Vip brother 2016

• 298 172
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 3 180
Софкин си е дразнещ, ама и те от самото начало го подхванаха на къс пас. За всяко нещо го превъзпитаваха. Във всеки сезон е имало нагли, нахални, мързеливи, пиещи, пушещи, ама чак такъв другарски съд и отношение като към малко дете.
+1

# 3 181
  • Варна
Кънчев как претърпя подобна метаморфоза - от приятен водещ на "Стани богат" до мънкащ, заекващ чичак?

# 3 182
  • София
Абе имаше някакъв Гренде скендъл покрай Софкин преди години, някой помни ли за какво беше? Нещо доста гнусно...  Rolling Eyes
Беше злоупотребявал с даренията за малките хора.Ходил по екскурзии и почивки, харчил ги за себе си.

# 3 183
Абе имаше някакъв Гренде скендъл покрай Софкин преди години, някой помни ли за какво беше? Нещо доста гнусно...  Rolling Eyes

Софкин беше председател на асоциацията на малките хора или каквото и да е там. Всички, които членуват плащат членски внос и имаше обвинения срещу него, че използвал за лични нужди парите на хората и по-точно за да си угажда на пороците. Веднага след това всички малки хора в България изключиха Софкин от асоциацията и никой не иска и да чуе повече за него. Когото и да питате от малките хора в България всеки ще каже само лоши неща за него.

# 3 184
  • София
Айдеее, почнаха се!

# 3 185
Деси и Глория са много неприятни.
Гледахте ли видеото, в което Глория спореше, че има възможност Земята да е плоска?  Laughing Laughing Laughing
Много е глупава, милата.

# 3 186
Е да де ама наглостта е от едно човече, което има много генетични и психологични обременености. По-лесна мишена е за звездите.
Жанчето, което сега коментират е чисто лудо и  много простовато. Това от лични впечатления.

# 3 187
 Много лошо впечатление ми направиха Деси и Глория. Особено коментарите на Деси!  Naughty

# 3 188
Дъ хорс ис гон инту дъ ривър, както се казва.
Жана и Софкин вървят да са първите "номерирани", предвид развитието на нещата...

# 3 189
  • Тра-ла-ла
А, бе, странно ми е някой да казва за друг, че е лицемерен, а в същото време същият този човек клюка зад гърба на другите, а пред тях - цунки и гушкания ooooh!

# 3 190
Пропуснах петъчния епизод и днес сега го пускам и нещо ми се струва, че много съм изпуснала. Защо Деси плюе толкова Жана? Какво е сгафила?

# 3 191
  • София
Ирина на всяка манджа мерудия.Защо се чувства длъжна да обяснява на всеки всичко? Кой я назначи за психотерапевт?

# 3 192
От къде произлезе скарването между Жана и Деси?

# 3 193
Не мога да разбера защо винаги, когато някой се опита да си изпълни мисита и веднага започва да се определя като лицемерие, като неискреност. Нали това е целта на играта- да играят?!

# 3 194
Жана и Софкин вървят да са първите "номерирани", предвид развитието на нещата...
Те нали са с имунитет ?

Общи условия

Активация на акаунт