Джансел Елчин - минали и бъдещи проекти и партньорите му - *39*

• 52 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Снежи  Hug  благодаря  bouquet  картинките от фрагмана вече са ни понятни   Peace
Снейки  Hug  много добре се ориентираш за случващото се от фрагманите  Peace  bouquet

От фрагмана оставам с впечатление, че Елван ще убие мъжа си при самозащита, това без превод и по картинки.
Shocked  Това се случва наистина  #Crazy  семейство Шанал решават да спасят сина си Атиф и срещу парите им оскотелия от алкохол и хазарт Тахир лъже в свидетелските си показания и не само обрича на смърт детето си Синан, но и задръжки за убийството на майка му няма  #Cussing out  Адвокат Фуат и той има някакви неприятности с дъщеря си  newsm78  

Снежи   Hug   Heart Eyes Peace bouquet
Пуснах новата тема.  Hug  Като доизпишем тази, може да се местим. Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=962945;topicrefid=19

# 721
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дайче, bouquet

Това не мога да го разбера - може ли да съществува такъв баща? Shocked  Да не го интересува какво се е случило със сина му, да го продаде за пари.  ooooh! Дано оцелее мъничето. Praynig  Струва ми се, че Атиф е добро момче, доста угризения на съвестта има. ooooh!

Още един конкурент се явява - "Сървайвър".  ooooh! Нов сериал е започнал вчера по Стар тв, ама е с 3,35 процента, на 18 място. Peace Това обаче е на премиерата му, може и да вдигне после. Peace Все пак продължавам да мисля, че имаме шанс и дано съм права. Praynig

1   ARKA SOKAKLAR   KANAL D   20:46   23:44   9,41   21,84
2   ASK VE MAVI   ATV   20:41   00:17   8,29   19,50
3   SURVIVOR   TV8   20:37   23:19   7,13   16,42

18   YILDIZLAR SAHIDIM   STAR TV   19:57   22:15   3,35   8,00

Засега тези снимки от първи епизод са сложили на сайта на канала. Hug

Хубав ден! bouquet

# 722
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи, Дайче  bouquet  bouquet
Благодарности и на руските момичета за превода.  bouquet  bouquet bouquet
Вече ми се изясни какво са снимали в Амстердам - Атиф е заминал за там, дали баща му го е изпратил или той сам е решил да замине ще видим в епизода.
Снежи, съществуват подобни бащи - щом има намесен алкохол и хазарт, са способни да продадат всеки. Видях, че бащата на Атиф го заплашва, може би има и дългове, а това вече е предпоставка за много зависим човек. Предполагам, че до този момент Елван се е грижила финансово за децата си, съпругът й е бил в тежест, ама има един морал в някои общества, където се налага да търпиш всичко в името на "семейството".
Като гледам конкуренцията, трудно ще се преборим, но дано успеем.  Praynig  Praynig  PraynigНе искам много епизоди, искам да си завършат сценария и най вече на мен да ми хареса, за да го гледам с удоволствие.
Хубав ден!  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 11:11 от Snake777

# 723
Снежи  Hug bouquet  Снейки   Hug bouquet

Още един конкурент се явява - "Сървайвър".  ooooh! Нов сериал е започнал вчера по Стар тв, ама е с 3,35 процента, на 18 място. Peace Това обаче е на премиерата му, може и да вдигне после. Peace Все пак продължавам да мисля, че имаме шанс и дано съм права. Praynig

1   ARKA SOKAKLAR   KANAL D   20:46   23:44   9,41   21,84
2   ASK VE MAVI   ATV   20:41   00:17   8,29   19,50
3   SURVIVOR   TV8   20:37   23:19   7,13   16,42

