Vip brother 2016

• 298 174
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 3 255

Дано не я е изял от нерви  Shocked ...   ми всеки може да изпадне в абстиненция  Laughing  

пп. Жана - предсказуеми и първосигнални  номинации, Лара -  обосновани и стратегически.

# 3 256
Настана някаква форумна тишина  newsm78 newsm78 newsm78
Къде сте, хора?

# 3 257
Нищо стратегическо не намирам в номинациите на Лара. За мен тя номинира тези, които смята за по-слаби от себе си. Изненада ме, че номинира Рени. Та освен Жана, Софкин и Ирина ние за други хора вътре не видяхме нищо до този момент. Така че не виждам основание, от гледната точка на зрител, за тази номинация. За Алек Сандър очаквах. Той ще събере негативи тази седмица от доста хора.

# 3 258
На мен ми доскуча, май ще дърпам щепсела  Peace

# 3 259
От Ути разбирам че, нищо не ни показват!! Crossing Arms

# 3 260
Ути номинира за неща извън къщата  ooooh!

На мен ми доскуча, май ще дърпам щепсела  Peace

И на мене  smile3507

# 3 261
Многословни номинации и размиване на мотивите. Дотук това.
С изключение на Жана, там всичко беше първосигнално.

Бе този Алексанър много бъхлив, само той се оплаква от инсекти.

# 3 262
По-безумни аргументи от тези на Ути за целия формат не бях чувала: Предпазвал женския състав и липсата на лимони обричали къщата на глад.

# 3 263
Е Ирина защо така?
Съвсем нормален е въпросът на Миглена. И аз се чудя как може да остави едногодишно детенце, за да влезе в Бигбрадър...  И освен всичко да се обижда, защото семейството много й липсвало.... ще падна. Това ми дойде в повече  Rolling Eyes Close
Моето дете също е на възраст колкото нейното и през ум не би ми дошло да го оставя за няколко седмици за ПАРИ...

# 3 264
Нищо стратегическо не намирам в номинациите на Лара. За мен тя номинира тези, които смята за по-слаби от себе си. Изненада ме, че номинира Рени. Та освен Жана, Софкин и Ирина ние за други хора вътре не видяхме нищо до този момент. Така че не виждам основание, от гледната точка на зрител, за тази номинация. За Алек Сандър очаквах. Той ще събере негативи тази седмица от доста хора.

Е, едва ли ѝ е толкова акъла, че да смята Рени за по-слаба и затова да я номинира   Wink
Бих се радвала чалгата да е загубила позиции в последните две седмици Wink, ама хайде да не се лъжем - Милион и едно желания  от преди четвърт век срещу армията от чалгари, които всеки петък хвърлят гюбеци по дискотеките?  newsm78 Некакси не се връзват сметките сякаш, ъм? 

# 3 265
  • София
Хахаха, гонят Лили и Миглена за да завладеят стаята. Joy Joy Joy

# 3 266
Айдеее, номинации за ядене...Иринито много предсказуемо  Twisted Evil

# 3 267
Миглена е нацелила "десетката" с първото си изречение към Св. Ирина  Joy
Явор е много прав за Деси и Жана. Що за майки са тези жени! Държат се като пубертетки. То може купонясване, ама те май само за собственото си избухване мислят. Много са отблъскващи и двете.

# 3 268
Хареса ми номинацията на Явор за Деса.

# 3 269
Тази защо рИве, много е драматично  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт