Отговори
# 15

представяш ли си една такава снимка от Италия, където Елка е отишла на почивка с Борето, и го е прегърнала така  Laughing

О, да, представям си  Heart Eyes Какво толкова, нали са приятели  smile3534

# 16
  • Perla

представяш ли си една такава снимка от Италия, където Елка е отишла на почивка с Борето, и го е прегърнала така  Laughing

О, да, представям си  Heart Eyes Какво толкова, нали са приятели  smile3534

Така, де!  newsm62
Обаче тогава Кюса нИ шъ мой си заснима новия филм, пък Кита ни шъ мой се порадва на новия си климатик hahaha hahaha hahaha hahaha

# 17
  • По света и в нас.
Записче в новата тема,за да не ви изпусна. Party

# 18
  • София
 smile3525 newsm51 smile3525 за темата.

...... Още не мога да ѝ простя предвидимия финал и ако пак влезем в предвидимото развитие след разкриването на тайната, ще започна стрелбата от първия епизод.

След новината за сезон 2 си гледам спокойно и се надявам да успешен сезон. Heart Eyes

# 19
Добро утро с чаша кафе и Дефне

# 20
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

# 21
Добро утро и от мен  Hug  Hug  Hug

Ирка  Hug, Ели  Hug

# 22
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes Hug

# 23
Добро утро  Hug

Ирка  Hug Ели  Hug Диди  Hug

Имам чувството, че сериала свърши преди цяла вечност  ooooh!  Tired

Дано скоро разберем кога започват снимки  Praynig тогава вече ще има повече инфо

Турците са царе да разтеглят една тема като дъвка, снощи в 309 двучасова серия беше за това какъв е пола на бебето и така и не се разбра, това в следващата серия че научим евентуално : Mr. Green  Joy

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 09:12 от *Виви*

# 24
  • Perla
Здравейте, че не върви да казвам "добро утро"!  Laughing

Ели Hug  Ирка  Hug Диде  Hug Виви  Hug

http://www.gecce.com/fotogaleri-kiralik-aska-surpriz-transfer

И в геджето пишат за включването на нова актриса в АШК. Нямам против, но нека е за Исо или Синан, ако Синем напуска. Praynig Че вече треска ме затриса, като разбера, че влиза актриса в сериала. Mr. Green

# 25
  • Varna
Привет. момичета! Hug Да се запиша и аз в новата тема , че съвсем ви изпуснах!  И на мен ми се видя цяла вечност откакто приключи сезона и вече губя търпение , а на всичко тогоре вчера се светнах , че ако наистина стартират новия сезон на 23,09 ще пропусна лайфа, защото точно тогава ще съм на път за Бодрум. Почивката ми е планирана от преди месец, а чак сега си дадох сметка.Но нали вие сте тук-ще следя новините от вас.  Hug Hug Hug

# 26
  • near Sofia, Bulgaria
Привет, момичета!  Hug
Ирка,  Heart Eyes благодаря за новата къщурка!  bouquet

Да почват вече, че много са ми залипсвали!  Sad

# 27
  • Perla
Привет. момичета! Hug Да се запиша и аз в новата тема , че съвсем ви изпуснах!  И на мен ми се видя цяла вечност откакто приключи сезона и вече губя търпение , а на всичко тогоре вчера се светнах , че ако наистина стартират новия сезон на 23,09 ще пропусна лайфа, защото точно тогава ще съм на път за Бодрум. Почивката ми е планирана от преди месец, а чак сега си дадох сметка.Но нали вие сте тук-ще следя новините от вас.  Hug Hug Hug

Абе, Креми, какъв 23.09! Дала съм срок- 9 септември! Кой ще ги чака до 23?! Направо ще си загина от нетърпение!  ooooh!

# 28
  • в подножието на планината

Добър ден! Hug

Какво си прайкате в тези горещини?!... Laughing

Ирче,  Hug Heart Eyesза новото къще... bouquet bouquet bouquet

Има ли ЕлБар вечИ?... Mr. Green откога чакам, значи... Laughing

# 29
  • Varna

Абе, Креми, какъв 23.09! Дала съм срок- 9 септември! Кой ще ги чака до 23?! Направо ще си загина от нетърпение!  ooooh!
Доре, дано! Ама като ги гледам как са се отдали на почивка и купони . много съм скептична. Дано все пак ме опровергаят , че и аз полудях вече! И все пак добрата новина е , че все някога ще почнат, а я си представи ако бяхме приключили със един сезон само! Не ми се мисли!

Общи условия

Активация на акаунт