Искам да кажа ... (84)

• 69 268
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Мър, голяма си хибавица, за първи път те виждам. ГеНа я изпуснах...
Аз подготвих сина за новата учебна година от намаленията, заредих е яке, маратонки, анцунг, дънки, риза, бельо взех още, че в Зара бяха заредили с пилетата от Angry birds и само тетрадките останаха. За първа година съм толкова оправна Simple Smile всичко подредих по места и съм спокойна 😀
Наздраве от мен, ние сме на бира 🍻

# 91
Върнаха ми парите за сандалите абсолютно безропотно. Ама като се загледах в книгата с рекламациите - явно са свикнали  Mr. Green Наградих се с по-хубави и весели сандали. После на раздумка с приятелка, обаче много топло...

# 92
Генче,  изобщо не е  бабешки спорт йогата,  моля те, аз практикувам Simple Smile Релакс и лежерно е, айляк ми е на мене, по Мамасита  Laughing
Мър, много си хубава, не те бях виждала, но си уау мадама.
Аз днес не си показах нослето  навън,  хора,, това  бе нечовешка жега. Половин ден стоях  във фитнеса, гръб, гърди  и ръце  -  е размазах се  днес, напомпах  се като добиче,  утре ще е мъка  голяма..  Crazy

# 93
Много сте мили наистина  Hug Нали ви надух главите с басейн драмата, поне да се отчета.Следобед дойдоха и свекърите та голямо пляскане си направихме. Чудя се утре да ходя ли на работа, можеше да не ходя, обаче казах че ще...
А Гена я хванах, супер, както винаги!

# 94
  • Пловдив
Мър, голяма си хибавица, за първи път те виждам. ГеНа я изпуснах...
Аз подготвих сина за новата учебна година от намаленията, заредих е яке, маратонки, анцунг, дънки, риза, бельо взех още, че в Зара бяха заредили с пилетата от Angry birds и само тетрадките останаха. За първа година съм толкова оправна Simple Smile всичко подредих по места и съм спокойна 😀
Не се радвай много. Щото преди две години и аз така заредих август. На 15 септември Фициалния панталон се оказа малък. Не че точно на мен ми е голям проблем, другия ще го износи, ама се оказа, че старшия син няма с какво да отиде на 15 септември.

# 95
Искам да кажа, че изтървах Мър и Гена, защото съм на почивка! Пия узо, но призива за "мента със спрайт"
остава за утре!

# 96
Аз зареждам дрехи малко по-отдалеч, но обувките ги оставям за последния момент. Сандали, купени преди месец, вече отиват към умаляване.

# 97
  • Sofia
Благодаря и аз,дами  Hug!
Мър,показвай се по-често  Hug,наслада за окото си  Blush!
Ша, казваш не е страшна йогата,а?  newsm78 Аз съм по скокливите занимания ,ама явно тЕлото не устиква на напъна  Crossing Arms,обажда се туй-онуй  Thinking. Мразя да си сменям някакви неща-спорт, лекари,фризьори...изнервям се  ooooh!.
Блеккет, отличничка си ти...и аз съм поизбрала някои неща за ученика,ще взема да ги поръчам  newsm78.
Много ядем,хора,много  Embarassed.Пфууууу, не ни пречи ни жега, ни студ...все сме на софрата  Rolling Eyes.
Алечка,бравоС  Hug. За това и пазарувам от големи, фирмени магазини, с тях разправията, ако/когато се налага, обикновено е с положителна развръзка  Peace
mariat,наздраве ! Къде пиеш? И къде почиваш  Mr. Green?

# 98
  • София
аз си научих урока с размерите. винаги по-голямо.

GeNa, йогата е интелигентно и приятно занимание, стига да се практикува както трябва Simple Smile

mariat, круизът отпада Wink

# 99
Мър си е красавица,  отдавна не я бях виждала.

Дрехи за есента ще трябва да купувам тепърва. Но нищо не съм харесала все още.

# 100
      Гена също е много хубава!

В темата толкова младост и хубост, че се чудя аз какво правя тук,ама нали имам малко дете, вписвам се. Simple Smile

И аз като Янтра не смея да купувам преди поне 10-ти септ. А аз си имам едничко свраче, ако му умалеят дрешките, няма накъде.Освен това, никак не ми се мисли за училище, все още.

От утре синът ми е на лагер, но с прибиране вечер  у дома. Дойде неговият любим момент- скално катерене, езда, каяци и др. щуротии.Всичко е прекрасно, но е малко зле със стомаха и храносмилането и ме притеснява това ядене на сандвичи през деня, а др. не измислям, освен таратор в шише.Но сме правили "упражнението" от ПГ, ще се справи някак

Чудя се какво да измисля, хем да не е всеки ден сандвич, хем пък да не му се смеят децата.
Вечер задължително салати и готвено ще има.

# 101
  • Sofia
GeNa, йогата е интелигентно и приятно занимание, стига да се практикува както трябва Simple Smile
О,въобще не оспорвам  Hug. Наистина много зависи кой, как, къде и с кого я провежда  Peace. Пробвала съм, не беше моето място, но не съм се отказала  Peace . Аз не си падам по спокойните, релаксиращи занимания, но ако са резултатни, ще се "прежаля"  Whistling.

# 102
  • София
хаха, GeNa, хубаво си се цапнала по главата след "прежаля" Laughing

# 103
Гена, пробвай,  може да ти хареса. Но трябва да е читав инструктура.
Аз първия път попаднах на хм, някакъв странен инструктор, който докато провеждаше часа,  си разказваше  за неволите по колата  ooooh! Тоест вместо да ни  накара да се съсредоточим върху  заниманията,  слушахме за колата му  Laughing
Разбира се, това беше последният път в който посетих негов клас.
А иначе днес от фитнеса,  след фитнеса тоест,  съм с такива  баници  Blush
http://prikachi.com/images/160/8856160Y.jpg
http://prikachi.com/images/155/8856155W.jpg
http://prikachi.com/images/516/8856516x.jpg

# 104
  • София
Ша, на кое казваш баници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт