Vip brother 2016

• 298 089
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 45
тя отива във ФЕРаМАТА, според моята информация.
Не знаех, наистина голямо разпределение и борба за "маТРиал" Joy но... съм била на прав път - от търсените е този сезон девойката Wink

# 46
  • Gotham City
Четейки кои ще влизат очертава се пореден тъп сезон. Преди като че ли ( в първите вип брадъри) вкарваха по-актуални "звезди", а последните години, само забравени отдавна.

И хората не спират да им пишат, че искат Биг Брадър, БИГ, с обикновени хора, но не нашите си ни дават квото си искат,  а ние си гледаме ли, гледаме....

# 47
Само дето миналата година имаше БИГ , БИГ Брадър .започна средата на август  селския живееха в неква пародия на колиба с "нужник", на двора.. рейтинга му на БИГ беше толкова нисък ..че вместо 2 месеца го съкратиха на месец! Толкова обикновенни отрепки бяха събрали вътре ..че нямаше какво да гледаме.. ooooh! Да помня двама гейя-мъШкари ..дето само не си легнаха заедно...и една "жена"... дето я направиха жертва ... та спечели  ooooh!

Добре че после Ритоните се изложиха на килограм ..и Кичка орева сьоНнннгата  Joyот Вегас до Нови Хан та да има какво да се пише  тук bouquet

# 48
  • София
Сценаристите са за смяна, сценаристите! Те се излагат. Един добър сценарий може от всякакви смотаняци да направи нещо интересно. А сценаристите предлагат стара дъвка с косъм.

# 49
  • София
Да не говорим,че ако направят Big Brother, както трябва ще спестят МНОГО пари,защото няма да има перо : хонорари за звезди Grinning

# 50
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
О,да  Laughing А тези хонорари на "звездите" са  ooooh! Не си поплюват.

# 51
Първият Биг Брадър за мен беше най-интересен (говоря за БИГ, не ВИП). Дали защота беше ново и за пръв път в България, дали наистина мисиите бяха по-интересни (имаха една с кукли бебета, които трябваше да гледат като живи, беше ми супер забавна). Дали съквартирантите бяха натурални, не предполагаха, че шоуто ще промени живота им и ще ги направи известни или просто си беше по-добро откъм сценарии и кастинг, но след него всеки Биг Брадър ми беше скучен. Започна се едно дъвкане на простотия с уж сексуален привкус. То не бяха Пеньовци, Панайотовци, Цецовци, Пламеновци и т.н. Трите кокошки - Вяра, Надежда  и Любов, които взеха, че и спечелиха бяха върха на простотията. Извинете ме, но моите приятели не са такива. Защо ни навират само утайката на обществото и ни втълпяват, че видите ли българите сме това? Ами не, не сме! Има интелигентни млади хора, които не искат да са известни със силикона и любовниците си или с бройките в леглото си. И такива хора ходят на кастингите, но не ги одобряват, защото не им изнася на продуценти и сценаристи. Миналата година тази Силвия беше пълна деградация. Какво се опитваха да наложат, че всички млади жени са като нея? Не, не са! Една Ирена имаше свястна и те я изгониха заради това недоразумение Сисето! Да не говорим, че направиха "звезда" най-голямата отрепка - Пламен. Е и за младите момчета не мисля, че той е представителна извадка. Така че ако ще правят Биг Брадър с подобни участници, благодаря! Предпочитам ВИП-овете, тях поне си ги знаем.

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 12:15 от V_345

# 52
  • София
ми, щото утайката е съгласна на всичко. И т.нар. известни и те. Едните - за да си покажат магариите, а другите за пари.

# 53
Последното издание на Биг брадъра е първото от старта на предаването,което не гледах-доста гадни персони бяха подбрали и от двата пола.Аз предпочитам ВИП версията,по-интересни са ми.

# 54
  • София
Кога започва ?

# 55
Не са казали дата, но вероятно на 19 септември

# 56
Уф, иска ми се един обикновен Биг Брадър, тематичните и ВИП-ове не са ми точно по вкуса Tired

Записвам се в темата, със същото желание, или дори пак да си е Вип, но нека имат повече мисии, иначе само лежат, клюкарят и се плюят. Какво приятно има за гледане в това  newsm78

# 57
Аз само се надявам да няма фалшива любовна история  newsm17 но от къде този късмет?

# 58
  • София
а аз, да си призная, се записвам заради пишещите в темата, а не толкова заради самото предаване. Миналата година по същата причина хващах и от фермата - беше забавно в темата.

# 59
Абсолютно и аз така, както и за други предавания.

Общи условия

Активация на акаунт