18   YILDIZLAR SAHIDIM   STAR TV   19:57   22:15   3,35   8,00

Sick  Този "Сървайвър"видях, че само в сряда и четвъртък не се излъчва, а новия сериал след 1-вия епизод може да направи добър рейтинг  Outta Joint  Така започна и сериала на "нашата" Йозге "Дениз в сърцето ми", а от 2 епизод е с 1-2 място в събота (и аз го гледам)   По интересното е, че Йозге и партньора й са връстници с Едже и Джансел и за излъчените 13 епизода не само една целувка нямат за цяр   Wink  ами и тепърва ги влюбват  Crazy  Дано и ние имаме късмет с хубав сценарий и се хареса и нашата двойка  Heart Eyes   Praynig  Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Фокс спират музикалния конкурс във вторник и на негово място от 14.02. е ВВКьосем  Naughty  нищо, че и вчерашния рейтинг му е 1,48 ... политика ...  Thinking  ама не е справедливо този различен аршин  Crossing Arms
ooooh!  За Атиф и на мен ми е много мъчно  Sad  
Цитат
Струва ми се, че Атиф е добро момче, доста угризения на съвестта има.  ooooh!
И според мен самия факт, че не скрива случилото се от майка си говори, че е добър младеж, но с буен характер и любител на екстремни изяви - бънджи, високи скорости, ... които може да си позволи с парите на родителите си  Naughty
Цитат
- Сынок...

newsm78  Не знам как ще ни представят и историята с играта на футбол от деца на улица, по която се движат и коли Thinking  и тук по-голяма е вината на родителите  Naughty

Приятен следобед  Hug Hug Hug

# 724
Дайче  bouquet
Цитат
Не знам как ще ни представят и историята с играта на футбол от деца на улица, по която се движат и коли Thinking  и тук по-голяма е вината на родителите  Naughty
От фрагмана, а и снимките се вижда, че децата играят на някаква малка улица с къщи, която не е натоварена с движение. Не че е разрешено, но пък в такива улици шофьорите са по внимателни, докато Атиф кара по голям булевард. Явно малката уличка е перпендикулярна на булеварда и топката изкача ненадейно там и се случва белята. За съжаление в такива случай родителите не са наблизо, пък и да са не винаги успяват да предотвратят лошото. Лош късмет му викам аз.
Един афиш с адвоката

# 725
 wavey   Привет   wavey
 Rolling Eyes   Много хубави и ... интересни снимки виждам и нова публикация за "Дръж се, сърце" Peace   Елван работи в клиника и определено са се срещнали с адвокат Фуат преди да попадне в затвора  #Crazy  и от фрагмана се подразбра, че нещо лошо се е случило с дъщеря му Назлъ ...   ooooh!
http://1001dizi.net/haber-Endemol-Shinein-yeni-dizisi-Dayan-Yure … xta-basliyor-1979
Endemol Shine'ın yeni dizisi Dayan Yüreğim bu Cuma Fox'ta başlıyor

Grinning  И само за Джансел  Heart Eyes Haber Türk pazar da   Peace  

Peace   И едно видео по време на взетия репортаж с Джансел   Grinning

https://www.instagram.com/p/BP2jq-kF0rW/

Приятна вечер  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 19:18 от dai4e

# 726
Привет!  Hug Hug Hug
Дайче  bouquet
Ами в резюмето за Елван пишеше нещо, че е медицинско лице, аз реших че е мед. сестра. И наистина във фрагмана имаше въпрос на Фуат за дъщеря му, та може и в болница да е попаднала.
Ей тук е интервюто с Джансел, превода на гуглето е ужасен, но поне ясно се разбира, че не харесва рап, но харесва класическа музика и слуша Шопен.
http://www.haberturk.com/yasam/haber/1371651-cansel-elcin-biz-aspiriniz

И превода за другите персонажи
Атыф Шанал (Берк Атан)

Несмотря на то, что при первом взгляде он оставляет впечатление сноба, он умный парень. Он симпатичный, харизматичный и полон жизненной энергии. Его глаза могут рассказать вам о многом. Где бы он не оказался, привлекает внимание других неисчерпаемой энергией. Его характер сильно отличается от характера его родителей. Он умеет убеждать людей. Никто не сможет заставить его сделать то, что ему не по душе. Он добрый, но злопамятный парень. Жизнь Атыфа разделится на "до и после" несчастного случая который произойдет с Селимом.

Селим - младший сын Эльван. Все мечты маленького Селима связаны с тем, чтоб стать футболистом. Его жизнь навсегда переворачивается из-за аварии на дороге. Из-за того , что его сбил на машине Атыф Шанал, Селим остается инвалидом, будучи столь маленьким. В то время, когда их мама в тюрьме, он живет вместе с тетей и ее супругом. Селим с надеждой жизни и с сестрой Серай остаются одни. Селим тихо бореться за жизнь.

# 727
Дайче, Снейки,  Hug Hug благодаря за интересната информация и снимките.  bouquet bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Още едно видео.  Wink

https://www.instagram.com/p/BP2bVzTl519/?taken-by=canselelcinisevenler

Заставката на сериала вече е на канала.  Party Качеството не е много добро. Peace

https://vk.com/dayanyuregimdizi?z=video-97860742_456239035%2Fb64 … pl_wall_-97860742

Лека вечер! Hug bouquet

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 22:13 от ·٠•Snejka•٠·

# 728
Снейки   Hug   Снежи    Hug  благодаря за сложения репортаж и видеото  bouquet  както винаги Джансел създава настроение с усмивка и непринудено облъчва с харизма събеседниците си  Peace  в случая и тази репортерка  Crazy

Rolling Eyes  За тази снимка никакво пояснение кого е прегърнал усмихнатия Джансел  newsm78  но не е много стара   Grinning

Outta Joint  Наистина голямо "домашно" имаме със запознаване характерите на толкова много герои в сериала  Tired  Ето за още няколко от тях с руски превод   Peace

Елван има по-малка сестра Мерал, която е омъжена за Дженгиз и имат дъщеря Сенем  
Цитат
Мераль (Элиф Сонмез)

Мераль - младшая сестра Эльван. Кроме Эльван , непутевого мужа Дженгиза и дочери Сенем больше никого у нее нет. Трудолюбива, покорна, скромная, добрая женщина.
Эльван для нее всегда была опорой. 3 года будет присматривать за ее больным сыном и потом спустя время за все пережитое будет сердиться на Эльван.

#терписердце #dayanyuregim

Цитат
✏Ферит Кайа
Дженгиз
Старше 30-ти. Младший брат Эльван. Муж Мерал… Ленивый, лживый, хитрый, безответственный и не уважающий других человек. Не имеет ни над кем власти, кроме жены Мерал. До тех пор, пока ему в руки не попадает козырь, с помощью которого он начинает свою игру… Пойдет на все, чтобы удовлетворить свои интересы.

Цитат
Сенем - Мерич Шенликоглу

Дочь Дженгиза и Мераль. Девочка-подросток, имеющая проблемы с весом. Кажется, что ее это не волнует, но она недовольна тем, как выглядит. Случается неуравновешенность в действиях.

ooooh!  Нямат късмет явно и двете сестри със съпрузите си  Rolling Eyes  но пък брата на съпруга на Елван е съвсем различен и се оказва много добър чичо за децата Селим и Серай  Peace  
Цитат
✏Тунчер Салман
Ремзи
Старший брат Тахира, муж Сюзан, Отец Рифата и Гюльсум… Чуть старше средних лет… Занимаясь торговлей, обеспечивает семью. Ответственный, не останавливающийся ни перед чем, ни перед какими жертвами ради своей семьи и близких. После смерти Тахира, забрал к себе племянницу Серай, постарался стать ей отцом, а также защитить от жены и своей дочери.

Цитат
✏Бора Аккаш
Рифат
23-х летний сын Ремзи и Сюзан. Самый чистосердечный и порядочный среди членов семьи. Не смотря ни на что, внимательный и понимающий со всеми. Тайно влюблен в свою кузину Серай. Больше всего боится быть отвергнутым Сера

ooooh!  Ох, симпатичния ми Бора А.влюбен в 1-та си братовчедка  #Crazy  при нас е невъзможно първи братовчеди да сключат брак  Sad
Цитат
✏Озлем Маден
Гюльсум
21 лет. Дочь Ремзи и Сюзаны. Дома притворяеться хорошей девочкой, но вне дома как ураган все сметает. Влюблена в деньги и в силу. Не смотря на то что что она притворяется хорошей девочкой, все время пытается выглядит взрослее и иногда хочет сделать себе эстетическую операцию.

