Перилни препарати и омекотители – 40

• 54 685
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • Sredets/Burgas
Аз бях питала за тия капсули по-напред в темата, ама никой нищо не сподели за тях. Simple Smile

# 166
Защото са нови сигурно....а и са течен препарат реално, а тук не си падаме по течните...☺

# 167
  • Sredets/Burgas
Ами вече 4-та година, ползвам добавка с 15-30% кислородни избелители и активация при 30% градуса,
 тъй че за мен няма голямо значение дали е прах, или течен препарата...
Напоследък особено, много се мацотя със всякакви базови,
натурални масла и определено в това отношение, течните имат предимство и водят по точки.

Аз бях споделила, че пера с прах и течен в комбинация...
Половината от дозата прах и половината течен.
Понякога варира според вида на замърсяването.
Доста по-евтино е от двойните капсули.

# 168
Не знам, така, както е написано, не вдъхва никакво доверие. Приличат на праховете, които американците си забъркват сами вкъщи.
Виждала ли си тези капсули? Нови са на пазара. Може да са хубави. От това, което са написали в декларацията (отделен е въпросът доколко е вярно), повече доверие вдъхват от онези "био" бъркочи.
Скрит текст:

Още веднъж много ти благодаря, че ми обърна внимание  bouquet

Ще ги взема докато чакам Дм-ският прах , тъкмо после ще имам за сравнение  Mr. Green

# 169
  • София
Гледах ги тези капсули, но май са само за бяло пране

# 170
На капсулите пише, че са универсални. И аз ги гледах, но това ме отказа да ги взема.

# 171
Сега извадих прането с ДМ-ския за бяло....много приятен и деликатен аромат на чистичко Heart Eyes
Душих свежите дрехи на простира, ако нямай ме е гледал Crazy

# 172
Може би е коментирано, но не успях да открия назад - как трябва да се съхраняват капсулите? Комбинираните прах и гел ги държа в оригиналната им кутия, но прочетох, че не било препоръчително.

# 173
Оставете тези глупости с "био" препаратите. Такива няма, а бъркочите продавани под това наименование вредят повече отколкото помагат. За бебешко пране са важни две неща: добра хигиена и безупречно изплакване. Всички дрехи на малките, независимо от цвета трябва да се перат с препарати, съдържащи кислородни избелители и активатори на минимум 40 С,  най добре на по висока.  Ако машината не плакне добре, пускайте още една кратка програма само с вода.

# 174
Може би е коментирано, но не успях да открия назад - как трябва да се съхраняват капсулите? Комбинираните прах и гел ги държа в оригиналната им кутия, но прочетох, че не било препоръчително.
В оригиналната кутия, добре затворена, далеч от деца.
Никакви почистващи препарати не се прехвърлят в други опаковки.

# 175
  • Варна
Той Стедра по-назад питаше за праховете за бяло и за цветно дали да се презапаси, и Гес му отговори, че те няма да се спират. Там не е ставало дума за бебешкия вариант. Ако съм разбрала правилно, бебешкия прах се спира..дано не те объркам.
Да, защото смътно си спомням как именно тя беше сигнализирала, че в Бургас е обходила де-що има ДМ, и нямало никъде Ultra sensitive...и помислих, че и другите ще изчезнат.А самият Ultra-sensitive за какво е подходящ ? Може би за прословутите ми полиестерни колоездачни материи, които са с мощни ветроустойчиви мембрани тип " film sandwich ", или за блузи от мерино ?

# 176
О, не, не мисля, че е подходящ за мериното ти Laughing Ултрасензитив прах е прах за бяло де факто...с кислородни избелители. Сакън, недей...ще го повредиш Laughing
Скрит текст:
Кво стана с падането...възстанови ли се от раните? Grinning

В тази връзка да попитам - имам 4 вълнени одеяла, които само подмятам из гардеробите и не ползвам, миришат обилно на нафталин, щото ги ръся всяка година и ако се наложи да извадя някое за ползване, ще си издуша гостите Mr. Green

Засякох и 4 мулеца тази вечер, та ги наизвадих на терасата...и сега се чудя дали да не ги завъртя с прах за бяло, че да се отмиришат? Не искам вече да им слагам нафталин...
Знам, че обикновените прахове съдържат ензими, които увреждат вълненото влакно и се ползва препарат за вълнени тъкани, но....в какво точно се изразява евентуалната повреда, ако ползвам прах за бяло, а не за вълна? Thinking Фатално ли ще е? Нито искам да са бухнали и меки, просто искам да са добре изпрани и хигиенизирани, доколкото това е възможно на 30 градуса, защото програмата ми за вълна е толкова newsm78

Моля, помагайте Praynig

# 177
Ultra sensitive е за чувствителни кожи, а не за чувствителни тъкани! Peace Joy

# 178
  • Варна
Тепърва ще се възстановявам...за ортопеда в Спешното имаше поне 10 човека преди мен, мина " сичкото мангал "...За щастие, моето бе най-леко...да видите какви сцени видях...и хич не се оплаквах, че ме оставиха последен, като видях какви по-тежки случаи имаше  #Crazy
 Пропуснах да спомена, че летните, ветроустойчиви блузи от полиестер са именно бели на цвят ? Тогава Ултрасензитив, или прахът за вълна и чувствителни тъкани от ДМ за тях ?

# 179
 Wdv, да, знам Peace

Говорих за праха за деликатни тъкани на ДМ, който ползвам и за вълнени...това за одеялата ми ooooh!

Стедра, бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт