Искам да кажа ... (84)

• 69 263
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Добре де, как на зелено пък с кредит?! Банката кога ви даде парите? В понеделник ще звъня на кредитната инспекторка да разпитвам за този вариант.

# 61
  • Ямбол
Ние на морето действахме на зелено. За няколко месеца бяха готови. Цената беше малко над 20% по-ниска. И е много приятно в новичко да влезеш.
Тук строихме и повече от половината работа след грубия строеж я свърши мъжът ми - изолация(външна и вътрешна), мазане, ел инсталация - сам самичък на 160 квадрата. Така не само че спестихме средства и нерви от майстори, но и знаехме какво и как го слага, без да се цигани, особено на изолацията много стабилно лепеше.

# 62
Добре де, как на зелено пък с кредит?! Банката кога ви даде парите? В понеделник ще звъня на кредитната инспекторка да разпитвам за този вариант.
Ние самоучастие имахме, по време на строежа имаше разхвърляни проценти и суми на база свършена работа, в договора пишеше до какъв процент ще внасяме и колко ще кредитираме.
На зелено за резервация около 2 х евро, като стигне до не помня коя плоча, се казва процента, смята се, вадят се тия 2 х резервация и се плаща разликата, като стигне по-нагоре пак, кота било пак, дограмата като сложи - пак имаше плащане и така бяха разсрочени плащанията. Накрая се стигна и до заема и така.
Нашия апартамент на схема го купихме преди 10 години... тръпка е, не мога да кажа, че е лесно.

Лиляна е права, всичко мирише на ново, приятно е Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 23:57 от blackcat6

# 63
Е, разбира се, новото е по-приятно и чисто.Ще го мислим  Grinning

# 64
Благодаря ви, момичета! Малкият ни мъж се казва Йоан. Мама и бебе са добре  Heart Eyes

Преди ми боядисваха корени за 50 лв. Много ми беше. После фризьорът ми смени салона, паднахме на 35. Сега си намерих позната, която да ми поръчва боята и ме боядисва приятелка. Излиза ми 12.50  Mr. Green
Най-много съм давала 120 лв. за сватбената ми прическа, която не беше нищо особено и още ме боли сърцето  Laughing
Моя приятелка така я бяха ожулили над 100 лв. за боядисване в София, при което и изгориха косата зверски и се наложи да я отреже...
Мъжът ми е пишман майстор, но и не се наема. Мен ме влече и мисля в новата къща да си реставрирам вратите и прозорците. Ако не стане ще ги сменя. Ако има кой да ми покаже и други работи бих се наела да правя.

# 65
Кате, заложи на зелено. Излиза по-ефтино и има голям избор. Разбира се, купувайте от утвърдена строителна фирма. При купуване на имот на зелено, плащането става на етапи, които уговаряте с предварителния договор. Оставя се капаро, примерно 2000 Е и след това плащате на достигната плоча, акт 14, 15 и 16. При нас, в предварителният договор залагаме точка - плащане с банков кредит на акт 15 примерно.

# 66
Али, честито и от мен! bouquet

Много тъпо име за салон. И за каквото и да било друго. Явно са искали да звучи шеговито, но си е просташко и смешно.
Като се правех руса се изръсвах при фризьорката. Тъмната коса си я правя вкъщи и няма гафове. Ходя само за подстригване и понякога изправяне. Не оставям повече от 30 лв. и за двете процедури.

И ММ прави почти всичко сам, без постоянно напомняне. Все попадам на оправни мъже и слава богу. 

Рано се излюпих днес. А заспах доста късно. Но не ми се спи и нямам нужда дори от кафе за разсънване. Но ще пия, това си е ритуал.

# 67
Блйгдаря за темата! Лято само да е лято. Поздрави от албена тук прекрасно!

# 68
Нощес имах чувството, че ще си умра в леглото
Събудих се в 4.30ч от жестоко главоболие.  Все едно някой ме удря с всичка сила отзад по главата. Пих нурофен, но ефект никакъв...накрая след 1ч изнамерих валидол и смуках от него.
Сега съм като парцал, а и още ме боли,  но доста по-слабо.

# 69
Аз при главоболие по 2 хапчета пия, едно не ми действа. Дано те отпусне, имам мигрена и знам каква болка е... Нощес и аз се будих в 4 часа, станах рано, още се мотая. Имах планове да излезем за една масичка от Икеа за балкона, но мъжът ми се е хванал да подрежда шкафа с обувките и не можем да тръгнем веднага, та май ще пусна пералнята и чаак след това. Скарах се с детето и му изгасих компютъра точно на най-важната битка. Той се разсърди, мъжът ми ни порица и двамата, сега аз си лежа в леглото и се ядосвам, че реагирах бързо, въобще не се чувствам добре, навлязох му в личното пространство грубо, не се прави така, трябва да се владея, дори и след като 5 пъти съм помолила за нещо и отговора всеки път е бил "Минуткааа"  😜

# 70
Ще се върна да ви изчета, че някакви интересни теми разисквате, но сега искам само да кажа (за малко  Wink) - ако може и утре да е неделя, защото ми е повече от добре  Mr. Green!

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 20:28 от Мъ℘♥Мяɣ

# 71
# 72
  • Sofia
Мър,чудно изглежда при теб. Peace А ти си голяма хубавица Flutter!

# 73
Мър, тежко завидях  Mr. Green Много си хубава!

# 74
Искам да ви кажа, че в момента се препичам /по скоро се крия под чадърите/ в един прекрасен комплекс близо до Русе и съм впечатлена колко красиви майки със страхотно поддържани тела има. Респект!
Мъжът ми е на рали в Русе и съм на тръни да не му щукне да се пуска да се състезава.
Знаете, че често ви чета, но не пиша.
Смях се много с премеждията на Антигона с пишман майстора и с "новата работа" на Жаки.
Сега видях, че на дъска в заведението към басейна пише: "По-добре мента със спрайт, отколкото мента глог и валериан"
Ще взема да пробвам  Sunglasses
Ау, Мър не съм те виждала досега. Красота  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 14:42 от Алиска

Общи условия

Активация на акаунт