Rolling Eyes   Не открих превод за характера и на съпругата Сюзан ... newsm78  

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 08:26 от dai4e

# 729
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снежи, Дайче  bouquet  bouquet
Красиви снимки на Джансел, в шеги и закачки е преминал репортажа, не разбрах кога и къде ще го излъчват, ама фенките от Турция ще ни информират. Ако пък и руските девойки решат да го преведат, ще бъде чудесно.
От публикуваните резюмета за персонажите ми се струва, че сериалът е предвиден да бъде дълъг. То много семейства, деца, лошотии ще има, добричките май са малко. Въобще за голяма семейна сага ми напомнят тези персонажи. Та затова си мисля, че за броя на епизодите са се договорили предварително продуцент и телевизия. newsm78  Дано интуицията не ме подвежда.  Praynig

Дъщеричката на адвоката е в болница, какво ли е направила, за да попадне там, мисля си че не е била болна.

Хубав ден и спорна седмица.  Hug Hug Hug

# 730
 wavey  Хубав ден и успешна седмица   thumbsup
Снежи   Hug bouquet   Снейки   Hug bouquet
 Rolling Eyes  Тази статия на Ранини за нашия сериал дава още малко яснота за героите и сценария  Peace
 http://www.ranini.tv/haber/22159/1/dayan-yuregim-izleyicisiyle-b … maya-hazirlaniyor
Dayan Yüreğim izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor!
raninitv
30 Ocak 2017

По-интересното за мен беше, че Елван със семейството си също живее в Инстанбул  newsm78  а не в ... Амстердам  #Crazy  
Цитат
Eлван (Ece Uslu) в един от най-бедните квартали на Истанбул, с две деца и съпруг Tахир (Bülent Alkış) е жена, която се опитва да държи живеят заедно. В съседство здравни клиники работи като служителка, но и да помогне на мъжа си с търговски похват. Блудният съпруг, се отнася също така към Елван с насилие.
Скрит текст:
Elvan (Ece Uslu) İstanbul’un yoksul semtlerinden birinde, iki çocuğu ve kocası Tahir’le (Bülent Alkış) birlikte yaşama tutunmaya çalışan bir kadındır. Mahalle polikliniğinde sağlık görevlisi olarak çalışmakta, aynı zamanda pazarcı olan kocasına da yardım etmektedir. Hayırsız koca,Elvan’a şiddet de uygulamaktadır.
Rolling Eyes  И адвокат Фуат със семейството си също е в Истанбул като че ли ... newsm78   Ето и кратката характеристика на дъщеря му Назлъ  Wink
Цитат
Назлы (Мирай Акай)

Студентка университета. Отсутствие счастья в доме больше всего отражается на ней. Всегда в поисках чего-то. Нуждается в любви. Эмоциональная (сентиментальная) молодая девушка.

И още един цитат от Ранини интересен за нас от първата среща на Елван и адвокат Фуат  Peace  Елван ще помогне на Назлъ за лечението   newsm78
Цитат
Скрит текст:
Elvan ile ilk karşılaştıklarında, Elvan’ın desteğiyle kızını yaşama bağlayan Fuat, şimdi Elvan’ın hayatta kalıp yaşadıklarına dayanabilmesi için en büyük desteği verecektir.
Когато за първи път се срещнаха Eлван и Фуат ги свързва момичето, за да живее с подкрепата Елван, сега тя ще даде най-голяма подкрепа, за да оцелеят и да живеят на базата на това, което е Елван.
Снейки  Hug  отново ще си с правилното предположение   Peace  че може би семейство Шанал изпраща сина си Атиф по най-бързия начин и доколкото виждам с чартърен полет в Амстердам, за да го спасят от съдебния процес с пострадалото дете на Елван  Outta Joint  

Цитат

Rolling Eyes  И ако няма някакви записи от камери на злополуката   newsm78  това им позволява да твърдят в свидетелските си показания, че не Атиф, а друг е бил на волана в колата му  #Crazy   Confused

