Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 159
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Бижу, пробвай задължително нова обувка на Херера. Смятам, че е правен за теб точно! Hug bouquet
Знам, че си и обувкоман, та баш. Wink
http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-39681.html

# 166
Ох, ще я пробвам пак, защото я пробвах отгоре-отгоре онзи ден. Първо ме потресе флакона, та не обърнах достатъчно внимание на сока. Но, да, пръснах на блотер и си казах: хм, не е зле, но в познат стил.
Обаче дори аз, изявен обувкоман, наистина се стъписах при този флакон. Ужасен кич и грозотия е. Ако малкия е пантофка(трябва да го видя как изглежда), може и да ме заинтригува едно мъниче от 30 мл.
Мерси! Hug

# 167
А не, не на кожа с хубаво напръскване я пробвай. Аз първо на блотер, после на ръка и накрая вчера се напръсках яко и по врата. Парфюма е много силен, много. Просто ги изтрових моите, като се качих в колата. Вярно, че е много жега сега за него, та зачакай да стане по-студено, предполагам, че ще разкрива по-различен начин. Всъщност сигурна съм.
Аз търсих как изглежда 30-тицата в нета, дава си я обувката същата. Голямата е като бойно оръжие, много огромна.

# 168
Ужасен е флаконът, прилича на някакво китайско менте. Дано ароматът си струва. Аз си мислех, че Decadence е с най-гадното шише, то имало и по-страшни неща.

# 169
...мислех, че Decadence е с най-гадното шише, то имало и по-страшни неща.

+ 1  Peace

Decadence е с ужасен флакон  ooooh! и ужасно добро съдържание!

# 170
  • София
...мислех, че Decadence е с най-гадното шише, то имало и по-страшни неща.

+ 1  Peace

Decadence е с ужасен флакон  ooooh! и ужасно добро съдържание!

+ 1  Peace

За Decadence не съм мислила, но си представям отсега фланкърите на Good girl - златната обувка, бялата обувка, червената обувка, спортната обувка и т.н. за различните поводи и визии  Joy с една дума шкаф за обувки  Crazy.

# 171
За Decadence не съм мислила, но си представям отсега фланкърите на Good girl - златната обувка, бялата обувка, червената обувка, спортната обувка и т.н. за различните поводи и визии  Joy с една дума шкаф за обувки  Crazy.
hahaha
При моите залежи от обувки, само още парфюми във формата на обувки ми трябват! Crazy

# 172
Към Decadence тестера в магазина не бих посегнала нивгаж, ако не бях чела отзиви за самия аромат. Шишето е просто ужасно.  Mr. Green Голямо, зелено и грозно. Съдържанието обаче е интересно и определено ми хареса. Любопитно е, че във fragrantica ги оприличават с обувката /Good Girl Carolina Herrera/ .  Grinning

# 173
И  Decadence пробвах, обаче... Не, просто аз много неща пробвах оня ден и се омешаха спомените ми за тях, не толкова ароматите в момента на пробването, щото носа ми е издръжлив. Добре, ще отделя един ден за проба на парфюми в безумни шишета. Laughing

selfie, защо полето под поста ти е половин метър? Пауза ли натискаш след точката или ентер 10 пъти. Питам, защото в момента се сетих, а съм го виждала и под други постове и не разбирам с каква цел е това. А, вече не е. Laughing

# 174
 smihesorry Не знам как стана това с полето, но го оправих.  Embarassed

Сега прочетох за юбилейната тема  smile3555 и за юбилейните ни придобивки.  Wink Без да знам, но моята си я чакам в близките дни - Piment Brulant L`Artisan Parfumeur. Heart Eyes

# 175
Бижу, за мен Черният опиум и Ла Ви нямат нищо общо - имам ги и двата  Peace

# 176
  • София
Бижу, за мен Черният опиум и Ла Ви нямат нищо общо - имам ги и двата  Peace

Аз също ги намирам за различни, просто и двата са ужасно сладки.Бижу, аз тествах този Корес Black Sugar Oriental Lily Violet Korres for women и той е от същата "кръвна група", но лично за мен е по-носим.Ако го откриеш някъде, тествай го. Peace

# 177
Бижу, пробвай и:
http://www.fragrantica.com/perfume/Fendi/L-Acquarossa-Elixir-30459.html
ако го мернеш някъде, щом си на такава вълна. Ние те заляхме с предложения и съвсем те объркахме.

Лондонската ми приятелка сега ми подшушна, че мернала Byredo Heliotropia, чисто новичък аромат. Чакам я да го тества и да каже как е.

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 00:54 от Zozina

# 178
Бижу, за мен Черният опиум и Ла Ви нямат нищо общо - имам ги и двата  Peace
Ми и аз ги имах по едно време и двата, преди да разменя Ла ви. Не казвам, че си приличат, но са в един дух и двата. Опиумът ми е по-рафиниран и носим от начало до край. А Ла ви, както казах, ме мъчи с пачуленото си начало, но много ми харесва след като то премине.

Няма къде да тествам този Корес, освен ако го няма в магазина на Кракра. Ще ми е любопитно да го пробвам, но не ми трябват повече аромати от такова естество, наистина. Само споделям мислите си относно този тип парфюми. Embarassed Благодаря за предложението.  Hug

Zozina, rossa в името ме кара да застана нащрек.  Rolling Eyes Не ги обичам пусти рози в парфюми и това е. Даже май ще се отървавам от Modern Muse Le Rouge EL, защото неговата локумена роза ме тормози. Confused
А, той пък нямал рози! Ще го погледна тогава, мерси! Hug
ПП. О не, няма! Сравнен с Черното Дел Позо и Делис на Картие. Първия ме стресира истински!

# 179
Ми то няма роза по мой спомен, rossa-та май е заради черешите...

veka, Decadence вече има фланкър, онзи ден се пробваха да ми пръснат от него, забелязах, че шишето е същото, но по-блед цвят...

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 01:04 от Zozina

Общи условия

Активация на акаунт