Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 51

• 68 394
  • 728
  •   1
Отговори
# 645

Варне Hug, този мъж дали е написал нещо ново?
аз пък мисля. че да взаимстваш от литературно произведение не е толкова трудно, и ако творбата е качествена може да се получи и много добър сериал, примери бол.....
Фенчее Heart Eyes, не ме разбра правилно, нямам нищо против снимките, напротив Peace
мерси за клипа bouquet
Снеже Hug, мерси за инфото, хм,ами ако не се появят снимки на Киво и Туба?? Whistling
Светле, радвам се да те видя мила Hug
Гости, не знаех, че се интересуваш от бижута Wink

и тук писаници Crazy

http://www.ntv.com.tr/yasam/kivanc-tatlitug-ve-tuba-buyukustunde … rAxYUGwijAWCroOCg

ОО днес Бергюзар има РД! Да е жива и здрава и много, много щастлива!

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 12:56 от Airra

# 646
Айре  Heart Eyes разбрах те съвсем правилно, просто обяснявам защо съм напускала толкова много  Laughing Не съм си и помислила, че се оплакваш  Laughing
Снеже  Hug благодаря! Значи може и да видим някоя снимка на Киво и Туба ... Айре  Heart Eyes е, само това оставаше  hahaha
Да е жива и здрава Берги  Heart Eyes много я харесвам! Да е все така усмихната и щастлива  bouquet
Айре  Heart Eyes май точно това, за което питаш Варнето е намерила Лина  Hug с превод
"Новый сериал Татлытуга и Бюйюкюстюн

"Черное и белое" много был на повестке дня. Он рассказывал, как пересеклись дороги добра и зла, и что они переживут любовь. Вскоре от два года обсуждаемого сериала, над которым велись работы, Ай япым принимает решение отказаться в последний момент. Почему?
Рассказывают, что не понравился сценарий. Последнее, что писали сценаристки Сема Эргенекон и Эйлем Джанполат - сценарий "Карадая". Очень успешные сценаристки. Дело в том, что "Черное и белое" нашим зрителям не привычно, относительно трудно понять вымысел. Приключенческая сторона перевешивает любовь. Из-за этого был риск, что не будет рейтингов.
Из-за этих рисков в последний момент было решено сериал отменить и сделать уже другую историю. Сценаристка Эдже Йоренч, последняя работа которой - "Прилив", написала сценарий "Смелый и красивая", в режиссерское кресло сядет Али Бильгин. В истории "Смелый и Красивая" рассказывается об истории любви детей из двух семей, у которых есть счет из прошлого.
Это гораздо ближе женской аудитории, есть элементы драмы и любви в большей степени. Зрителям привычнее такая история. Риски ниже.

В главных ролях звезды или сценарий?
Кажется, что имея в наличии двух таких звезд как Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкстюн - этого достаточно, и вы не можете начать. Это тот случай, когда ожидания очень высокие. Расходы, стало быть, соответственные. Актеры, игравшие в рейтинговых работах, не хотят рисковать. Сценарий и персонажи должны соответствовать актерам и их ожиданиям.
Ладно, и в чем решение? Решение ясно. Все начинается со сценария. Если у вас есть сценарий, вы можете найти подходящих ему актеров и продолжить ваш путь. Прежде со звездой когда начинаешь путь, ещё длиннее и утомительнее. Со звездой ты начинаешь если даже снова, и последнее слово, и все сценарий говорит. Потому что в главной роли - сценарий."
И това - вече трябва да е официално съобщение
https://twitter.com/cesurveguzeltv/status/768764115531726848

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 13:17 от queen_fenka

# 647
Фенче Heart Eyes, да това е превода Peace
има и едно изречение - за какво ще се разказва сериала ?
Цитат
рассказывается об истории любви детей из двух семей, у которых есть счет из прошлого.
я ми го преведи дословно

и краят много ми хареса!

Цитат
Со звездой ты начинаешь если даже снова, и последнее слово, и все сценарий говорит. Потому что в главной роли - сценарий."

а от това официално съобщение ми стана смешно Laughing
това изобщо не е ТТ на АЯ Peace
я виж как изглежда само Whistling

https://twitter.com/cesurveguzeltv

това, което чакаме трябва да излезе на ФБ страницата им!!

# 648
Айре  Heart Eyes ето
  разказва се за любовната история на две деца от семейства, които имат стари сметки за уреждане в миналото.
Дано Едже този път ни изненада приятно, защото действително много зависи от сценария ... видяхме, че звездите само не правят рейтинг  ooooh! И на онези анадолци да им хареса тази история, която не е откриването на топлата вода  Mr. Green Най- много се надявам Киво и Туба да са такава магнетична двойка, че да влюбят в себе си зрителите  Praynig
 hahaha

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 13:41 от queen_fenka

# 649
Изобщо не е официално съобщение, щото АЯ нямат туитър, а тази страница каква е - не знам!  newsm78 Mr. Green По официално от това, което излезе в медиите преди дни, какво искате?!  newsm78  Това си беше официално прессъобщение на АЯ.  Peace На ФБ страницата им ще излезнат повече подробности, когато са напълно готови. Peace

# 650
Айре  Heart Eyes ето
  разказва се за любовната история на две деца от семейства, които имат стари сметки за уреждане в миналото.
Дано Едже този път ни изненада приятно, защото действително много зависи от сценария ... видяхме, че звездите само не правят рейтинг  ooooh! И на онези анадолци да им хареса тази история, която не е откриването на топлата вода  Mr. Green Най- много се надявам Киво и Туба да са такава магнетична двойка, че да влюбят в себе си зрителите  Praynig

мерси Simple Smile
ами тя самата история може и да е клише, ама много зависи и от подробностите, детайлите, как ще се завърти сюжета Peace
другия вариант  викаш, като в Ашка-бозичка Mr. Green , ама ГГ плениха всички Whistling

Снеже Hug и аз така мисля Peace

до по-късно от мен Hug

# 651

Никой не може да предвиди какъв сценарий ще е успешен.

Даже любовните истории не гарантират успех, защото 80 процента от сериалите са такива.

Миналият сезон сериалът с най-висок рейтинг беше исторически - Diriliş "Ertuğrul"

Другият сериал, който направи много добър рейтинг беше за мафиотски истории "Престъпник не може да управлява светът".

Така че всичко е относително.

# 652
Снеже  Hug благодаря! Много знам аз, че нямат ТТ Япъма Mr. Green
Айре  Heart Eyes а бе ясно е, че ще е пак трудна любов, защо ли не съм изненадана  hahaha Само да не е някоя тежка драма, каквато обичат комшиите, дано има и свежи комедийни сцени и вярвам да се получи  Praynig А защо да не са като Елчин и Баръш, те са по-красиви даже  Laughing Баръш сам изобщо нямаше да го гледам  Joy Joy Joy но, двамата с Елка са страхотни!
Варне  Hug така е, но да се надяваме, че ще се хареса! Praynig

# 653
  • AMS
Привет, дружки!!!  Hug Hug Hug
Имам малко време, за това ще съм кратка.
Не съм ви изчела подробно,
но влизам само за протокола >>>

Снимките  Rolling Eyes на Берен са от преди сватбата с Кенан!!!  Naughty

И двамата са в Бодрум, където имат вила, доколкото си спомням.
Довечера Кенан има концерт в античния театър на Бодрум.

И имам една молба  Praynig
Не всичко, което хвърчи из нета е за "ретуитване" в темите.
Някъде срещнах и тази смешка, че Едже е писала сценария на Езел.
Сценаристите на Езел са Керем Дерен и Пънар Булут.

Приятен ден!!!

# 654
Дива  Hug wavey
И на Несли и Бурак се появиха снимки от вчера

значи и на нашата двойка трябва да излязат, дебнете!  Laughing
До после  Peace

# 655
Цитат
разказва се за любовната история на две деца от семейства, които имат стари сметки за уреждане в миналото

Еджето трябваше да го кръсти "Ромео и Жулиета"  Joy

Ама да ви кажа семействата на Брук и Ридж също бяха в лоши отношения. Вече са ми избледнели спомените. Но майката на Брук и бащата на Ридж имаха нещо вземане-даване в миналото.

Не ми е ясно защо го е кръстила Джесур и Гюзел. Като изпишеш това словосъчетание  в гугъл излизат героите от "Дързост и красота". Значи не само ние, но и турците свързват това заглавие със сериала.

# 656
Варне  Hug Joy Joy Joy Joy Joy не се е сетила  Mr. Green
Да, права си за родителите на Брук и Ридж, но после се оказа, че Ерик не е истинския баща на Ридж  Laughing А бе там е мътна и кървава  hahaha

# 657
Дива Rolling Eyes
съжалявам, че съм заблудила аудиторията на темата, че снимките на Берен са нови Peace
но и рускините ме заблудиха , като ги постнаха днес без да уточнят от кога са Peace
а аз Берен не я следя така, както ти Wink
ако ми правиш забележка, че поствам тук всичко, което хвърчи из нета без да съм сигурна дали е вярно, няма да се съглася Naughty и сценаристите на Езел ги знам кои са Wink

Варне Hug, така е, всичко е много относително Peace
ама винаги съм се чудила за тоя Ертогрул Whistling
а за заглавието-ами много й дойде на Едже престоя в Америка Mr. Green Laughing

Фенче Heart Eyes, ами ако не е трудна любовта няма да е интересно Laughing
ама Едже е по-склонна към комедийни и свежи моменти, отколкото СиЕ Peace

тая също не е нова Mr. Green
ама сега я виждам Wink

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 15:01 от Airra

# 658
Айре  Heart Eyes Joy Joy Joy за престоя на Едже в Америка  Peace Много се надявам там да е усвоила още тънкости на занаята обаче  Peace
А за снимките на Берен ... бе кой ти гледа от кога са, на нас тук са ни нови  Laughing

# 659
  • Плевен / София

Варне Hug, този мъж дали е написал нещо ново?
аз пък мисля. че да взаимстваш от литературно произведение не е толкова трудно, и ако творбата е качествена може да се получи и много добър сериал, примери бол.....
Фенчее Heart Eyes, не ме разбра правилно, нямам нищо против снимките, напротив Peace
мерси за клипа bouquet
Снеже Hug, мерси за инфото, хм,ами ако не се появят снимки на Киво и Туба?? Whistling
Светле, радвам се да те видя мила Hug
Гости, не знаех, че се интересуваш от бижута Wink

и тук писаници Crazy

http://www.ntv.com.tr/yasam/kivanc-tatlitug-ve-tuba-buyukustunde … rAxYUGwijAWCroOCg

ОО днес Бергюзар има РД! Да е жива и здрава и много, много щастлива!

е как нали съм Козирог... Joy Joy Joy
на мен сериала  Чучулигата не ми хареса....нищо че беше по книга....точно защото нямаше много общо с книгата, която и досега обичам да препрочитам......Решат Нури е първия турски писателл, който съм чела...

Общи условия

Активация на акаунт