Искам да кажа ... (84)

• 69 251
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Никак Tired. 2 килограма изчистена от семките диня, малко захар и една в.чаша сок от лимон. Мирише на тиква. Реших да му сложа 2 желатина, белким стегне, и нищо. Сега умувам ко да го правя.
Пробвай с фикса на д-р Йоткер, аз по принцип не го ползвам защото се опитвам да правя висш пилотаж в сладковаренето, обаче за нещо лесно и набързо става.

# 16
  • До морето
Лятото обичам аз - виждам ли си пръстите на краката, всичко е наред. Мразя цялото зимно обличане, бодита, полота, пуловери, чорапи, гащи, шапки, шалове пуууууу - тръгнеш да излизаш и 15 минути се опаковаш и разопаковаш. На ски като отида обичам сняг и мека зима, ама тоя отвратилен, гаднярски, кошмарен вятър дето е във Варна - мне Мерси  Naughty Stop Naughty

# 17
Ако трябва да избирам между лято и зима, определено ще избера лятото. Но с температури 28-30 градуса. Големите горещини не ми понасят, изнервят ме... не обичам и студове. Нямам навика да се навличам, не нося шапки. Смрачило се е, дано завали. Да разхлади малко.
Хапвам си диня, уцелих сладка и сочна. Обожава диня! Heart Eyes Но сладко от диня не съм опитвала.

Гена, радвам се, че е добре котето. Успяла е да те уплаши.

# 18
  • София
В Родопите сме. След малко отиваме на мегдана да тропаме хоро.  Laughing

# 19
  • Телиш/Плевен
Издържам повече на студ. Жегата повече ме мори.
И аз съм така. Peace

Благодаря за темата! bouquet

# 20
Пред студа всякак предпочитам жегата.

Боядисвах се при непозната фризьорка и тя да вземе да ми направи по- хубав цвят от моята, дето 10 години ме боядисва, че и по- евтино, сега ако се окаже и трайна боята, ще я карам да ми праща по пощата.

Антигона, прочетох неволите ти с майстора, много си търпелива, още на 3- я път "включи ли на 250" щях да го изпратя със здраве, такъв е ясно, че работа няма да свърши. И как му даде 65 лева?! Що не го пита какво е свършил, даже и материалите са си твои, баси наглеца, то бива, бива, ама...

# 21
  • Ямбол
Заключиха темата за кучетата, следващата е Кой ви дразни 6787465938.

Тонка, завиждам, за Родопите, не за хорото.

И аз предпочитам топлото. Даже в Дубай, където температурите бяха с поне 10 градуса отгоре, ми се видя приемливо, т.е. трае се.

# 22
Защо я заключиха? Явно съм изтървала нечий любовни слова, които са разчистени.

Жаки, бях готова 165 да му дам, само да млъкне и да изчезне безследно. По принцип съм с много ниска търпимост, но самото боботене го сметнах за ексцентричност, дори не подозирах, че е толкова некадърен и нагъл.

# 23
Родопите са ми набелязана дестинация след някоя и друг година, да порасне и малкия и да има хубави спомени. Да се възхити като види нещо друго освен Покемони Sick
Жаки, ей за това още отлагам почването на боядисването при мен. Е, верно скучна ми е прическата, но толкова много недоволства съм си спестила. Не разбирам и следния израз, който масово чувам около мен.
"Днес е боядисах. Много ми е хубаво, но като падне цвета след 2-3 къпания и ще стане супер."Че това "супер", защо не се получи веднага. А като знам как ще реагирам като си видя и поникналите коси в различен от основния цвят. Тцъ, не мерси!
Антигона, ето заради такива майстори ММ стана майстор за у дома.
Ако не пиша няколко дни, да не ме забравите! Blush

# 24
  • Mediterraneo
И аз предпочитам топлото, но максималната Т, на която вирея добре, е 25 градуса. Нагоре ми е трудно, а вече второ лято привиквам към непоносими горещини. Не е толкова горещо, около 30 градуса е, но влажността е много висока и въздухът е тежък.
Мама и татко пристигат след три дни. Нямаме търпение! Децата особено.

# 25
Издържам повече на студ. Жегата повече ме мори.

Благодаря за новата тема!
Същата съм.
Повече на студено вирея, но жегата ме скапва и нямам сила и енергия за нищо.
Обожавам пролетта и есента именно заради това Simple Smile

Тези дни се поразхлади малко от 30+ градуса и през деня е разкошно -все около 24/25 градуса, а вечерите към 16 градуса и е хладно, с лек вятър като бриз и много свежо. Тази година има много повече дъжд и е много по-влажно и приятно.

Благодарско за новата тема!  bouquet

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 20:18 от Анонимен

# 26
Мариат, точно днес се замислих, че един ден дядо като го няма вече ще трябва да опираме само до непознати майстори. Нито баща ми разбира, нито мъжът ми. Бащата на моят мъж е възрастен вече, колкото моят дядо, живее и в друг град, така че е невъзможно да го молим за услуга.
Иначе неволята учи, с течението на годините вече мога да боядисвам, да шпакловам ( не като майстор, разбира се, но достатъчно, че да си спестя една сума от такъв), да сглобявам гардероби, секции и легла, да сменям тоалетното казанче и батериите на чешмата. Мъжът ми откакто съм без работа се шегува "Не се притеснявай, все ще изникне обява за майстор или зидаро-кофражист."  Laughing

# 27
  • Mediterraneo
Мъжът ми е майстор. "Взе занаят" навремето от баща ми, който вече не може нищо да прави, горкият. ММ това и работи. Вкъщи винаги всичко сам е правил, включително ремонти по всякаква техника. В квартирата обаче не може да пипне нищо и все плащаме на майстори  ooooh! Скоро ми правиха пералнята, за 10 минути взеха 40 евро. А се оказа нещо толкова прозаично, че ММ се хвана за главата. От друга страна нали знаете приказката за децата на обущаря, че ходят боси- вярно е! Винаги има нещо за правене вкъщи, което го чака дъъъълго време- вече една година го чакам да сложи на плота в кухнята монтажен силикон  ooooh!

# 28
Тарталета, разбирам те  Laughing И моят умее много неща, поправя и всички уреди, но време за вкъщи рядко се намира.Той даже си има един лаф, с който си прави майтап с мен, като му припомня да поправи нещо и ми отговаря: " Скъпа, щом съм казал, че ще го оправя- ще го оправя, не е нужно да ми напомняш през няколко месеца"  Mr. Green

# 29
Моят да е жив и здрав крушка не може да смени, да не казвам къде са му ръцете:) Опитва се човекът, не че не се, но все му се случват инциденти и не става захванатото нещо. За сметка на това е страшен помощник готвач, то не може всичко сепак:) Таквиа смешни ситуации сме имали с неговата сръчност, че сме се прочули сред близки и роднини:)

Мариат, това с "ще стане хубав цвета, след две седмици" мен не ме устройва, искам да е хубав сега, когато ме боядисват. Имам вече няколко бели косъма, скоро ще ми се наложи да се разделя с супер яркия цвят, та сега искам да чу се радвам на макс.

Общи условия

Активация на акаунт