Детето изяде мухлясъл хляб

• 7 145
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,
купихме онзи ден хляб от магазина,направих няколко сандвича и като взех следваща филия забелязах,че е мухлясъла,разкъсвам плика(не се виждаше през плика,тъй като не беше прозрачен) и виждам,че останалата част от хляба е много мухлясъла(зелено чак).Докато кажа на малкия,той беше изял вече първите сандвичи(около 3 - 4 филии).Сега естествено доста се притесних,би трябвало да няма проблем и да изхвърли токсините,но не знам какво мога да направя вече.. Доколкото знам мухъл от хляб,не е чак толкова опасен или греша ?

# 1
Нищо му няма.

# 2
нищо не можеш да направиш и нищо няма да му стане
просто следващия път огледай хляба преди да намажеш филията
не знам колко е голямо детето, но го попитай усетило ли е по-различен вкус, за да го отличава друг път и да плюе директно

# 3
  • Бургас
Споко  Simple Smile
Гъбички си е приел...дай му пробиотик, ако имаш наличен. Нищо му няма.

# 4
  • Варна
не знам колко е голямо детето, но го попитай усетило ли е по-различен вкус, за да го отличава друг път и да плюе директно
Peace
Чак се чудя как детето е успяло да изяде 3-4 филии, мухълът има отвратителен вкус, особено ако е бил толкова много, че чак да зеленее.

# 5
Нищо не ми каза да е усетил,те все пак бяха намазани и беше пълнозърнест хляб.Пробиотика е добра идея.Благодаря!

# 6
  • Куциндрел
Голяма работа станала, че е хапнало детето малко мухъл на хляб.
Хапнало е млако домашен пеницилин.

# 7
и аз първоначално това си помислих,после се зачетох в статии колко било вредно и от там се притесних...
Не трябва явно толкова да се чете в интернет Grinning

# 8
  • Куциндрел
и аз първоначално това си помислих,после се зачетох в статии колко било вредно и от там се притесних...
Не трябва явно толкова да се чете в интернет Grinning
То зависи от количеството плесен по хляба. Предполагам, че хлябът не е бил зеленясал, нали?

# 9
зеленясал беше доста,само че не на филиите,които изяде(щях да ги забележа),а следващите

Общи условия

Активация на акаунт