#Crazy  Ще има ли резюме на 1 епизод и  Praynig  поне още един фрагман преди петък   newsm78  Всичко си се случва от показаното досега в Истанбул, Турция и какви бяха тези вести от Хакан бей  bowuu  че снимките за първите два епизода щели да бъдат в Амстердам  ...   #Crazy  тази червена кола на Атифчо ни показаха от там и снимачен екип с Берк, Нилай и ...  какво друго ...   Outta Joint  ще го видим този петък и дано каквото са я свършили там има успех  Naughty  че направо заради тази страхотна двойка актьори са за ...  #2gunfire  

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 15:27 от dai4e

# 731
Дайче  bouquet
То вече толкова много инфо имаме за първи епизод, че може да ни спестят резюмето и картинките. Но на още един фрагман бих се зарадвала. А снимките в Амстердам май ще са с Атиф, който може да пожелае да се върне, защото - може да се чувства виновен за катастрофата, може да иска да се погрижи за Селим и да поправи отношенията си със сестра му. Като четох резюмето за него, се впечатлих от това, че неговия характер се отличава от този на родителите му. Та затова очаквам да се върне в Истанбул скоро.
От онлайн гледане на сериали знам, че не винаги всичко, което снимат го включват в епизодите, имало е и парадокс - включен момент във фрагман не се появява в епизода. Laughing  Това го споменавам във връзка със снимките в Холандия - може да са променили първоначалния замисъл и да са снимали отново в Турция, може някой / гуглето/ да ни е излъгал с двата първи епизода там, т.е. да са снимали само части от тези 2 епизода.
Дайче, на този сокак какви камери да има - личи си че квартала е беден, един дюкян се вижда и това е. Пък и сериал трябва да става.  Wink

Вай бе, какви хубави неща пишат за нашия сериал тук
http://blog.milliyet.com.tr/dayan-yuregim-dizisi-cuma-aksami-bas … milliyet_anasayfa

Дано не го урочасат!  Wink  Praynig Praynig Praynig

Един афиш с Берк

# 732
Снейки  Hug  много интересно все повече става, а петък ми е ... толкова далече  Outta Joint  
Но на още един фрагман бих се зарадвала. А снимките в Амстердам май ще са с Атиф, който може да пожелае да се върне, защото - може да се чувства виновен за катастрофата, може да иска да се погрижи за Селим и да поправи отношенията си със сестра му. Като четох резюмето за него, се впечатлих от това, че неговия характер се отличава от този на родителите му. Та затова очаквам да се върне в Истанбул скоро.

Вай бе, какви хубави неща пишат за нашия сериал тук
http://blog.milliyet.com.tr/dayan-yuregim-dizisi-cuma-aksami-bas … milliyet_anasayfa

Дано не го урочасат!  Wink  Praynig Praynig Praynig
newsm78  Ами тя и Серайчето/Нилай беше с Берк в Амстердам  #Crazy  та може заедно да се завърнали в Истанбул  Heart Eyes  Беше написано, че тя обвинява майка си ... вероятно за убийството на баща си и може да е повярвала на неговите показания, че Атиф наистина не е бил зад волана в колата и друг е виновен за пострадалия Селим  ooooh! и така заради нея и тя, и братчето й (вече с парализа) Селим   Sad  са като сираци ... принудени да живеят в семейството на леля им, след това на чичо им ...   ooooh!  Тези две снимки ме карат да си фантазирам подобна история в сценария  Tired  Едната снимка беше от Берк с един от рибарските канали в Амстердам   Rolling Eyes   а другата ... Нилай в някакво рибарско заведение ... newsm78
Цитат

