Vip brother 2016

• 298 300
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 835
Миглена, Роро, Георги Софкин, Ути, Рени, Явор, Жана - тия ги разпознах.
Останалите ги гледам ей така  Shocked
Питам мъжът ми - той още по-шок.
Познавал само Ути и Явор Бахаров.
За Рени е чувал, но не я знае визуално. Joy Иначе гледаме, когато се сетим. Joy

Тези, които разпознах и съм чувала за тях са: Миглена, Ути, Рени, Явор и Жана. И сега Надя покрай трагичната случка, която се е случила в живота й, но въобще не знам каква е професията й и защо е известна, за да влезе в къщата. Другите ги гледам и се чудя още кои са.  Joy Трябва да взема да ги разуча по интернет.

# 2 836
Според мен пръв ще си тръгне от къщата Борислав. Освен, ако не го накарат да влезе в роля колко много харесва Надя, абе направо колко е влюбен тоз желан ерген Mr. Green

# 2 837
Само дето не уточниха от кого е толкова желан  hahaha

# 2 838
  • София
Според мен пръв ще си тръгне от къщата Борислав. Освен, ако не го накарат да влезе в роля колко много харесва Надя, абе направо колко е влюбен тоз желан ерген Mr. Green

Аа,той е с имунитет,със сигурност няма да е 1 изгонен.  Laughing

# 2 839
Сега взех да се чудя аз дърта ли съм или просто клюкарка  newsm78 На 33 години съм, всички ги знам.

# 2 840
  • sofia
Сега взех да се чудя аз дърта ли съм или просто клюкарка  newsm78 На 33 години съм, всички ги знам.
Не си дърта! Joy

# 2 841
Относно имената на Ирина, някъде ми мина пред погледа по тв-то, че я изписват като Ирина Тенчева-Христова, т.е. с тире е добавена фамилията на Иван, което и ми направи впечатление. Значи следва логичният извод, че имат сключен брак. А и често споменава "мъжа ми". Така, че би могло да се допусне основателното предположение, че са се бракували.

# 2 842
  • София
И аз викам на мъжа ми така, нищо че не сме женени. Имаме деца, заедно сме от доста време, някак смешно е да му викам "гаджето ми". Това оринципно де. Може и да са женени.

# 2 843
Относно имената на Ирина, някъде ми мина пред погледа по тв-то, че я изписват като Ирина Тенчева-Христова, т.е. с тире е добавена фамилията на Иван, което и ми направи впечатление. Значи следва логичният извод, че имат сключен брак. А и често споменава "мъжа ми". Така, че би могло да се допусне основателното предположение, че са се бракували.
Имат, имат сключен брак. Не беше в Бг. Но тази година във ФБ качи снимки как празнуват първата си годишнина, мисля от Германия бяха снимките.
Относно фамилията Сарачинова тя самата дължеше да я назовават с моминското й име. Г- н Сарачинов беше много против да му се размята фамилията из вестниците, когато пред гръмна новината, че е с Иван.
До момента във ВБ я изкарват Ирина Ангел(ова) - Хрисимова и пр, пр.
Явно много хора са зависими от Опусумови.

# 2 844
  • София
Брат й е по духовностите. За нея не знам. Иначе той е помагал на много хора, но има доста хардкор подход. Позволява си да се държи доста арогантно с хората, които посещават центъра му
Брат и е психолог, който по мои наблюдения в разни предавания, я които се е появявал, има остра нужда от психиатър!!!
Тя е духовната! Не видя ли, че след като ми чиниите имаше нужда да медитира Laughing

Както се казва, повечето от студентите решават, че искат да станат психолози, за да решат собствените си вътрешни проблеми.

# 2 845
  • София
Здравейте,може би вече е обсъждано,но нямам кога да изчета 190 стр.
Има ли някъде излъчване на живо от къщата?
Мерси.

# 2 846
# 2 847
Здравейте,може би вече е обсъждано,но нямам кога да изчета 190 стр.
Има ли някъде излъчване на живо от къщата?
Мерси.

Има излъчване, но е платено - ще ти пратя IBAN на лични.  Innocent
Скрит текст:
е па като немаш време за четене уважаеми - хвърли едни карти,  боб или за каквото се сетиш там ... може пък да покаже нещо Wink . и аз мерси.   Mr. Green

# 2 848
Само да попитам - тая Глория нали не е оная Глория? Тая ми се вижда млада, ама знам ли newsm78

# 2 849
  • София
Оная Глория трябва да изкара още  4 курса при Емилова, за да стане като тая Глория Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт