Звездни компромати - 294 част

• 105 528
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Вестерос
 hahaha hahaha hahaha

# 256
Добре, че мъжете не са критични като жените, щеше да е пълно със стари моми. Laughing

# 257
А, то се пълни вече... И с моми, и с ергени точно поради малоумните изисквания към половинките, при всичката "прелест" която самите те предлагат насреща. Мъжете имат не по-малко откачени изисквания към жените, не се заблуждавай.
И преди съм казвала тук, имам познат, мой набор - т.е. на 46. С хубаво телце, но висок 160 см. Не може да си избере жена, щото 98% не отговарят на изискванията му. Кожата не им била хубава, не ядат здравословно като него, не говорят правилно, дебели са, слаби са, високи са, ниски са, тъпи са, прости са, косата била кофти, зъбите, абе... хахава работа! И си мисли, че с неговата прелест, разположена връз 160 см само защото има тристаен апартамент в Лозенец, ще му налитат на рояци. Ми не, завърта се някоя за седмица и като го види какво перко е, беж да я няма.

# 258
А, то се пълни вече... И с моми, и с ергени точно поради малоумните изисквания към половинките, при всичката "прелест" която самите те предлагат насреща.
И преди съм казвала, имам познат, мой набор - т.е. на 46. С хубаво телце, но висок 160 см. Не може да си избере жена, щото 98% не отговарят на изискванията му. Кожата не им била хубава, не ядат здравословно като него, не говорят правилно, дебели са, слаби са, високи са, ниски са, тъпи са, прости са, косата била кофти, зъбите, абе... хахава работа! И си мисли, че с неговата прелест, разположена връз 160 см само защото има тристаен апартамент в Лозенец, ще му налитат на рояци. Ми не, завърта се някоя за седмица и като го види какво перко е, беж да я няма.
Ами то тези дето най нямат какво да предложат, обикновено са с най-големите претенции. Whistling

# 259
Жените са критични най-вече към другите жени и твърде малко към мъжете, еле пък техните собствени.
Не, че има нещо добро в отпуснатите и преливащи телеса - извън естетиката, наднорменото тегло е предпоставка за редица заболявания и не бива да се възхвалява.

# 260
 Joy Joy Joy

Чисто статистическо "проучване". Жените с по-изписани форми създават усещане в мъжете за плодовитост. Отделно, че девойките, които се хранят са далеч по-щастливи от тези, които набиват пилешко филе 4 пъти на ден и хрупат салата целогодишно. А и с 40 килограмови телца са обикновено децата на по 14-16 години, та не е и много женствено.
В никакъв случай не искам да обидя никого, самата аз за съжаление не съм от най-женствените, имам само някакви мършави 53 килограма.

Храня си се доволно и съм щастлива, но килограмите ми са по-малко от 46. Това ме прави по-малко женствена и нещастна според теб?! Laughing

# 261
Ох, Бижу, и твоята категоричност е завладяваща  Wink

ето статия за женските форми през вековете - обобщена
http://www.bb-team.org/articles/3451_zhenskoto-tyalo-prez-vekovete
Символ на женствеността и плодовитостта като цяло през доста от периодите е фигура като пясъчен часовник: голям бюст + голям ханш.

Да, разбира се, че е много добре всеки да има различни изисквания и интереси, но тръгнахме оттам, че тази Роналдовата мацка /не мачо  Joy Wink/ има доста голямо, не/естествено дупе, което тя с гордост 'развява' и ацкентира. Което лично на мен не ми допада, защото тялото й е несъразмерно и това й е голям недостатък.  Peace
Пък всеки може да развява каквото си поиска.  Peace

# 262
Моля ти се, мога да ти извадя 40 статии, това е смешно! Laughing
Винаги едрият ханш е бил белег за плодовитост! Нищо общо няма с бюста и когато съм права съм категорична, да. Странно, че и другите съфорумки са на моето мнение, пък не ги отрази! Mr. Green Но те са на това мнение, защото е така. Peace

# 263
  • Вестерос
Бижу е права! Освен в статии в толкова много книги съм го срещала, чак ми е смешно, че спориш, че е за гърдите  ooooh!

+ да допълня големият бюст понякога няма кърма поради други причини, а малкият може да има и в повече. Така  че за каква плодовитост говориш?  Stop Големият ханш предполага, че жената спокойно може да износи много деца.

# 264
Моля ти се, мога да ти извадя 40 статии, това е смешно! Laughing
Винаги едрият ханш е бил белег за плодовитост! Нищо общо няма с бюста и когато съм права съм категорична, да. Странно, че и другите съфорумки са на моето мнение, пък не ги отрази! Mr. Green Но те са на това мнение, защото е така. Peace
Да, права си в допълнение с голям бюст. Това е и обяснението на учените и т.н. защо мъжете си падат по големи гърди - в знак на плодовитост при жената.
Защото ти беше доста категорична, те - не толкова.

Моля, дай статия, където пише, че САМО и ЕДИНСТВЕНО голям ханш е белег за това.  Peace Но нищо друго в допълнение към него, за да видиш, че не си толкова права.

Аз не споря, че е само за гърдите, а че е за ГОЛЯМ БЮСТ + ГОЛЯМ ХАНШ. Защо четете избирателно?!?  Rolling Eyes

Значи искате да кажете, че едно нормално телосложение с един огромен зад**к е женственост  Shocked Съмнявам се това да са имали предвид мъжете, учените и т.н.  ooooh!

# 265
  • Berlin
Защото първото ти изказване беше само за гърдите, но за него има друга теория също, защо мъжете харесват големи гърди.

Бижу, къде го тез дебели, при нас само слаби на плажа, срам ме хваща. Laughing Верно, не са моделки, но за мен да нямаш корем и/или да си слаб, значи си супер.

# 266
  • Rock & Roll feeling ...
Аз пък не мога да разбера какво й е на мацката с Роналдо?
Има мега як задник.
Не знам защо хората живеят в заблуда, че фитнес моделите трябва да са с мършави крака, задник и плочки. Важното е тялото да е стегнато, а не кльощаво.

При задника,освен големината,определящо значение има самата форма.
Скрит текст:
На мацката на Роналдо по-скоро й е голям,отколкото фитнес и въобще не ми се вижда вирнат .

Напълно съм съгласна с това,че "слаб" никак не е синоним на хубав , особено при задниците  Laughing
Скрит текст:

# 267
  • София
Аз само като пъдар се включвам тук. Чак ми е неудобно вече  Laughing
Но все пак - моля ви, не превръщайте темата на всеки 5 страници в махленска свада  ooooh!

# 268
А и това с пищните форми се има предвид за бюста, че той е предпоставка за по-голяма плодовитост + съчетание на по-пищното тяло, а не само голямото дупе.
Това, защото коментирахме фитнес-гаджето, а тя е с малки гърди и стегнато, нормално тяло + огромен зад**к. Коментирах нея, че в нейното несъразмерно тяло не виждам красота и женственост. И оттам се почна.
Теории всякакви и за гърди, и за дупе, и за каквото и да било, но казуса беше един и темата се отплесна.

Иначе естествено, че едното не е равно на другото - стегнато и съразмерно тяло е най-добре, пък независимо дали 40-50-60-70кг.  Peace

И друга наша "любимка"  ooooh! Ирена Милянкова с нови снимки с петото дете и как кърми.
http://www.missbloom.bg/zvezdi/goreshti-novini/irena-milyankova- … aza-dashterya-si/

Адри, така е, но като се изопачават думи и вадят от контекста, не е добре.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 14:20 от 6tastliva

# 269
Фразата за вкуса на арабина и китаеца ми напомниха за колега от Шри Ланка, който близо 5 години безуспешно търси съпруга, която да удовлетвори специалните му изисквания - дебела, руса, с големи цици и малка уста.  Shocked Защо точно такава - това било идеала за жена при тях, клонящ до обожествяване на женската красота. Mr. Green
Според него, колкото по-голяма е жената, толкова повече деца може да роди ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт