Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 257
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • ULPIASERDICA
Здравейте момичета и момчета,  Simple Smile

Според вас кой от днешните мъжки парфюми най-близо стои до Gucci pour Homme I?

Иначе нося и много харесвам тъмния и мистичен Fahrenheit Absolute (непроизвеждан и той вече) и ми се иска да открия подобни на него не само като пирамида, но по-скоро като предизвикващи сходни емоции у мен самия най-вече. В близките дни ще тествам Encre Noire, EN A l'Extreme и CdG 2 Man...

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 01:43 от magister militum

# 541
  • Бургас
nnnn82,ако питаш мен,направо си поръчай парфюм от чужбина,имаш шанс вместо да се "вайкаш" за този и онзи сайт. PeaceС това определено ще те запомнят Grinning Heart Eyes-http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html Аз из Бургас все по-рядко засичам хора с Ла Ви,а за Олимпея да не говорим...Най-често се разминавам с жени поливащи се буквално с Ейлиън,не ги спираха жегите през цялото лято...

# 542
Какъв е тоя Галоп, нещо съм пропуснала  Grinningвръщам се да ви чета. Оле че  цени, няма ли  мини  от него newsm78

# 543
Какъв е тоя Галоп, нещо съм пропуснала  Grinningвръщам се да ви чета. Оле че  цени, няма ли  мини  от него newsm78
Ей това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Galop-d-Hermes-39584.html
Цените са на най-скъпата, екслузивна концентрация.

# 544
  • София
nnnn82,ако питаш мен,направо си поръчай парфюм от чужбина,имаш шанс вместо да се "вайкаш" за този и онзи сайт. PeaceС това определено ще те запомнят Grinning Heart Eyes-http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html Аз из Бургас все по-рядко засичам хора с Ла Ви,а за Олимпея да не говорим...Най-често се разминавам с жени поливащи се буквално с Ейлиън,не ги спираха жегите през цялото лято...
newsm10 + 1!!! Щях и аз да го предложа този парфюм. Определено е много запомнящ се, шлейфов и траен  Peace

# 545
  • София
Да, и аз много го харесвам Еликсира на чудесата. А също така обожавам и Амбрата, много пипнат парфюм. От вчера разнасям Водата на чудесата. Смятах, че няма начин да не го харесам, след като харесвам другите парфщми от серията, но признавам, че малко трудно ни тръгнаха отношенията... За мен Водата е типичен леко мъжкареещ унисекс, заради ветивера, кедъра, кожата и горчивия портокал. Но след леко горчивото (примесено със сол) начало постепенно започвам да откривам в него симпатични черти, лукс, сливане. И днес съм с него, и все повече започва да ми харесва.  Heart Eyes

# 546
  • София
Да, и аз много го харесвам Еликсира на чудесата. А също така обожавам и Амбрата, много пипнат парфюм. От вчера разнасям Водата на чудесата. Смятах, че няма начин да не го харесам, след като харесвам другите парфщми от серията, но признавам, че малко трудно ни тръгнаха отношенията... За мен Водата е типичен леко мъжкареещ унисекс, заради ветивера, кедъра, кожата и горчивия портокал. Но след леко горчивото (примесено със сол) начало постепенно започвам да откривам в него симпатични черти, лукс, сливане. И днес съм с него, и все повече започва да ми харесва.  Heart Eyes
Ще видиш, само колко хубаво се развива при ветровито и леко прохладно време  Heart Eyes Ще летиш в облак от свежест и нежност Wink

# 547
Здравейте,
търся си траен , секси , по- зимен , с който да се запомням.Купих си Karl Lagerfeld , за който питах преди 1- 2 седмици , но е много лек и   не ми е траен н.Може и в мен да е причината, защото съм с хрема, синузит, изкривени носни прегради, абе много лошо обоняние.
Имам Шанел- Шанс и жълтото Версаче.
Днес пробвах Lancome La Vie- класическия , продавачката във Венерата ме увери , че той бил най траен., както и ми препоръча Paco Rabanne Olympea и Yves Saint Laurent Black Opium.
Вее , кой бихте приели за най- траен , събирам и други предложения.
Знам , че хиляди пъти е дискутирано , но моля ви кажете ми от къде е най - изгодно да се купува.Колежка ще ходи в чужбина , дали да не и поръчам на нея.Предполага , че там ще са доста по-скъпи.Кой сайт е 100% изпитан
И Olympea и Black Opium са много трайни парфюми, имам и нося и двата. Обаче въпреки че в основата си са сладки и ванилени, са различни като звучене. На теб, предполагам, не само трайността ти е важна? Просто пробвай. Peace

# 548
  • Чукарландия
С наближаващия есенно-зимен сезон, "обзаведох" ММ със Sauvage Christian Dior, в който той се влюби от първо помирисване. Както и аз. Heart Eyes

Искам да го изненадам с нещо удово, мекичко, не бакелитно и смятам да му взема Aigner N°1 Oud. Ще гърмя на сляпо по ваши мнения. Особено след ревюто на Денс в блога ѝ! Hug

Ако може отзиви и за Le Parfum Mercedes-Benz. Доколкото си спомням, в темата има познаващи го. Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 12:15 от BBeLLa

# 549
  • София
Скъпи парфюмни, паднах си по бабичка!
Майка ми е унаследила една винтидж бутилчица на Miss Dior и съм сигурна, че баба ми го ползвала в добрите времена на живота си, от които явно ми е останал спомен. Не ми се иска да отнемам това съкровище на майка, защото и тя може би има сантимент към него. Затова потърсих реформулираната версия от 2011 (карма, но повечето парфюми, които ми харесват напоследък са от тази година). Доста близки ми се струват, макар че новата пирамида е по-бедна.

Много красив аромат е - дистанциращ, класен, запомнящ се. Не съм сигурна, че ми отива. Но това им е хубаво на парфюмите - пасват за всякакви роли, в които ти се иска да се въплътиш. Пък и не пречи да си имам аромат, без да го ползвам върху мен.

# 550

....
Искам да го изненадам с нещо удово, мекичко, не бакелитно и смятам да му взема Aigner N°1 Oud. Ще гърмя на сляпо по ваши мнения. Особено след ревюто на Денс в блога ѝ! Hug
....

хващам се думите "...удово,мекичко,..." и ми изкочи:
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Collect … Absolu-13735.html
с което ти пожелавам точна стрелба  Peace

# 551
  • София
С наближаващия есенно-зимен сезон, "обзаведох" ММ със Sauvage Christian Dior, в който той се влюби от първо помирисване. Както и аз. Heart Eyes

Dior-ът наистина е прекрасен, аз също го подарих на ММ и много ни харесва, но този Aigner-N-1-Oud грам не ми харесва, но и аз не обичам уд.Ако това не ви е любима съставка, въобще не бих ти препоръчала да го купуваш на сляпо. Едно е когато четеш за нещо, съвсем друго е когато в реалност го тестваш.Peace
Наскоро тествах отново един аромат, който имам в концентрация парфюм, с уд и още с пръскането се сетих за Йоан Владимир, която написа по повод някакъв аромат, че коня я е ритнал или нещо подобно - едва го измих от ръката си  Sick.Седи в шкафа, ако някой път желая да изгоня някого от вкъщи, непременнно ще пръсна тайно с него. Joy

# 552
А кой е ароматът?

# 553
  • София
sympathy - Много се радвам, че Ханае мори ви е допаднал  Hug Наиситна чудесен парфюм.

BBeLLa - Aigner N°1 Oud e чудесен, мисля че си заслужава да е в списъка.

Колкото до Mercedes-Benz Le Parfum - за мен това е отличен парфюм! В концентрация edp наистина е дълбок, има нюанси за разкриване, а същевременно е наплъно носим в ежедневието есен-зима.
Това което ме планява в него е, че има съвсем лееееека допирателна в началото с Том Форд тускан ледър, но в мерцедеса няма плодове, а само дървесно-шафранов акорд, който е много изкусителен...
Именно това което BBeLLa търси, го предлага Le Parfum - дървесен, опушен, дълбок, но мек и носим в ежедневието. Мисля, че мъже с такъв вкус, към дървесни парфюми, които обаче да бъдат същевременно носими и лесни за възприемани от околните, ще оценят високо Mercedes-Benz Le Parfum. Ууд в класическия смисъл няма - дървесното е издръжано в европейски стил.
Това е моята гореща препоръка.

Аз също го обмислям за покупка.  Simple Smile

Aigner N°1 Oud  е втората - също отличен и много дълбок.
Aigner No 1 Intense - отново чудесно включване от Айгнер, заслужаващо внимание.

magister militum - така и не се запознах с Gucci pour Homme I, но чета навсякъде го възхваляват и обичат... Тук там през годините някоя марка пусне нещо, което уж малко го напомняло, но май няма наистина близка алтернатива. Някои казват, че Carbone de Balmain имал някакви сходства - имам го и много ми харесва, но дали наистина прилича - съмнявам се.
Има лека истерия по Bentley For Men Absolute, но той пък е труден за намиране, а там където се появи по-изгодно, бива разграбен на мига...
Четох скоро, че има Монтал, който напомнял на Гучито - Montale Greyland.  Поръчал съм няколко монталски пробички, като една от тях е именно на  Greyland.  Ако има любопитни, ще споделя 2-3 думи за него след няколко дни.

veka - не е толкова страшен  Aigner N°1 Oud  Grinning Напълно носим и много красиво стоящ е според мен. Но е факт, че е с типично ориенталски характер и не е за всеки.

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 13:43 от Deetron

# 554

Ако може отзиви и за Le Parfum Mercedes-Benz. Доколкото си спомням, в темата има познаващи го. Praynig Praynig Praynig
Бела, Aigner N°1 Oud е наистина страхотен парфюм и ще ви хареса.  Hug
Мерцедеса е предложен на сестра ми в магазин, като много стойностен парфюм и го е купила за подарък на зет ми, ще го пробвам тези дни и ще пиша и за него, но е много хвален тук в темата от deetron.
А ето той е писал преди мен, благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт