Vip brother 2016

• 298 101
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 60
То че ще има простотии, това е сигурно, но дано има и интересни неща, например, мисията, в която снимат сериал, обикновено тя се получава забавна и смешна.

Харесвам мисии за дисциплина (да се спазват правила/роли), за сближаване на съквартиранти, които не се познават/харесват, не точно онова с белезниците, но да имат някаква обща задача, чийто успех зависи и от двамата.

Игрите в двора понякога са ужасно тъпи, гнусни и направо опасни, тях не ги харесвам. С изключение на "викторини" с въпроси от обща култура, това ми е забавно. Нещо за сръчност или бързина също би ми харесало, но не да премятат живи прасета и кокошки.

Унизителните игри, тип "да изкараме ХХХ най-грозен, прост и неуспял" не ми допадат, мисля че и без специална игра, те достатъчно се оплюват едни други, дори и през усмивката на фалшивото приятелство.

Не че някой ще вземе предвид моите предпочитания, ама аз пък да си кажа Simple Smile.

# 61
Моите предпочитания са, да няма негативизъм в темата, дали ще се получи?  Mr. Green

# 62
  • София
не зная, досега рядко някой се е вживявал толкова, че да е готов да прегризва гърла.

При гнусните и опасни мисии всеки път гледам с надежда някой да възроптае и да откаже да изпълни гнуснята, особено когато трябва да бъде очернен някой съквартирант. Това повече ми говори за участниците как им избива садизмът и алчността. Сценаристите са не по-малки гнусляри с такива мисии. Не съм гледала много предишните издания, но май Къци е бил един от малкото, които са бойкотирали, но не съм го гледала точно него.

# 63
Аз се чудя дали някой не беше бойкотирал, защото не им дават бира/алкохол и цигари (Тачо на Жени Калканджиева?)...
Сетих се за това, защото много ме дразни мотивирането с пиячка, спечелена мисия = алкохол+цигари. И някои са готови всичко да изпълнят за две бутилки. Дори за храна толкова не се раздават, колкото за пиене и цигари.  Tired

# 64
Темите за ВП във форума са в пъти по-забавни от самото предаване. Laughing Ще го видим този сезон, макар да не могат вече с нищо да ни изненадат.

# 65
# 66
  • София
Айде да идва,че няма какво да се гледа по тв-то,поне на мен нищо не ми е интересно Grinning

# 67
И аз нямам търпение вече да започне Брадъра. Омръзна ми от "Съдби на кръстопът", по-глупаво предаване не може да се измисли.  Добре, че е лято и по-рядко се задържаме вкъщи.

# 68
Август месец си е нетелевизионен, малко почивка от всички глюпости. Аз се забавлявам с олимпиадата, но знам, че не всеки обича да гледа спорт. Съдби-те са мега-зле, гледала съм го 3-4 пъти в пристъп на отчаяние... Simple Smile

# 69
  • София
Съдбите ги преживявам,но "София Ден и Нощ" не го издържам, то преди време и юли нищо не даваха,в последните години гледат да пускат нещо все пак - като Черешката например.  Simple Smile

# 70
Да питам - Ани Владимирова като ще бъде психолог във "Фермата" и тук ли ще консултира заблудените випове?

# 71
О,о,о от близо 5-6 год. тя не е  Joyпсихопатката на ББ

# 72
Тя Ани се прикрепи към Иван&Андрей, Нико Тупарев сигурно е привлякъл друг психолог, ако въобще. На мен анализите на Ани ми бяха интересни в коментарните студия (когато е била коментатор), не че са кой знае какво, но по-приятно за слушане от Соня Колтуклиева и особено от Ваня Червенкова.

# 73
Оох, аман от "ВИП"-аджийски брадъри.....    smile3532
Що не направят един готин, като първия, с обикновени "вип"-ове.....малко са ВИП-изцепките на всякакви чалгаджийки и мутреси по села и паланки,  та и специално предаване им правят да си показват тъпотиите.
Не че не е пикантерия коя "звИздЪ" сЪЙ  е сдобила с нови цици/дупе/джуки и държи целиОт свЕт да йъ вьиди, ама ....Аман от силиконови глупотевини!     Mr. Green

# 74
Съдбите ги преживявам,но "София Ден и Нощ" не го издържам, то преди време и юли нищо не даваха,в последните години гледат да пускат нещо все пак - като Черешката например.  Simple Smile

Все пак продуцентът е един и същ  Laughing макар че според мен София-та по се понася, но и там има страшни бисери чат-пат. Съдбите... не мога да ги трая! Вип Брадър съм сигурна, че ще има безброй неща, които ще ме дразнят, но като стане студено октомври и ноември поне има с какво да убиваш време през седмицата пред ТВ.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт