Vip brother 2016

• 298 287
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Mediterraneo
Благодаря ти! Тръгват клиповете, но пък не откривам новите епизоди. Ще чакам да ги качат.

# 2 911
Вече започвам да си мисля че този ВБ ще е писветен на Ирина.
Тя е навсякъде - при Софкин, при Глория, при Михов...

# 2 912
Света Ирина е влязла с яко подкован договор. Сакън да не я покажат в неблагоприятна светлина. Но все някога ще и падне маската, от самолет се вижда какво фалшиво човече е.
Ако ни го покажат де. Винаги има вратички и при най - добрия договор.

# 2 913
Лошото е, че никой не смее една дума да и каже. Аз на Миглена разчитам, нищо че и тя понякога работи с Иван Simple Smile

# 2 914
  • София
Може да са й казали, но все още да не ни го показват. В момента нароченият е Софкин, Жана и не знам още кой. Ще дойде време и тя да лъсне.

# 2 915
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Относно имената на Ирина, някъде ми мина пред погледа по тв-то, че я изписват като Ирина Тенчева-Христова, т.е. с тире е добавена фамилията на Иван, което и ми направи впечатление. Значи следва логичният извод, че имат сключен брак. А и често споменава "мъжа ми". Така, че би могло да се допусне основателното предположение, че са се бракували.

Че той й е мъж. Ако не в църковния, то в библейския смисъл.  Grinning

# 2 916
  • София
Ако са сключили граждански брак, със сигурност щеше някое от кокошите предавания да е отразило събития или Ирина сама да пусне снимки от гражданското. Има ли доказателства?

# 2 917
  • София
Писаха, че били сключили брак в Барселона и имали сребърни халки. Ама така тайно, гъделичкащо по пиарски; този път не беше официално обръщение от страна на двойката на фона на залеза на слънцето.

# 2 918
Но, ако нямат сключен брак, няма и как към фамилното ѝ име да е добавена с тире и фамилията на Ваньо. Нещо, което видях с очите си. Не е моя измислица или преразказан слух, нито съновидение.  Simple Smile

# 2 919
  • София
Само дето не я вярвам тази работа. За какво им е на двама български граждани да сключват брак в чужбина? А децата, а родата? Как ще пропусне Ирина да разкаже и покаже как детето на Вихра е било там и нейните две деца като шафери целокупно, колко късчета незнамкаквисирози са се изсипали и пр. Ако съдя по това, което беше писала във форума, тя така въодушевено описваше цветарството си, все едно е някакво невероятно събитие, та сватбата си ще спести! На всичко отгоре хората си слагат платинени, златни, бяло злато и каквото ще да е там, но не и евтино сребро. Още малко и халка от ключодържател ще е.

Тя може и по пиарски да си го добави. Пиарът е прах и отвличане на вниманието.

# 2 920
  • София
Его де:
http://m.tialoto.bg/a/1-zvezdi/41109-ivan-hristov-i-irina-tenche … sa-veche-zheneni/
А от НикоТупарев едва ли може да очаква да й свали маските..

# 2 921
Писаха, че били сключили брак в Барселона и имали сребърни халки. Ама така тайно, гъделичкащо по пиарски; този път не беше официално обръщение от страна на двойката на фона на залеза на слънцето.

Просто не са искали да наливат масло в огъня, да раздухват страсти и омраза. Напълно разумна постъпка в тяхната ситуация. Ясно е, че няма кой да зарадват и затова са си замълчали тактично. Но може би и заради общото им дете, този брак май ще се окаже факт. Няма и законова пречка в чужбина да бъде сключен брак от двама български граждани. Познавам двойка, която нарочно го направи, по препоръка на астролог. За да е по-здрав и щастлив брака им, трябвало да има някакъв международен елемент. В случая: мястото на бракосъчетанието. Може и при Христови  да е било нещо такова, Ирина е склонна към подобни мистификации.

# 2 922
Его де:
http://m.tialoto.bg/a/1-zvezdi/41109-ivan-hristov-i-irina-tenche … sa-veche-zheneni/
А от НикоТупарев едва ли може да очаква да й свали маските..
Да не забравяме, че всичко е пари или зрителски интерес. Плюс, че не се знае какво наистина става под чаршафите на Ирина и Иван.

# 2 923
  • София
И само това? Няма пространно обяснение за роклята и т.н.? Човек се жени за суперлюбовта на живота си и  не бие барабана въпреки цялата си суетност? Дори само, за да натрие носа на бившата съперница? Така да го кажа, свидетелите не ми вдъхват доверие - и те са майстори на илюзията.

# 2 924
  • somewhere near the sea
И аз мисля, че е тъпо да се идентифицираш с дрехи. Миналата година в обикновения брадър един трябваше да си обръсне брадата- той отказа, заяви: "брадата- това съм аз"(или нещо такова). Моделът е като закачалка за дрехите- в какво ли не са ги омотавали понякога: в чували, вестници, дрипи, тоалетна хартия, фолио...
Това ли същността на един модел? Почти всяка моделка охотно се снима без дрехи за пари и после обяснява, че не се срамува, че няма нищо лошо, че е естествено. Тук парите за събличане станаха мираж, тя реши, че няма да е толкова привлекателна( на мен специално никак не ми харесва). Накратко стана жертва на суетата.

Общи условия

Активация на акаунт