Vip brother 2016

• 298 180
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 3 165
Измислиха и рубрика за светиците в къщата Whistling

# 3 166
Аз щях да прекарвам повече време... в банята, Софкин там не ходи.
Ирина щях да я понеса, само да не иска да ми държи ръката, много мразя да ми държат ръката.
А аз пък не обичам да ми говорят като на олигофрен, та затова няма как да меля брашно с Иринка.

# 3 167
Глутницата срещу маргинала. Явно Софкин е груб, свикнал на по-специално отношение, 60 годишен мъж, който житейски се е ползвал от по-специално отношение. Но нали са звезди,  малко може да имат ширина на светогледа, на приемането на другостта, дори срещу един солиден хонорар. И как в присъствието му говореха всички за него  в трето лице newsm78.

# 3 168
  • София
И сега излиза Софкин,така ли.  Thinking

# 3 169
Кои са коментаторите, че някак не са ми познати  newsm78 /Не говоря за Женитата Wink
Присъединявам се и аз.

# 3 170
Коментаторите.
Гери Турийска (текстописец, певица, радио-водеща и други) и Димитър КаЛбуров (млад писател). За останалото - гугъл. Simple Smile

# 3 171
  • София
Хич не вярвам,че ще излезе, нали има неустойки.

# 3 172
Софкин си е дразнещ, ама и те от самото начало го подхванаха на къс пас. За всяко нещо го превъзпитаваха. Във всеки сезон е имало нагли, нахални, мързеливи, пиещи, пушещи, ама чак такъв другарски съд и отношение като към малко дете.

# 3 173
https://www.youtube.com/watch?v=iSSgmjAYuUI
Турийска, интелигентно момиче, определено не е за това шоу, но предполагам добре плащат

# 3 174
Когато човек почне да бърка понятията и нарича наглостта другост, то тогава няма как да се надява на толкова широк светоглед у останалите, които да приемат това за нормално.
Проблемът си е в Софкин, не у останалите  Peace

# 3 175
Коментаторите.
Гери Турийска (текстописец, певица, радио-водеща и други) и Димитър КаЛбуров (млад писател). За останалото - гугъл. Simple Smile
Благодаря.

И сега излиза Софкин,така ли.  Thinking
Хич не вярвам,че ще излезе, нали има неустойки.
Има, но може да е влязъл само за седмица.

# 3 176
  • out of space
Абе имаше някакъв Гренде скендъл покрай Софкин преди години, някой помни ли за какво беше? Нещо доста гнусно...  Rolling Eyes

# 3 177

По-добре да излезне. Някакси скучно е той да е слабото звено. Ако е някой друг ще е по-интересно.
И не че на някой му дреме, ама хич не ми се гледат скандали, разговори и събрани клипчета за липсата на маниери и лична хигиена на някой.

# 3 178
Глория ли се беше скрила с балона в тоалетната newsm78 ако е тя  и прибавим тази история с ножа, очертава се "интересен"сезон Mr. Green

Софкин 60 години не е научил думичката "благодаря", че сега ли Mr. Green

# 3 179
Широта на погледа ако е за кафе, друго си е да живеете заедно  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт