Vip brother 2016

• 298 096
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Жана ще влиза, за да ни покаже, че не е наркоманка ли? Много ми е неприятна.

# 31
Жана ще влиза, за да ни покаже, че не е наркоманка ли? Много ми е неприятна.

Абсолютно на същото мнение съм. Не я харесвам и много се надявам да не влиза  Twisted Evil

# 32
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ох,тази Жана и аз хич не я харесвам.Всяка статия с нея подминавам.Ути знам ли  Thinking Опива се от време на време да ръси шеги и да е интересен,но не му се получава.Звездев е безкрайно скучен  ooooh! Поне това е показвал,но знае ли човек с какво може да ни изненада.

# 33
  • София
те както си излизат и влизат, все едно са на хотел, се обезсмисля цялата идея с къщата. Нека да ги затворят и тогава ще е по-достоверно. Жаната може да се снабди с всичко, ако има поне едно излизане или поне един човек, който да излезе и да влезе пак.

# 34
  • София
То още със сезона на Коцето се говореше, че им правели специални доставки в къщата.

# 35
Сега видях, че има тема. Винаги го гледам и сега ще го гледам. Дано Жана Б. не влиза, не я харесвам. Ути го харесвам. Тази Еамуела не я знам що за "звезда" е.

# 36
  • София
който и да влезе, ще гледаме -нали всичко е за сеира! Като са си сложили подписите под договора с хонорарите, значи са си направили сметката, че им е изгодно.

# 37
Фолкаджийка, силиконка, някоя естрадна звезда, някой "мачо" (за забъркване със силиконката), все някой интелектуалец тип "Соня Колтуклиева", за да остроумничи, готвач, за да има и типичните битови скандали... пропуснах ли някой персонаж? Май са тези. В общи линии във всеки сезон едни и същи типажи с различна физиономия. Най- много ме дразнят фолк певиците с претенции за големи звезди и известните със силикона си. В тази връзка очаквам Ася Капчикова, нищо, че не я спрягат... за сега Wink

# 38
  • София
Признавам си, че ако вкарат "професор" Вучков, много ще се изкефя, ама едва ли някога някой ще го покани.

# 39
О, да.  hahaha hahaha
Незабравимо ще е.

# 40
  • София
Признавам си, че ако вкарат "професор" Вучков, много ще се изкефя, ама едва ли някога някой ще го покани.

Той е върл противник на предаването и дори да са го канили много се съмнявам,че ще приеме  Grinning

# 41
  • София
значи не са успяли да му продадат идеята достатъчно съблазнително. Например с цел просвещение.

# 42
  • София
...В тази връзка очаквам Ася Капчикова, нищо, че не я спрягат... за сега Wink
тя отива във ФЕРМАТА, според моята информация.

# 43
Голямо преразпределение на наличния материал между двете мащабни продукции пада тая година.  rotfImao

# 44
Понеже съм мааалко назад с материала, може ли някой да ми каже кои ще влизат в къщата? Тоест кои са спрягани до сега? Честно казано ме мързи да ровя в интернет. Все на различни неща попадам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт