"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 552
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 480
  • София
свидетелства за дарения мога да отпечатам и да ги вземете от офиса ми - до зала универсиада. за съжаление графикът ми е ужасен - не мога да мърдам през работно време, а преди и след това препускам да си извозвамм наследничките.

Роси, ще се справиш ли с онези книги?

# 481
Момичета в четвъртък ще ходим с 4arlin  до свПараскева, кой е желаещ да гушка бебета, към 10 ще сме там да им носим пампи и ззрънчо ще им купя че много му се кефят котенцата, който му се идва да свирка - сещам се за Таня - Танче на път си ми щото ще взимам и памперси от Обеля - искаш ли с нас newsm78 newsm78

# 482
  • sofia
ей ме на ,от плът и кръв Mr. Green
има страшно много нови неща от днес Wink,не знам от къде да почна и за това утре на бистра глава ще пиша Crazy
стягайте се мацки,работа ни чака  CrazyНе ме  #2gunfire

в Трън мина нормално,минахме и през Перник,но тръгнахме с ядове и така се и върнахме.Гаден ден беше Close
вече съм по-добре Praynig

Яни,ще минапрез теб утре за свидетелства,къде ти е офиса newsm78
Весе,за Неофарм няма да смогна,Ефи ще се проба нищо че е без кола Wink

аре,аз се спасявамза да не утрепам некой

# 483
  Момичета, директорката на дома в Трън ни даде списък с номерата на обувките. Идва лято и децата се нуждаят от маратонки и всякакви други обувни джиджури:

Момичета:                         Момчета:

№ 36 - 1 бр.                      № 38 - 4 бр.
№ 37 - 2 бр.                      № 39 - 4 бр.
№ 38 - 6 бр.                      № 40 - 5 бр.
№ 39 - 2 бр.                      № 41 - 1 бр.
№ 40 - 1 бр.                      № 42 - 3 бр.
                                          № 43 - 3 бр.

# 484
Аз дадох на Роси за там  2чифта летни чехли 39номер...имам някъде в нас едни обувки мъжки май са 43номер, ще проверя и ще ги дам Peace
Ще разпитам и за още Simple Smile

# 485
  • София
Момичета в четвъртък ще ходим с 4arlin  до свПараскева, кой е желаещ да гушка бебета, към 10 ще сме там да им носим пампи и ззрънчо ще им купя че много му се кефят котенцата, който му се идва да свирка - сещам се за Таня - Танче на път си ми щото ще взимам и памперси от Обеля - искаш ли с нас newsm78 newsm78
На линия съм.

# 486
  • sofia
Аз дадох на Роси за там  2чифта летни чехли 39номер...имам някъде в нас едни обувки мъжки май са 43номер, ще проверя и ще ги дам Peace
Ще разпитам и за още Simple Smile

чехлите са на линия там Wink
Та,вчера...........всичкоп нормално в Трън,децата изглеждаха добре,някои бяха на училище ,други се мотаеха както винаги пред дома Sad

Абитурентките си избраха това-онова ,но нещо капризнички ми се видяха Close
Оставихме и доста други дрехи,обувки,спортни пособия,малко бельо ..........

Няма да закриват дома и вероятно ще поемем смяната на дограмата с парите от базара,а дир.очаква Норв.посолство да поеме основният ремонт.Ще го решим тия дни Wink

Чакам инфо зо едно соц.слабо сем. от Трън с близнаци.Социалните служби са търсили от дир. помощ за тях, а ние я помолихме за повече информация и дали хората са склонни да им се помогне.

ВПерник минахме само да оставим няколко спални чувалчета и си тръгнахме.
За 1 юни нямат  нищо конкретно и ще го мислят сега,но нямат праграма и идея какво да е и кой newsm78

туй от мен  bouquet

# 487
  • на път
И аз отделих нещичко - 5/6 чифта обувки като три от тях са елегантни. Освен това дпортни и елегантни дрехи. Ще ги оставя утре в магазина да мине някой да ги вземе моля ако е удобно.

# 488

Мили момичета, в бебешкият дом Св.Параскева в момента са с  намален състав на персонала и имат нужда от нашата помощ, разходка, преобличане, преобуване и хранене на мъниците.
Обсъждахме с директорката за регулярни посещения от наша страна и като примерен график решихме:

Като дни да бъдат сряда или четвъртък да ходим по 3-4 майки от 10,00ч. до към обед и слетобед от 16,00ч. до 18,00ч. Това са приблизителни часове и дни, ако вие имате други предложение казвайте, приемат се всякакви предложения Hug

Хайде, ако има мами-доброволки да се организираме и да зарадваме малките сладури  bouquet

Yvette,видях в темата за соц.слабите семейства, че твойте момичета си търсят работа и се сетих, че в същият дом имаше място за детегледачки.Говорих с директорката и каза че ако проявяват интерес Павлина и Десислава може да ги заведеш да получат информация за естеството на работата. Работи се 12ч. през ден, заплатата е малка, но най -важното е да имаш усет и голяма любов към децата Grinning
Ако нещо решиш ми пиши на ЛС или звънни Hug

# 489
  • София
не знам какви са правилата, но ако момичетата на ивет се навият да работят в дома, не могат ли да водят собствените си дечица там в дните, когато са на работа - т.е. да си ги гледат заедно с другите деца и да си спестят парите и тичането по ясли newsm78

# 490
а мога да ходя когато мъжо не е на работа в противен случай няма кой да гледа детето но когато има на кого да го оставя - там съм - и без друго ми се преобуват бебешки дупета а моя син вече никка не е бебе мъжо не ще второ сега - ще съчетая две в едно Hug Hug

# 491
не знам какви са правилата, но ако момичетата на ивет се навият да работят в дома, не могат ли да водят собствените си дечица там в дните, когато са на работа - т.е. да си ги гледат заедно с другите деца и да си спестят парите и тичането по ясли newsm78

Yanita, и аз си мислех за такъв вариант newsm78, но най-добре е  Ивет да каже, защото тя ги познава. Директорката е много мил и разбран човек и подлежи на преговори според, мен нищо не пречи да опитат Blush

# 492
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Аз ще дойда в четвъртък.
Момичета в Т-Маркет има на промоция Бебешки хавлийки с ъгълче 90/90 около 5лв бяха, Обувки има от 22 до 29 номер по 6 лв и са много хубави- не са точно обувки а по- затворени сандали от кожа. Лигавници по 50ст. Сандалки от тези спортните от 22 до 29 номер-3 лева, от Джели сандалките- 24 номер на горе и те около три лева. Олекотини завивки за легло размер 140/70 по 5 лв. Всичките неща са хубави- днес ги гледах, дори за моя големия юнак с бързите крака мисля да му взема от обувчиците. Ако искате да се организираме и да понапазаруваме от там.
За св. Парскева ще взема лигавници и сок. Само кажете къде точно се намира. А какво става със св. София?

# 493
а мога да ходя когато мъжо не е на работа в противен случай няма кой да гледа детето но когато има на кого да го оставя - там съм - и без друго ми се преобуват бебешки дупета а моя син вече никка не е бебе мъжо не ще второ сега - ще съчетая две в едно Hug Hug

Скъпа, значи ставаме 2 мами ентусиастки  bouquet дано се появят и още... Grinning
И аз съм така с малката, все тормозя дядото да я гледа, ама той нали си е добричък и засега ни търпи милия Hug А малкия когато няма на кого да го оставиш може да г взимаш с нас. newsm78

# 494
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ма бройте ме де:) Три значи. Laughing
Кажете къде се намира св. Параскева:)

Общи условия

Активация на акаунт