Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 257
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Достъпен го казвам и в смисъл да мога да го намеря лесно да го подуша.
И като цена де.
Ще видя и Ферарито, имам наблизо Блик.

Ще трябва да тествам Суфлето пак. Четох някакви отзиви че бил много ретро и нетраен. На мен пък ми се видя доста иновативен като за Герлен, въпреки че долових "кекса", с който тук свързвате Шалимар /добре ли помня/. Но аз обичам бергамот, муск и ванилия, а като са на едно място направо умирам. И имам рожден ден скоро и ми се въртят едни мисли в главата...

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 15:53 от Free Agent

# 286
Ferarri е по-сериозен уд в сравнение с Aigner, според мен е по-мъжествен, но не пречи проба. Пробвай и Ив Рошето, което се споменваше наскоро.

# 287
Ferarri е по-сериозен уд в сравнение с Aigner, според мен е по-мъжествен, но не пречи проба. Пробвай и Ив Рошето, което се споменваше наскоро.
И за мен Ферарито си е чисто мъжки аромат. Да, за проба си е уд-роза на Ив Роше.

# 288
  • София
Дайте линк на Ив Рошето, моля.

# 289
# 290
  • София
Мерси.
Аз имам роза-ауд само на Боди шоп, обаче я чувствам студена, даже ледена понякога. Ауда е много химически, като лекарство, по-точно като миризма на болница. Доколкото съм чела, истинския ауд е по-различен. Или всеки парфюмен бранд си го тълкува различно.

Я кажете, Суфлето струва ли си парите?

# 291
До сега гледах
http://www.authorstream.com/Presentation/NatalieNikol-1272913-nominacii2/
и
http://www.authorstream.com/Presentation/NatalieNikol-1626197-nominacii201222/

Голям смях Joy

Някой да има линк към първата/ 2010?

Припомних си за любовта към сватбения ми парфюм, довечера ще си легна с него Heart Eyes

Открих си и юбилеен парфюм , с който смятам да се сдобия в най-кратко време и с чиста съвест, защото както каза мъжа ми: Спри с тези обувки, по-добре беше с парфюмите! Заемат по-малко място, а и аз се пръскам.

# 292
  • Бургас/Пз
Денси, още като пусна ревюто за Aigner N°1 Oud Etienne Aigner много ме впечатли и съм го запланувала за подарък на ММ в най-близко време. Казано честно аз се ръководя от това първо на мен да ми харесват парфюмите и тогава се допитвам до него. Оставя ли го той да си избира парфюм сам, много често след това ми докарва главоболие и се налага да подари парфюма Sad Та този Aigner N°1 толкова много ми хареса, че тзи път дори няма и да го питам, но съм сигурна ,че ще го хареса.  Peace
Скрит текст:
Цена около 75-80лв за 100мл дали трябва да ме притеснява относно качествата на парфюма или да не рискувам да поръчвам от сайтове

# 293
Денси, още като пусна ревюто за Aigner N°1 Oud Etienne Aigner много ме впечатли и съм го запланувала за подарък на ММ в най-близко време. Казано честно аз се ръководя от това първо на мен да ми харесват парфюмите и тогава се допитвам до него. Оставя ли го той да си избира парфюм сам, много често след това ми докарва главоболие и се налага да подари парфюма Sad Та този Aigner N°1 толкова много ми хареса, че тзи път дори няма и да го питам, но съм сигурна ,че ще го хареса.  Peace
Скрит текст:
Цена около 75-80лв за 100мл дали трябва да ме притеснява относно качествата на парфюма или да не рискувам да поръчвам от сайтове

Ани, би ли споделила в кой сайт го откри? Аз в моите не го намирам.  Sad

# 294
Скрит текст:

Не съм Ани, но ето го:
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/aigner-n-b1-oud.php

# 295
Скрит текст:

Не съм Ани, но ето го:
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/aigner-n-b1-oud.php

Благодаря, Денси!  Grinning bouquet

# 296
  • Франция
Четох и за Шанел и се засрамих. Какъв парфюман съм аз, като нито аз, нито мъжа ми имаме парфюм на Шанел  Thinking Толкова го взех вътрешно, че си поръчах отливка от http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Boy-Chanel-37473.html  Mr. Green Йоан Владимир, ще пиша мнение, като пристигне  Wink. Но май намерихме пресечна точка  Shocked, Gris Montaigne Dior  Wink Ще пиша и за него натам.

kovatcheva, да знаеш, че тръпна и да не вземеш да се отметнеш  Hug

Със същия подобен трепет ще очаквам да излезе ей това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Mmmm--40461.html
Изглежда и звучи умопомрачително  Crazy
Само идиотското име не знам как ще го преглътна. Представям си ужасно смешни разговори около тоя парфюм с познати и непознати хора и това ми вгорчава ентусиазъма. По тия причини така и не си купих Voulez-Vous Coucher Avec Moi - докато го разнасях от няколкото проби, получих толкова много комплименти, все от мъже приятели и колеги, и ми беше все по-конфузно да отговарям на любезния въпрос на какво и защо ухая така хубаво.

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 18:18 от Йоан Владимир

# 297
Не е за хвалба сигурно, но и мен имена на парфюми са ми стопявали интереса към тях, както и желанието да ги нося. Не бих споменавала конкретни имена, защото не бих искала неволно да засегна някой почитател, а и нехаресването на името няма нищо общо с мнението за самия аромат.  Peace Като отпаднат и бутилките, които не ме привличат и хоп, нещата се стесняват и опростяват неимоверно много.
Подчертавам обаче, че става въпрос само за парфюми, които обмислям за притежание и лично носене, иначе ми е интересно почти всичко за душене  Flutter  Grinning

# 298
О, аз смятам наесен да си го купя Voulez-Vous Coucher Avec Moi. Само това, че имам виали и го нося когато ми се приноси, ме спираше да го взема веднага, но му идва времето.
И аз чакам тази Жулиета. Страшно моя е по съставки.

Леле, вчера носих навън моето слънчице Амуаж, няма такова чудовище. Много е силен и плътен. Лъже, че е гальовен, ама не. Просто трови часове наред. Няма обаче такава красота, много ме радва.

Днес нося Pasion Choco Nishane, също е много хубав, макар и не напълно мой.

# 299
  • Франция
О, аз смятам наесен да си го купя Voulez-Vous Coucher Avec Moi. Само това, че имам виали и го нося когато ми се приноси, ме спираше да го взема веднага, но му идва времето.
densi, много женствен, балансиран и фин беше при мен и периодически се сещам за него. Засега името му ми е спирачка, но човек никога не знае кога ще му откажат спирачките  hahaha

Чудя се също и за Amber Oud. Ако правилно си спомням, ти си му почитател, би ли споделила как го чувстваш и как се държи. Аз съм го носила само веднъж истински, с обилно напръскване, но беше по специален повод и не съм сигурна доколко съм му обръщала внимание в детайли през цялото време.
А също и други дами, които го имат и харесват, могат да заповядат да ме подкокуросат  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт