Звездни компромати - 294 част

• 105 437
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Колко е нисък този ми ти Том Харди с нюню-то?

# 421
  • София
погледни линка на Джой и пак питай Wink

# 422
  • София
Официално го пишат, че е 1,75 висок. Аз мисля, че е малко повече.
Абе супер си е Харди, няма какво да го мислите!  Mr. Green

# 423
  • Rock & Roll feeling ...
Не те знам на каква възраст си, но ако си над 15-20, тази обсебеност от мерки и теглилки говори за сериозна липса на зрялост. Peace
Харди съм го виждала на живо и е нисък със стойка на биче, което ни най-малко не пречи да е изключително магнетичен. Начинът, по който се смее, по който се движи, погледът- те са важните.

Защо харесваш да нападаш лично ? Забелязала съм го и в други коментари,към други хора .
Коментираш човека,а не по дискусията.

Въпрос на факти и вкус.  Когато съпоставя Харди с развит, висок мъжага, просто ми избива колко е нисък и набит . И цялата заявка за мачо ми става смешна.

# 424
  • София
И цялата заявка за мачо ми става смешна.
къде това?
има едни жени, дето нищо не разбираме от сексапил и го харесваме просто Wink

# 425
  • Once there was a Hushpuppy...
Разбивате ми сърчицето Mr. Green
Хайде сега си ме представете с мъж 185см. и по вкуса ми е и Харди. Как ли става това Wink
Нито е до размери, нито до други мерки. Джо го написа, излъчване е в комплект с актьорски заложби.
Не убеждавам никоя да го харесва и без това сме достатъчно Peace Само си се обяснявам hahaha

# 426
Не намирам без цензура,но вижте сянката на крака  Laughing
Ще ти се.  Wink
Това е сянката на греблото  Mr. Green
Гладна кокошка просо сънува! Laughing Защо им развали купона сега?!  Crossing Arms Mr. Green
Орландо ми е най-селската пръчка от всички актьори по света!  Sick

# 427
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Официално го пишат, че е 1,75 висок. Аз мисля, че е малко повече.
Тц, не мисля, че е повече. Около 1.75, може би сантиметър два повече или по-малко. Наистина е нисък.

Рилийф, не е нападка, а констатация. Просто не може след една определена възраст всичко да опира само до едната външност. Несериозно е. И не знам дали в реалните си взаимоотношения си такава и така оглеждаш хората под лупа, но това дали задникът е плосък и дали краката криви е просто досадна подробност на фона на цялостното усещане за личност и привлекателност. надявам се да дойде моментът да го осъзнаеш, иначе се лишаваш от голяма гама усещания, докато търсиш къде кой косъм не е загладен.

# 428
  • Rock & Roll feeling ...
На мен това излъчване съчетано с тия размери ми е смешно. Струва ми се глуповато,заради това да ми се впускат с лични определения.  Whistling На никого не съм застанала на пътя да го взима  Laughing

Джо,
Скрит текст:
нападка си е малко,щото ние водим дискусия и когато го обърнем на лично,не е като да си говорим по темата,нали ?  Разбирам те . Да,оглеждам хората под лупа / и себе си меря с това мерило /,но това не ми пречи да мога да разгранича "подробностите" от цялостно излъчване, както и да проследя взаимовръзката им. В случая повечето личности коментирани тук имат някаква заявка за нещо си. Когато някой има заявка/претенция за красота и сексапил,определено тия подробности за плосък задник и криви крака за мен са значими.

# 429
Стигнах и до натуралните снимки на Орландо. Много съм впечатлена! От вас! Че намирате това мъжко достойнство за нещо впечатляващо.  newsm78 Това си е един съвсем нормален размер в леко радостен възторг и нищо повече. Няма нужда да го величаете или пък има... де да знам. Thinking Mr. Green

# 430
  • София
Орландо трябва съвсем да е изтрещял да се развява по достойнство на публични места. Социалните мрежи го спукват от всякакви бъзици и колажи. Може пък това да е била и целта?!  Wink
Да я дават вече на някой ролята на Бонд, да се поуспокоят страстите, че се нагледахме на какви ли не куриози!  Mr. Green

# 431
  • София
Ам той заради Бондовската роля ли си развява най-милото?

Звезди и известни техни двойници от миналото

# 432
  • София
Не, не, то това е на шега!  Laughing
Имам предвид, че много от британските актьори взеха да правят глупости напоследък, което не изключва и да се рекламират не съвсем подходящо.

# 433

Тази мъжественост на Харди набутана в такъв ръст и ширина ме избива на смях,отколкото към сексуални вълнения.
+1 😀 Грам не ми харесва Харди.. Само че при мен физономията му ме избива повече на смях.

# 434
  • София
Не съм написала, че Орландо е хобит, а че е асексапилен, колкото такъв, и след като видях най-милото му. Laughing

Оставете го, Харди, не е нужно да (му) го вадим всеки път, когато се говори за сексапил. Все пак има и такива, които номират Кристиано за секси  Laughing и имат право на това.

Общи условия

Активация на акаунт