Crossing Arms  За невключените сцени от фрагмана в епизода   Sick
От онлайн гледане на сериали знам, че не винаги всичко, което снимат го включват в епизодите, имало е и парадокс - включен момент във фрагман не се появява в епизода. Laughing  Това го споменавам във връзка със снимките в Холандия - може да са променили първоначалния замисъл и да са снимали отново в Турция, може някой / гуглето/ да ни е излъгал с двата първи епизода там, т.е. да са снимали само части от тези 2 епизода.
Thinking  И ние имахме такъв случай в "Завръщане у дома" сцената във фрагмана за 2 епизод с второто спасяване на Пънар/Лейла от Юсуф в 0:09мин. до 0:14мин. не я видяхме в епизода  Mr. Green  а беше много добре изиграна от Джансел и Дилшад   Peace

Rolling Eyes  Продължение с характеристиките на героите в нашия сериал  Peace
Цитат
Инджи Шанал(Дидем Инсесел)

Женщина которая покорила время. Красивая, сексуальная и ухоженная женщина. Сложно предвидеть что, когда и где может сделать эта женщина. Единственный человек, которого она ценит - это ее сын Атыф(Берк Атан)! Она не допустит, чтобы и волосок упал с головы ее сына. Амбициозная, храбрая, но несчастная женщина! Больше всего боится потерять своего мужа Экрема(Эге Айдан) ради другой женщины и перехода власти над ним в руки этой женщины. Вся ее жизнь построена на получении удовольствия. Она мнительная и хитрая. Имеет запретную связь с их семейным другом Танером. Раскрытие этой связи самый большой страх в ее жизни, но в то же время она входит в экстаз от этого.

Цитат
Танер (Корел Джезайирли)

Красивый и харизматичный мужчина. Он всегда носит костюмы итальянских модельеров и выглядит очень элегантно. Оставляет впечатление человека который только что сошел с главной страницы глянцевого журнала. В высших кругах его указывают как самого завидного жениха. Самое доверенное лицо Экрема Шанала, он доверяет ему во всем. После того как Атыф сбивает человека, он главный человек который помогает ему сбежать из страны. Он в курсе не только этого преступления совершенного Шаналами, но и всех незаконных и нелегальных дел семьи Шанал. Имеет запретную связь с Инджи Шанал. Несмотря на то, что он выглядит жестоким человеком, в душе он очень совестливый человек.

п.с. И поэтому помог преступнику сбежать? 😠 Не верю я в его совестливость!

Hug Hug Hug

# 733
Добро утро!  Hug Hug Hug
Дайче  bouquet , хич не е далече петък, според обратното броене остават 3 дни.  Wink
Видях от преводите, че ще си имаме и любовници, ще имаме парвеню, чак италианците ще го обличат  newsm78, въобще от всичко по много ще гледаме. Дано оператора и режисьорът да са добри, та да се насладим на сериала.  Praynig
Фокс са рекламирали вече сериала, ама това, дето са го писали, ние го знаем.
http://www.fox.com.tr/Dayan-Yuregim/haber/784/Dayan-Yuregim-in-ilk-bolumu-bu-cuma

Две хубави усмивки, за да е усмихнат деня ви!  Hug Hug Hug

# 734
 wavey  Привет   wavey
 Wink  Е, не е като да няма ... реклама от Фокс ТV   bowuu  беркет версин  Stop  а дано е за добро   Praynig че го направиха както си трябва в последните 3 - 4 дни преди излъчването на 1 епизод   Peace  и още един фрагман да пуснат хич няма да е зле  Crazy
 Grinning  Афиши имало навсякъде за "Дръж се, сърце"  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
DayanYüreğim afişlerimiz her yerde Simple Smile CanselElcinle DayanYüreğim

Grinning  И вестниците били пълни с новини за старта на "Дръж се, сърце" този петък на 3.02. от 20:00ч.  Peace
DayanYüreğim gazete haberleri! 3 Şubat Cuma saat 20.00'de

ooooh!  Искаше ми се да не още в 1 епизод драмата с това хубаво малко момченце Селим  Sad  не ми се слага текста към тази снимка ... smihesorry

Peace  Тези снимки били от сета   Grinning ...  newsm78
Set tatlisleri

Снейки   Hug   Peace    bouquet    извинявай, че пак питам   Embarassed  ако ще има още един фрагман утре ли трябва да е или и в четвъртък не е късно  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт