Звездни компромати - 294 част

• 105 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Rock & Roll feeling ...
Жизел никога не е била просто модел на бельо.
Лима никога не е била нещо повече от модел на бельо.
Ако им разгледаш двайсетина сесии, може би (евентуално, но надали) ще разбереш защо. И това "защо "не се заключава ни в крака, ни в задници и точно заради това ще ти убегне.
+1
изумително е как убягва категорията излъчване. в случая с моделите и характерност.
а да се сравнява Хайди с някакви Хадид е абсурдно.

Присъства,просто не е достатъчен фактор,когато се съпоставят 2 жени с излъчване,а едната има по-добри физически дадености от другата.

# 616
Ами за мен Жизел не е красавица, обаче пък какво тяло и какво излъчване има...  ooooh!

Добре, съгласих се за Гришо Joy

Не вярвам на Рене. Та тя е друг човек!

Мда. Мерси за разяснението за рязаните. Ни мъ кефи.

# 617
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Присъства,просто не е достатъчен фактор,когато се съпоставят 2 жени с излъчване,а едната има по-добри физически дадености от другата.
Пълни глупости говориш Stop
При един модел най-важното е как стои в кадър, доколко е хамелеон в зависимост от изискването на конкретния фотограф, колко е запомнящо се лицето, колко е добра кожата и колко красиво тялото.
Жизел има много по-интересно лице от това на Лима (дали е по-красиво е въпрос на трактовка), има по-добра кожа (Лима е доста пъпчива и пореста без фотошоп), има в няколко порядъка по-красиво и уникално тяло, а способностите и да бъде различна в различните сесии няма смисъл въобще да се съпоставят с вечно сластно зеещата уста на Лима.

# 618
Лима също не е красавица. Има отнесен вид. Все едно е на лека дрога и има телешко излъчване на някои снимки. А от Жизел струи живот! Тя е като хладен фреш.

# 619
  • София
Жизел има страхотно тяло, но не харесвам такива ръбати физиономии като нейната. Адриана Лима я намирам за красива. Жизел - не.

# 620
# 621
Италианския пезевенк го почнаха Mr. Green
https://m.facebook.com/I-Sciosciammocca-Guzzi-Comici-506958022681326/

Хахаха и тоя шишо е забавен за разлика от онзи мазник. Joy

# 622
Джо,хубаво,че има снимки.  Wink

Не харесвам Жизел в лице и преди пластиките и след. В тялото й не виждам нищо уникално,като форми. а провисналото дупе ме дразни .  Независимо колко вълшебно може да се направи една рекламна фотосесия,има си факти и тях излъчването не може да компенсира.

# 623
  • София
такава не съществува за всяка представа, но...
перфектна, пропорционална, без грам дефект жена, никога не е била супермодел.
справки много Wink

# 624
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо,хубаво,че има снимки.  Wink
Имаше и откриване на олимпийски игри- и да ти напомня само, там едната носи огъня за минута-две заедно с още сума хора, а другата застана самостоятелно с всички светлини и погледи на олимпийския стадион, вперени в нея. Само в нея. Чудно как цял свят досега не е успял да види колко по-забележителни характеристики има Лима и как същите никак не се отразяват на банковата и сметка, та се налага да си търси спонсор по-отчаяно и от Миранда Кер.

# 625

Джо,хубаво,че има снимки.  Wink
Имаше и откриване на олимпийски игри- и да ти напомня само, там едната носи огъня за минута-две заедно с още сума хора, а другата застана самостоятелно с всички светлини и погледи на олимпийския стадион, вперени в нея. Само в нея.

И как това променя,онова което виждам на папарашките плажни снимки на Жизел  Thinking

# 626
Аквамен (Джейсън Момоа) атакува изотзад Супермен (Хенри Кавил)  Mr. Green
http://9gag.com/gag/a841dvO?ref=fbp

# 627
  • София
Relief, колкото и да не ти се вярва и супермоделите са землянки.
и твоята лупа е като пенсне, в сравнение с глобалното око.
 Wink

# 628
  • Вестерос
Жизел  има излъчване на супермодел, уникална беше на откриването, в лице също не ми е красива, но цялостно е WOW. Лима ми е красива в лице, НО до там  . Не ми харесва пъпа на Лима, като й видя снимката ми избожда очите

# 629
  • София
Лима е доста пъпчива и пореста без фотошоп

Освен пъпки, могат да се намерят и мустаци  Mr. Green -
Скрит текст:

Всъщност Лима не влезе на стадиона на самото откриване на олимпиадата и не я даваха на церемонията. Тя е била част от щафетното носене на олимпийския огън по улиците на Рио. Огънят го внесе бившият тенисист Густаво Куертен.

Общи условия

Активация на акаунт