Vip brother 2016

• 298 273
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
А ирина можеше да си вдигне рейтинга пред зрителите, ако беше приела да се жертва и беше започнала да убеждава другите да не си пукат балоните. Тогава щеше да придобие ореол на светица.

# 2 941
На мене ми е много ОК Глория. Много е различна от всичките БГ ку%ветини, които пробутват принципно в такъв тип предавания, печена е определено, има и визия за работата си.

Съгласна съм с това. Тя няма нищо общо с тукашните "моделки". Нашите  са с каталожна визия. Всичко по тях е фалшиво и кичозно, точно толкова колкото и моделстването им. Не знам, и дали първоначалното ми впечатление за нея не беше предразсъдък.. но както казах, абстрахирах се от това...

Но точно заради това че има естествена красота ми е странна реакцията и с балона..  Laughing Вместо изобщо да не и пука, тя седи на плочките и се крие в банята.... или играе, да е интерсна, или има нещо което по скоро някой психолог би обяснил, защото аз не мога  Mr. Green Сигурно са говорили за това в къщата, въпроса е дали ще го дадът....начииии, много тъпо без живо, други години все им хващаха манипуалциите от живото, и са решили да си оплетат кошницата, като ни представят/внушават каквото им оттърва...

пп намерих и фейса
https://www.facebook.com/glorpetkova?ref=br_rs

Последна редакция: нд, 18 сеп 2016, 19:50 от Cersei

# 2 942
Глория ми е странна. Не съм сигурна, че ще ми хареса в предаването.

# 2 943
Глория какво работи в Дубай?

# 2 944
Миячка е в столовата на едно от големите нефтени находища! Но вечер работи и като манекенка...в същата столова!

# 2 945
Може да гледате във videoclip.bg  и във vbox7, и там са качени епизодите Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 17:13 от daniela19

# 2 946
А, сега прочетох интервюта и гледах снимки на Глория. Ми готина е, интересна, космополитна и по-широко скроена от тукашните модели в несъществуващата ни модна индустрия. Когато говори за дизайнери си личи, че за нея модата е живота и, че се себеизразява с дрехите. И са я приели в london college of fashion, тоест учила е, или ще учи за дизайнер. Права бях, че за нея дрехите не са просто дрехи. На мен ми харсва и иазлъчването, и избора и на дрехи.

# 2 947
  • София
А ирина можеше да си вдигне рейтинга пред зрителите, ако беше приела да се жертва и беше започнала да убеждава другите да не си пукат балоните. Тогава щеше да придобие ореол на светица.
Хаха, вярно, права си наистина.

# 2 948
Стана ми любопитно, но не мога да гледам, Нова плей не ми зарежда... само при мен ли е проблемът? Не съм в България, но други предавания от сайта ми се зареждат без проблем?
Ако имате линк, където мога да хврърля едно око, ще ми е интересно Simple Smile Благодаря.

# 2 949
Стана ми любопитно, но не мога да гледам, Нова плей не ми зарежда... само при мен ли е проблемът? Не съм в България, но други предавания от сайта ми се зареждат без проблем?
Ако имате линк, където мога да хврърля едно око, ще ми е интересно Simple Smile Благодаря.

Малко по-нагоре daniela19 е постнала линкове с последния епизод.

# 2 950
Иван е казвал, че е против брака! Но се оженил за Вихра, защото тя така искала.....
Ирина е имала своята мечтана сватба със Сарачинов. Кому е нужно пак сеири, пак тъпани и гайди....
Тази вечер пак ли няма да има предаване? Предишните сезони май имаше в неделя newsm78

Стана ми интересно кой е бившият мъж на Ирина, този ли е?

Скрит текст:

....или по скоро прилича на брат ѝ newsm78

# 2 951
Прави огледи на тоалетни и бани и замерва доколко може да издържи във всяка една от тях.

# 2 952
PURE , първият мъж на Ирина е Георги Сарачинов. Милионерът е син на бившия шеф на заводите „Арсенал“ /Спас Сарачинов, то затова и синчето и се казва Спас/

# 2 953
  • Сф
А на Ирина предишната работа и беше секретарка на Божков или бъркам? Сега разбирам и кой е бил мъжа и.Явно е израснала и тя в "неслучайно" семейство от соца, за да гравитира в подобни среди от малка.Затова е и такава лигава и нищо стойностно не може да сътвори.Явно е все побутвана.. А като добавиме и че няма и капка природна интелигентност картинката е  довършена.

# 2 954
Ирина, номинират ли я, ще изхвърчи набързо. Разбира се, ако вотът е в ръцете на зрителите, а не е предварително договорен Wink С голям напън й стават нещата на тази жена. Не знам, на кого каква е била или е, но голяма мъка да е все перфектна. Не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт