Перилни препарати и омекотители – 40

• 54 652
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
И цената му е същата...почти. Grinning

# 211
Даже с 1 лев е по-евтин, ако, разбира се, с "релансирането" на Denkmit ultrasensitive не увеличат цената.

# 212
  • оттам, откъдето започва България
Дидка по 2кг са и се събират. Едното вече е изпрано..ядосвам се обаче,че с много малко вода пере пералнята...то едвам се намокри горкото...обмислям дали да не ги пусна на друга програма,по-дълга,но те са на 40 градуса..
Според мен 30 градуса са достатъчни за одеялото. То да пуснеш на друга 30 градусова програма, ама нали различно ги врътка пералнята. Аз досега не съм посмяла да сторя това, но не съм и забелязала да ми е малко водата.  newsm78

# 213
Скрит текст:
гледах сега в Лидл другата седмица някакви дървении против молци ги дават newsm78

Да, страх ме е да не прецакам пералнята, не толкова одеялата Mr. Green нищо, ще ги изпера на вълнената програма и готово Laughing Благодаря за отзивите по моите вълнени терзания bouquet

# 214
Добре де, не можеш ли просто да ги проветриш да се махне миризмата на нафталин и готово?

# 215
Тц...много пахне Laughing

Дерт ми е, искам да ги препера smile3508

# 216
Фирмите, които перат килими не перат ли и одеала?
Навремето, когато вкъщи имаше такива одеала и вана, майка ми ги накисваше във ваната с шампоан и ни пускаше с брат ми да скачаме отгоре. Беше голяма веселба.

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 10:08 от TAED

# 217
  • Бургас
Прала съм родопско одеяло в пералня,ама в старата Индезитка.В новата/вече е на 7г/не смея и направо го изхвърлих.Миришеше ми на мухъл моето одеяло.
Моята пералня и тя пере с малко вода и понякога и доливам.Същата Аристонка от онова клипче с праха по земята,но с електронен програматор.

# 218
Според мен това, което предложи TAED, е най-разумното. Хем ще си спокойна за пералнята, хем ще умориш децата от забавление. Ако твоите не стигат, можеш да поканиш и съседски.
Програмите за вълна сякаш са за освежаване на не много замърсени дрехи. Ако наистина миришат силно на нафталин, съмнявам се да се махне миризмата след едно такова кратко и нежно погалване.

Мразя юргани, вълнени одеяла и всякакви такива тежки изделия, които ме задушават докато спя и ме затрудняват с прането. Всичките такива съм ги прибрала на тавана във вакуум пликове и ползвам олекотени завивки - 60° с прах за бяло и изобщо не им се кахъря.

# 219
Да, май ще пълня коритото Laughing  изцеждането после е трудоемко за кръста ми, но ММ ще помага.
 Шампоан ли да слагам последно? Thinking

# 220
Аз бих сложила шампоан или препарат за вълнени и деликатни тъкани, течен (аз ползвам Первол, не знам какво е мнението ви за него).  Peace

# 221
  • Варна
LIDL остана и да пуснат прах за цветно, който е 1:1 с този от ДМ за 40 пранета на цена от 12 лв...и ще съм щастлив, защото живея на 1 км от ЛИДЛ и на повечко километри от ДМ.

# 222
Да, май ще пълня коритото Laughing  изцеждането после е трудоемко за кръста ми, но ММ ще помага.
 Шампоан ли да слагам последно? Thinking

Ако имаш вана ги остави за около час там с отворен канал, поизцеждат се сами. Ако ще скачат деца върху тях, по-добре с шампоан или душ-гел.

# 223
LIDL остана и да пуснат прах за цветно, който е 1:1 с този от ДМ за 40 пранета на цена от 12 лв...и ще съм щастлив, защото живея на 1 км от ЛИДЛ и на повечко километри от ДМ.
Лидл имат прах Формил за цветно, който е почти 1:1 с този в DM. Само че е 65 пранета за 15 лв.

# 224
  • Варна
Цената не е определяща за мен - в темата похвалиха праха за цветно от ДМ, че изкарва засъхнали петна от някои дрехи.Ако той е дори малко по-добър от Формил, бих го предпочел пред лидълския, или... ?

Общи условия

Активация на акаунт