неща, има основателни причини за забавянето. Изчакайте

Stop  Вече ми е ясно каква ще е една от темите за разговор в почивките на сета  Grinning  като видях снимка и на малкия актьор с домашен любимец   Crazy  и той като на големите  Laughing  

Освен футбол   football  ако видим и това куче в кадър по-щастлив от Джансел едва ли ще има в снимачния процес   Joy Joy Joy

# 665
Привет!  Hug Hug Hug
Дайче  bouquet
Не е добра новината от Хакан бей, но предполагам, че има основателна причина за забавянето. Очаквам да има забавяне при снимането, защото случайно разбрах че положението с времето в Истанбул хич не е добро - освен снега е имало и много силен дъжд, представям си какви поледици са, също като при нас. А снимането при това време въобще няма да върви в график.
Колкото до програмата на Фокс, прегледах я за тази седмица - в петък нямат сериал, някакъв филм ще дават, ама дали само за тази седмица е така, не знам.
Та не ни остава нищо друго, освен да си чакаме сериала и ... снега. ooooh! За нашия район обещават още толкова, колкото си имаме, къде ще го трупаме - не знам.
Желая хубава седмица, с по малко сняг и студ!  Hug Hug Hug

# 666
 wavey  Приятен ден   wavey

Уси Hug  в петък в момента се излъчва 2 сезон на ВВКьосем за Мурат ІV и сега като се върнах назад в темата за Берен в средата на м.септември с този колаж Тио  Peace  онагледи чудесно информацията на графика по дати за излъчване на епизодите му :

Stop  Ако не са направени нови споразумения на Фокс ТV и ТИМС за повече епизоди възможно е петъка да се "освободи" за нов сериал  newsm78

thumbsup  Успокояващото за нас е, че продължават да се публикуват нови снимки от сета  Rolling Eyes и ето тези с Берк в завидно настроение готов да "полети"  #Crazy   Shocked
Dizici BaĞyan ‏@DiziciBagyan  1 чПреди 1 час
#DayanYüreğim in çekimleri başladı. Berk Atan uçtu. 😂

Outta Joint Ох,.. всичко е ОК  Stop

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 14:30 от dai4e

# 667
Дайче   bouquet
Ама тази програма е от м. септември. Ако рейтингът е слаб, според мен спокойно може да бъдат сменени и дата, и часът на излъчване, което може би и се случва. Така че има шанс нашия сериал да започне излъчване през този месец, ако имат готовност с епизодите. Надявам се да е така, защото видях, че вече са пуснали резюме за Евлан, за съжаление не може да се копира и преведе с гуглето.  ooooh!
https://twitter.com/NuranaEce/status/821020196521414657
За Джансел чета мнение, че ще играе адвокат, дали е истина или предположение?

https://twitter.com/gonul_karakas/status/821024151603412992

А Берк ще скача с бънджи от височина 54м.  #Crazy
https://twitter.com/okanbugun/status/820928501515747328

Хайде и за Фуат Кая излезе резюмето, наистина ще е адвокат
https://www.instagram.com/p/BPVKDHrgb54/

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 18:49 от Snake777

# 668
Уси  Hug  много благодаря за хубавите новини Peace  резюметата на двамата главни герои  bouquet
 Peace  Поздравления и за руския екип не закъснял с превода им  bouquet
Цитат
Терпи сердце|Dayan Yuregim|Dayan Yüreğim/ПЕРЕВОД
24 minutes ago
Actions
Адвокат Фуат

Джансель Эльчин

Муж Айсун, отец Назлы. Один из лучших адвокатов Турции по тяжелым преступлениям. Он лучший в своей профессии, если бы захотел, то мог бы заработать огромные деньги, но деньги не главный критерий для него. Нуран сокамерница Эльван и ее подруга. Фуат друг детства Нуран поэтому взял на себя ее дело. Он знакомится с Эльван через Нуран и берется ее защищать. Он очень успешный в своем деле, но с семьей никак не может поладить. Из-за проблем с женой, его дочь Назлы приходится метаться между ними.

#терписердце
#dayanyuregim
#CanselElcin

Rolling Eyes  Да, Джансел ще е в ролята на адвокат и ... женен, а не брат Айсун  Outta Joint  дори имат и дъщеря Назлъ  ooooh!  Един от най-добрите адвокати е Фуат  Peace

Shocked  По-изненадващо е резюмето за Елван  ooooh!  
Цитат
Эльван

Эдже Услу

Печальная, но красивая женщина, мама Селима и Серай, жена Тахира Саглыкчы. Многие годы она терпела бедность, а также равнодушие со стороны своего алкоголика мужа Тахира который также играл и в азартные игры, чем стал причиной этой бедности.

Она очень рано потеряла свою мать, а после того как отец женился во второй раз, не вытерпев превратившуюся в кошмарный сон жизнь сбежала с Тахиром как только ей исполнилось 18 лет. Она хорошая мать и благородная женщина помогающая всем. После аварии в которую попадает Селим, ее жизнь переворачивается с ног на голову. В какой то миг, потеряв голову она убивает своего мужа Тахира. Попав в тюрьму единственное о чем она мечтает, это чтобы ее сын Селим полностью поправился и оправдать надежды своей дочери, которая была в ней разочарована.

#EceUslu
#терписердце
#dayanyuregim

ooooh! ooooh! ooooh!  В затвора за убийство на съпруга си ...  и така ще се запознае с адвокат Фуан   ooooh!

Rolling Eyes  Има резюме и за екранния баща на Берк, но за неговото в следващ пост  Stop  

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 20:19 от dai4e

# 669
Дайче, Снейки,  bouquet  bouquet

Интересно звучат характеристиките на героите, според мен.  Peace Е, не е както очаквах, щото не смятах, че двамата ще имат отделни семейства, но усещам, че ни очаква доста добър сериал. Ясно е как ще се запознаят двамата, а доколкото разбирам сем. на Фуат също не е за пример - има проблеми със съпругата си. Peace

# 670
Дайче  bouquet
Давай следващия превод.
Става ясно, че ще гледаме затвор, но дано да е за кратко.

# 671
Ето го! Hug

Цитат
Экрем Шанал (Эге Айдан)

Ему около 40 лет. Один из уважаемых бизнесменов Стамбула, имеющий сеть отелей в городе. Любит власть, хладнокровный и высокомерный. Любимое лицо светских вечеринок. Работа занимает центральное место в его жизни. Он не потерпит ошибки в работе. Ради того, чтобы достичь свою цель, он готов переступить через любого кто встанет у него на пути. Он влюбился в Инджи с первого взгляда, но потом понял что это была всего лишь прихоть. Между ними нет связи как между мужем и женой. Он держит ее рядом потому, что нуждается в ней. Никто не понимает его лучше, чем Инджи.

# 672
Ето го! Hug

Скрит текст:
Цитат
Экрем Шанал (Эге Айдан)

Ему около 40 лет. Один из уважаемых бизнесменов Стамбула, имеющий сеть отелей в городе. Любит власть, хладнокровный и высокомерный. Любимое лицо светских вечеринок. Работа занимает центральное место в его жизни. Он не потерпит ошибки в работе. Ради того, чтобы достичь свою цель, он готов переступить через любого кто встанет у него на пути. Он влюбился в Инджи с первого взгляда, но потом понял что это была всего лишь прихоть. Между ними нет связи как между мужем и женой. Он держит ее рядом потому, что нуждается в ней. Никто не понимает его лучше, чем Инджи.

bouquet
Този ми се струва, че ще е от лошите, ама дано не е много.  Naughty
Днес екипа ни достави малко радост, сега се надявам и на анонса за филма, а до края на седмицата и на фрагман.

# 673
Снежи  Peace bouquet
Интересно звучат характеристиките на героите, според мен.  Peace Е, не е както очаквах, щото не смятах, че двамата ще имат отделни семейства, но усещам, че ни очаква доста добър сериал. Ясно е как ще се запознаят двамата, а доколкото разбирам сем. на Фуат също не е за пример - има проблеми със съпругата си. Peace
Wink   Разводите не са хубаво нещо  Stop  но щом се налага ... какво да се прави  33uu  

Уси Peace bouquet
Става ясно, че ще гледаме затвор, но дано да е за кратко.
Praynig Praynig Praynig  И аз това се моля ...  newsm78  и друго се питам  newsm78  защо снимките за първите 2 епизода са в Амстердам  #Crazy  Ето този хубавец ще го играе ...   гадния Тахир   Shocked  съпруга на Елван/Едже  ooooh!  
Тахир - Бюлент Алкыш

newsm78  А за Назлъ дъщерята на Фуат още не е известно коя ще е малката актриса  Outta Joint

Peace  Има превод и за още един герой и той ще е от "добрите"   Grinning  младия адвокат Яман близък приятел и помощник на адвокат Фуат  Heart Eyes  Laughing
Цитат
Яман (Мехмет Аслан) - близкий друг Фуата.
Умный и осторожный в словах молодой адвокат. В Фуате он видит и старшего брата, и наставника.

#терписердце #dayanyuregim

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 21:35 от dai4e

# 674
Снежи, Дайче  bouquet  bouquet
Цитат
Ясно е как ще се запознаят двамата, а доколкото разбирам сем. на Фуат също не е за пример - има проблеми със съпругата си.
Очаквам да са интелигентно семейство и да няма турски драми при развода, ако се стигне до там.
Цитат
И аз това се моля ...  newsm78  и друго се питам  newsm78  защо снимките за първите 2 епизода са в Амстердам  #Crazy
Ами може семейството на Елван да е живяло там, тя там да се е запознала и омъжила за Тахир, а може и тя да се е прибрала в Истанбул когато баща й се е оженил за мащехата. Ще ми се да се разминем със затвора, ако Фуат успее да я спаси от него, ама май според турските закони първо ги вкарват в затвора, а после ги съдят. newsm78
Сетих се, че руските девойки непрекъснато рекламираха едно хубаво девойче - Мирай Акай. Може тя да е дъщерята на Фуат. А сега са пуснали инфо за един нов актьор  bouquet
Яман (Мехмет Аслан) - близкий друг Фуата.
Умный и осторожный в словах молодой адвокат. В Фуате он видит и старшего брата, и наставника.
https://vk.com/photo-97860742_456239340

Общи условия

Активация на акаунт