Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 154
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Athena, опиши ми, моля те, La nuit tresor - никакви Трезор-и не съм тествала, но на този случайно попаднах на ревю в едно списание и ме заинтригува пирамидата - за по-хладно време ли е, има ли прилична трайност, как се развива при теб?  Hug

# 181
  • Бургас
За мен също няма абсолютно нищо общо между Ла Ви и Черния Опиум,да и двата са страхотни "сладости",но са различни от началото до края. Decadence съм го харесала още от пролетта,но вместо него купих други,навяват ми сходни усещания с моята любима "Среднощна роза" и определено си предпочитам нея. Peace La nuit tresor е доста хубав и богат "гурме" аромат.Началото му е силно плодово Heart Eyes има женско биле,което не харесвам,но тук не ме дразни,както при Лолита Лемпика примерно...Тамянът също не усещам,но той не играе главната роля тук и по-добре за мен Laughing  Чета,че някой хора усещат кафе,което се проявявало след доста часове,е при мен го няма.Определено парфюма е за есенно-зимния сезон/дори по-скоро зимния/,страшно присъствен и траен,влачи уникален шлейф...Според мен обаче трябва да се тества и то многократно,защото си има "характер" и за мен не прилича на никой от тези "сладории" бълващи в момента. Бих казала,че е най-сложен от всички тях/мое мнение/ Heart Eyes Отивам да пробвам обувката на Херера Laughing,подпалена от Вас тук. bouquet

# 182
  • Бургас/Пз
Събудихте ми любопитството с тази обувка на Херера. При първа възможност ще я пробвам, макар че в тези жеги едва ли усещането ще е същото като през есента Simple Smile

Благодаря за споделеното за Декаденс, намерих и доста мнения назад, така че и той ще стои на стенд бай за есента Simple Smile

А нещо да кажете за Пудреното Нарцисо http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Poudree-36679.html ???  Heart Eyes

Редактирам се: намерих доста мнения с търсачката, благодаря за споделеното. Странна работа , но като търся през телефона, не ми излизат толкова много мнения, както през компютъра  Thinking

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 10:59 от ani_d

# 183
Много е красиво пудреното Нарцисо, но момичетата са прави в коментарите си от преди, че е безмислено да се взема, ако имаш това http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-26127.html или това http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … Parfum-14319.html

# 184
  • The Evergreen State
Athena, опиши ми, моля те, La nuit tresor - никакви Трезор-и не съм тествала, но на този случайно попаднах на ревю в едно списание и ме заинтригува пирамидата - за по-хладно време ли е, има ли прилична трайност, как се развива при теб?  Hug
La nuit tresor е тъмен сок с невероятна трайност. Не си позволявам повече от две пръс зад ушите и е траен траен..Взех си малка 30ца и ще ми стигне за дълго време. Името му отива много. И аз като теб нямах възможност да го тествам, поръчах си го онлайн, запленена от описание. Есента и зимата е неговото време макар че се изкушавам и пръскам по малко от него ако излизам вечер дори и през лятото. За мен не прилича нито на Ла Ви Е Бел, нито на Флауърбомб както споменават във фрагрантика. Мисля че се доближава до Уиш на Шопард ако го познаваш, това мисля че ще те ориентира най-добре. ЛВЕБ и бомбата са красиви, шлейфови парфюми но самият им цвят подсказва че нямат тази чувственост и дълбочина. Нощния трезор е специален парфюм но трябва да имаш подходящото гурме настроение - за доза черен шоколад, пралин, подправки, пачули и мъничко ванилия.

# 185
  • София
Аз търсих как изглежда 30-тицата в нета, дава си я обувката същата. Голямата е като бойно оръжие, много огромна.

densi, сега видях че си търсила как изглежда 30 мл, явно съм те подвела с моята пантофка.Да, 30 мл си е като голямата, но по-малка и за мен това си е пантоф спрямо голямата.

# 186
  • София
В края на месеца заминаваме за традиционното годишно посещение на Италия и ми се иска да си взема аромат от там. Обожавам Сицилия, ето защо Ortigia Sicilia ми грабнаха вниманието. Те предлагат само колони, но някои от ароматите ми се струват много интересни.

http://www.ortigiasicilia.com/scents

Има ли някоя от вас поглед (не е точното сетиво, но друго звучи странно) върху тях?

Интересни са ми Fico d'India, Geranium, Pomegranate, Coral Shell, Florio 

# 187
  • някъде под слънцето...
Днес имах клиентка, която ухаеше божествено.Не се свързва и я попитах кок е парфюма.
Дамата ми обясни, че тя държи да ухае уникално и парфюмът и е направен специално за нея.
Не знаех че  на магазина за ниш парфюмерия, където ходя понякога на парфюмна екскурзия, има консултации с парфюмерист.Избираш нотите, които искаш да съдържа, определяш какъв  да бъде, интензивен.или не , шлейфов ило дискретен  дървесен или каквото искаш, Отелязваш, парфюми, които харесваш и такива които не понасяш.В зависимост от  желанията ти, приготвят няколко варианта и се избира един.Харесваш флакон и се сдобиваш с уникален парфюм.
Цената на удоволствието е 200 евро за  флакон 150 млл.

В този ред на мисли,  си зададох въпроса желанието да бъдем уникални ли ни води към магазините за ниш или надеждата, че парфюмите им са по качествени и завладяващи.
Размишлявам над въпроса искам ли уникален мой парфюм. А вие бихте ли си направили такъв?

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 16:14 от sl

# 188
sl, искам и аз! Къде е този магазин?

# 189
  • някъде под слънцето...
Магазинът е в Мадрид.
Ще ти пиша на лични. Защото вече  в една друга тема ми казаха , че зарибявам наивници да правят оборот на  мои приятели мошеници..

# 190
 Joy  Разбирам те  bouquet

# 191
  • Бургас/Пз
Много е красиво пудреното Нарцисо, но момичетата са прави в коментарите си от преди, че е безмислено да се взема, ако имаш това http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-26127.html или това http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … Parfum-14319.html

Благодаря ти, имах ги и двата, като от For Her съм изпръскала две опаковки, толкова много го харесвам. съвсем скоро свърших Бялото Нарцисо и за да не купувам пак него се загледах в Пудреното. Първата проба на блотер много, много ми хареса. Та съвсем скоро ще го пробвам и на кожа как ще е Simple Smile

# 192
  • Стара Загора
Нарцизо Пудре наистина се доближава до белия НР, но до розовия (for Her EDP)- не толкова, да не кажа, че за мен не се доближават. Имам розовия, но искам Пудрето, което за мен е по-хубавия от двата.
Не ме блазни идеята за мой парфюм, може би защото не съм толкова навътре в парфюмната материя. Харесвам различни неща, но не съм наясно каква комбинация би се получила в действителност. Предпочитам готови композиции и от които да избирам, а и има прекалено много парфюми които все още не познавам.

# 193
Каква е разликата между Flowerbomb Extreme 2013 Viktor&Rolf и Flowerbomb едп? Simple Smile

# 194
Каква е разликата между Flowerbomb Extreme 2013 Viktor&Rolf и Flowerbomb едп? Simple Smile
Голяма. За мен Екстремната е много по-хубавата. По-мека и не толкова ужасяващо остро сладка, а и е по-секси.

Общи условия

Активация на акаунт