"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 485
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 300
  • sofia
 Hugмили дружки,нета ми е по-добре Praynig

Първо Winkимате много поздрави от Марина,видяхме се на аерогарата Simple SmileЗаминава директно за Варна и ще пише от там.Изкарали са много добре в Щатите Grinning

За това потайно тържество на 1 юни и аз не знам много,Мери ще сведе инфо тия дни Wink
Скоро ще пусна отделна тема за соц.слабите семейства с бебета с пълни подробности.Държим връзка с Център за Независим живот ,където помагат на семейства инвалиди,между които и с бебета.Имаме вече 2 такива на които сме дали доста неща,а има и чакащи семейства.Благодаря на Йосарян за контакта с този център   bouquetОт там чакам инфо тези дни Wink

На 17 май ще има едно особено събитие за което ще дам инфо в аванс.Фирма Капаска ще продаде на търг 3 ръчно ивработени рокли и парите от тях ще ги дарят на нас Simple SmileНе ме питайте защо точно ние,много е дълго и сложно CrazyВсичко сме уговорили и датата за сега е 17 май.Парите ще отидат в Перник за смяна на дограмата на голямата група Praynig

Роклите са страхотни и бяхапредставени напартито на новите телефони Нокиа преди време.Всяка от роклите е направена към всеки нов модел Нокиа
това се сещам за сега Thinking

айде,до после Heart Eyes

# 301
Някой от вас сигурно са чели темите за Муковисцидозата, които съм пускала а други не са, за това накаратко (колкото мога) ще обясня.
Сина ми е болен от тази коварна болест. Имаме ТЕЛК с 100% + чужда помощ. Та в телка пише че аз имам право да му бъда личен асистент . Това означава, че държавата ще ми плаща минимална работна заплата за да се грижа у дома за него. До тук добре обаче следва уловката. За да бъда личен асистент на детето си или трябва да се разведа или мъжа ми да спре да работи. Вече една година си седя вкъщи като търтей а мъжа ми  се пребива от работа за да може да издържа семейството си.  Онзи ден решихме да се разведем защото така вече не може. Всеки месец да се чудя как да си платя наема, сметките , храната на детето , лекарствата. Как да го заведа до София за контролен преглед и т.н.
С съпруга ми не сме мързеливи хора а и сме способни но попадаме в ситуация, с която не можем да се справим .Най-лошото, е че в това положение не е само моето семейство а още около 170 смейства в България. От държавата детето ми получава 105 лв. помощ двойни детски и Креон (панкреасни ензими).
 Изпушиха ми бушоните преди малко като прочетох една статия, че организацията по мукожисцидоза е получила дарение на стойност 10,000 ежро (ако не се лъжа). Чудя се в чий ли джоб потънаха и тези пари а за децата пак нищо (поне за моето е нищо). Да никой не ни е виновен обаче морално ли е?! Въпросната организация за мен е само фиктивна. Миналата година всяка седмица пусках по едно писмо за всяко популярно предаване, ефекта и вниманието никакво. Срещах се с ПР агента на Слави Трифонов ефект нулев. От "Искрено и лично" ми се обадиха веднъж и не повториха. От близо една година ми отказват контролните прегледи на детето (които са задължителни 4 пъти в годината). Оставени сме на произвола на съдбата. Всеки ден се сблъсквам с все повече незаинтересованост и безчувствия. И моето дете е дете и има право на щастливо детство с женени мама и татко, които да се грижат за него. Много държа на семейните ценности и не искам да се развеждам!!! Има още много неща , които ме тормозят но и това не е малко. Моля ви ако можете да ми дадете съвет или едно рамо в безисходица съм. Благодаря Ви за вниманието!

# 302
Маатете, не съм компетентна по конкретното ти питане, но историята ти много ме натъжи!  Sad CryИмаш ли нужда от някакви стандартни консумативи...кажи само от какво и ще направя всичко възможно да успея да ти набавя необходимото (дори имам идеи вече)! Peace Hug

Не се притеснявай, не си сама...с теб сме! Hug Hug Hug

Поздрави!  bouquet

# 303
  • sofia
Маатете, не съм компетентна по конкретното ти питане, но историята ти много ме натъжи!  Sad CryИмаш ли нужда от някакви стандартни консумативи...кажи само от какво и ще направя всичко възможно да успея да ти набавя необходимото (дори имам идеи вече)! Peace Hug

Не се притеснявай, не си сама...с теб сме! Hug Hug Hug

Поздрави!  bouquet

Да,подкрепям те напълно.Говори с мъжа ти и му кажи,че ще се опитаме да ви помагаме.ДАЖЕ може с мамите от Монтана да говорим Wink
Наясно съм с болестта Sad

# 304
В момента и аз съм толкова объркана, че знам само, че нищо незнам! Всичко ми е много размазано. В момента съм на хапчета защото нервите ми не издържаха на напрежението. Благодаря за отзивчивоста! Нямам думи да благодаря за вниманието.

# 305
  • sofia
До къде го докарахме с пясъка за Св.Параскева и тържеството за 1 юни newsm78

# 306
През седмицата ще мина /или ще се обадя/ в дома да видя колко точно пясък е необходим, взимаме пясъка,караме го и така.Т.е. до края на седмицата ще имат пясък.

# 307
  • sofia
През седмицата ще мина /или ще се обадя/ в дома да видя колко точно пясък е необходим, взимаме пясъка,караме го и така.Т.е. до края на седмицата ще имат пясък.

ей,супер  bouquet

# 308
Три девойки съм подкукоросала да мислят за първи newsm78 - сценарии, идеи, но засега нямам окончателен отговор от тях (за тяхно лично участие говоря). Sad
Успокояват ме, че имало време.... ooooh!

# 309
Лавендер благодаря и на теб. Аз му казах сега, че съм ви писала.

# 310
Маатете, кажи от какво конкретно имаш нужда?! Имам предвид консумативи, а не институции! Wink

Hug Hug Hug

# 311
В момента от лекарства с другото ще се справя, надявам се.

# 312
В момента от лекарства с другото ще се справя, надявам се.

Моля те, напиши за какви лекарства става дума...утре ще ходя до Неофарма, и ще видя какво мога да направя! Praynig

# 313
Natrii chloridium0,9 за инхалации и за пиене, Бромхиксин ампули заинхалации, Вентолин разтвор за инхалации, Един АБ Суммамед Форте но той е много скъп. Това е. С останалото се надявам да се справя сама и да стъпя на крака. Благоидаря  bouquet

# 314
  • sofia
Natrii chloridium0,9 за инхалации и за пиене, Бромхиксин ампули заинхалации, Вентолин разтвор за инхалации, Един АБ Суммамед Форте но той е много скъп. Това е. С останалото се надявам да се справя сама и да стъпя на крака. Благоидаря  bouquet

Luminosa ще провери утре,тоест ще проба да получи  инфо и как да стане newsm78
ще държите връзка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт