Бордо, Франция

• 953
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
     Здравейте!
     Някой ходил ли е там на екскурзия и какво има за разглеждане в региона? Отваря ме се един престой там за 6 дни в началото на октомври. Моля, ударете едно рамо!

# 1
Много красив град с много история!
http://www.bordeaux-tourism.co.uk/?_ga=1.41234082.1044936259.1421149665
Неслучайно в началото на 80-те години на 19 век Виктор Юго възкликва: „Вземете Версай, добавете към него Антверпен, и ще получите Бордо”.
Преди 10 години бях там и смятам отново да го посетя!

# 2
Била съм в Бордо преди 4-5години.В центъра има доста обекти ,с хубаво нощно осветление,както и бус hop on hop off.Има хубав парк в центъра,възможности за посещение на винарски изби в региона с дегустация.Била съм в едно туристическо селище-Сент Емилиен,много живописно,и посетих едно шато в областта,известна с производство на много добри вина.

# 3
  • София
Благодаря ви, момичета! Линкът ми се вижда доста полезен, ще седна да попрочета това-онова.
Поздрави!

# 4
Преди 10 дни се завърнахме от региона на Бордо!Изключително красив  град,със много старинни сгради,но за нас мястото на което най-много се забавлявахме  и ни впечатли беше Водното огледало!Ако сте почитатели на виното-там е точното място!И ако разполагате с повече свободно време,може да се разходите и до региона-Перигор!Впечатляващо е!

# 5
  • София
Благодаря, Благовеста!

# 6
За нищо!Ако имате въпроси,насреща съм:)

Общи условия

Активация на акаунт