"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 600
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 180
  • в гората
Браво за номинациите! Гласувах естествено, ще ви дишат прахта...
 Whistling Whistling Whistling
Искам да се включа с помощ за семейството от Радомир, кажете моля, пак от какво имат нужда и кога ще носите неща натам?

# 181
  • sofia
Да,става за Коледният базар Wink,но парите не са оползотворени SadИма проблеми с директорката и за сега не рискуваме.Чакаме проверката и тогава Sad
За Радомир,виж на Вики темата Praynig

# 182
а кой е казал ,че някой конкрето ви е номинирал/ може да си е от самите тях-като потърсиш в търсачката за акции и благотворителност винаги изскачат имената ви? може хората сами да са ви оценили? Hug

# 183
  • в гората
Да,става за Коледният базар Wink,но парите не са оползотворени SadИма проблеми с директорката и за сега не рискуваме.Чакаме проверката и тогава Sad

ох, да. и аз за това се сетих впоследствие. newsm78.

# 184

Досега говорих за директорката на Трън...хич не искам и да я чувам, така ни изложи с английската фондация, която искаше да направи основен ремонт на дома, че вече ме е срам да им се обадя и много ясно, че няма да го направя, де ... егати парите изхвърчаха на вятъра! #Cussing out

Мисля е ясно, че и аз ще гласувам! Peace

# 185
  • sofia

Досега говорих за директорката на Трън...хич не искам и да я чувам, така ни изложи с английската фондация, която искаше да направи основен ремонт на дома, че вече ме е срам да им се обадя и много ясно, че няма да го направя, де ... егати парите изхвърчаха на вятъра! #Cussing out

чакай,чакай............давай по бавно,какво е станало Close
пита ли Мишо как е newsm78
Мисля е ясно, че и аз ще гласувам! Peace

# 186
говорила ЗА нея а не С нея беееееее ooooh!

# 187
  • sofia
говорила ЗА нея а не С нея беееееее ooooh!

разбрах Embarassed
има ли някой идея как и до кого се пуска искане за проверка в някой дом.Министерствата са ясни,но кои са точните хора и колко ли време отнема newsm78
Спешно е Praynig

# 188
  • София
Роси, ти ме забрави! Майка ми вече трябва да освободи помещението! Какво да правя нещата - поне одеялата да вземете!

Вени,само аз съм с кола ,а нямам къде да ги сложа.Трудно ми е да обикалям цяла София от сутрин до вечер Sad

Говорила съм с Кика да мине,но иска да мине суматохата около НАТО.Вени,адски ми е неудобно,но странспорта и склада сме зле-това е положението Cry
Kазах още в на Великденския базар, че мога да поема известно количество багаж в нас и съм с кола която побира доста багаж също, но никой не ми обърна сериозно внимание. Sad
Друго исках да питам Роси, да взема ли списанията които имам или друг път???

# 189
Роси, ти ме забрави! Майка ми вече трябва да освободи помещението! Какво да правя нещата - поне одеялата да вземете!

Вени,само аз съм с кола ,а нямам къде да ги сложа.Трудно ми е да обикалям цяла София от сутрин до вечер Sad

Говорила съм с Кика да мине,но иска да мине суматохата около НАТО.Вени,адски ми е неудобно,но странспорта и склада сме зле-това е положението Cry
Kазах още в на Великденския базар, че мога да поема известно количество багаж в нас и съм с кола която побира доста багаж също, но никой не ми обърна сериозно внимание. Sad

Иве, аз ти обърнах внимание...имам неотложна нужда багажа да бъде преместен от вкъщи. Писна ми да ми се карат, но и те са прави ... уговорката ми с наш'те беше за 2-3 седмици, а от месец не мога да го преместя! Confused Sad Cry

# 190
  • sofia

Донеси ги Hug
а за другото се разберете с Веси   bouquet

# 191
  • София
Веси, кажи ми за какво става дума като количество.Може да организираме нещо в събота или неделя.През седмицата не мога  Hug
Напиши ми ако искаш на лични адрес, телефона ти го имам.
Това е с което мога да помогна .........за сега Wink  Hug

# 192
Веси, кажи ми за какво става дума като количество.Може да организираме нещо в събота или неделя.През седмицата не мога  Hug
Напиши ми ако искаш на лични адрес, телефона ти го имам.
Това е с което мога да помогна .........за сега Wink  Hug

От къде ми имаш тел-а, брее? newsm78 Вече май всички го имат! hahaha
Тази събота и неделя ме няма, така че ако искаш за другата - поне майка ми и сестра ми да са си вкъщи, че и тях ще ги няма...щом през седмицата ти е невъзможно?! Какво ще кажеш?! Praynig

# 193
  • София
Ако не пътуваме някъде, че тогава е гергьов ден ще го организираме  Hug
А тел-а ти го имам от някоя от темите - беше го пуснала  hahaha

# 194
Роси утре ще съм в 10 пред дома, ако някой иска да дава нещо за Радомир - най голяма им е нуждата от памперси - да дойде там, няма как с детето и колата да циркулирам из София в тези задръствания,
Роси за дома няма да мога да купя нищо че ще си дам последните пари за газ, казах ти че мъжо утре взема заплата но следобеда Embarassed Embarassed
Роси да те питам нещо -  в събота удобно ли е да се ходи в Перник в дома, защото брат ми има малка вероятност в петък да не може и да пътуваме към Радомир в събота - аз в петък да натоваря аудито с пампи и да им ги оставим - проблем ли е и би ли могла да им звънеш да ги предупредиш че аз нямам и телефон - не съм го платила(пак щото мамка му неам пари), ако не става ще е в петък - няма начин.
какво друго.
а да Дуци нали щеше на една жена да и носиш бебешко, искаш ли в петък като слизам към обеля да ме чакаш на билата в Надежда да ти ги дам или няма да можеш

Общи условия

Активация на акаунт