Vip brother 2016

• 298 341
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 655
Софкин е като животно. Фасове в чинии и чаши, отврат!

# 2 656
Е, как е възможно да има такива мизерници  Sick

# 2 657
Този що муфти цигари? 'Щото е нисък ли?
Защото така живее - муфтейки
Света Ирина показва вече и другото си лице....Много бързо падат маските

# 2 658
Този що муфти цигари? 'Щото е нисък ли?
щял живот го е правил.. пък сега са му паднали да ги муфти.. все випове...

# 2 659
Минчев е толкова малоумен коментатор. Само ръси някакви глупости в които няма грам остроумие. Денди защо не го канят вече?

# 2 660
  • Варна
Евгени е във вихъра на коментара! Crazy

# 2 661
  • София
уффффф, Жени като започне с подсъзнания и нужда от критика! И другата с нейните помощи. Развалят рахатлъка на човека!

# 2 662
  • София /Абсурдистан
Като гледам Явор и правя асоциация с Даниел Петканов, същият лигльо.

# 2 663
Много ми е гнусен Софкин.  Пълна обида беше да е ръката на Краля. Къде ти да изиграе Тирион. Днес във ФБ имаше коментар против него и отдолу една девойка беше коментирала "Стига с тоя РАСИЗЪМ" Joy

# 2 664
Евгени си е пийнал някъде, преди да дойде в студиото, според мен.

# 2 665
Мога и да греша, но според мен Явор и Борислав реагираха така агресивно защото имат някакъв проблем с Жана който на нас не ни показват, не заради балоните. Аз така прочетох ситуацията. Но как мога да съм сигурна като няма живо излъчване и разчитаме на манипулирани кадри Rolling Eyes Rolling Eyes

# 2 666
Е, ще повърна, да му викат такси на Софкин. Sick

Подозирам, че ще го побутват поне още 2-3 седмици в предаването, за да има какво да се  плямпа в лайфовете

# 2 667
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много гнусен тоя Софкин, как си бъркаше в носа и мажеше по дивана Sick Аз пък баш тогава погледнах  Crossing Arms

# 2 668
Мога и да греша, но според мен Явор и Борислав реагираха така агресивно защото имат някакъв проблем с Жана който на нас не ни показват, не заради балоните. Аз така прочетох ситуацията. Но как мога да съм сигурна като няма живо излъчване и разчитаме на манипулирани кадри Rolling Eyes Rolling Eyes

Ми и на мен няква кокаинова принцеса да ми се прави на много важна, и аз няма да си дам балончето, в случая си бяха прави

# 2 669
  • София /Абсурдистан
Верно ли няма да има голяма награда на финала?

Общи условия

Активация на акаунт