Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~97~

• 59 698
  • 752
  •   8
Отговори
# 720
От инста на Хилалката https://www.instagram.com/p/BJfNXf9DIad/
На 09.09 с Бу ще пътуват за Сеул където ще има прожекция на първи епизод,а след това Хилял и Бу ще отговарят на въпроси  Peace Няма нужда да ви казвам какви са масовите коментари под поста "Защо Неслихан няма да отиде и тя е номинирана и.т.н"  ooooh! Според мен вече много задълбаха в проблема и дават хляб на жълтурките крайно време е да дадат отговори на въпросите и това е  Thinking Иначе и на такива като мен,които не вярваха че има проблем между тях започва да ми се прокрадват съмнения  Peace
Хилал и Бурак отиват, щото сериала е номиниран. Неслихан също е ГГ в този сериал, освен това е отделно номинирана за най-добра женска роля.
Ако не я изпратят в Сеул, е нямам думи вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Еве, ма то може тя да има други ангажименти Laughing защо веднага мислите, че те не я изпращат Laughing

# 721
Па да ги създават чорбата и говедата бе Mr. Green

Гале Peace

То и у чужбина футбола само пари стана Peace

# 722
Па да ги създават чорбата и говедата бе Mr. Green

Гале Peace

То и у чужбина футбола само пари стана Peace
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 723
# 724

шеф Алпер  Mr. Green

# 725
  • София
Мале какъв добричък шеф  Heart Eyes  черпи подчинените

# 726
Мале какъв добричък шеф  Heart Eyes  черпи подчинените
Аааа черпи Laughing прай им показно hahaha hahaha hahaha

# 727
От инста на Хилалката https://www.instagram.com/p/BJfNXf9DIad/
На 09.09 с Бу ще пътуват за Сеул където ще има прожекция на първи епизод,а след това Хилял и Бу ще отговарят на въпроси  Peace Няма нужда да ви казвам какви са масовите коментари под поста "Защо Неслихан няма да отиде и тя е номинирана и.т.н"  ooooh! Според мен вече много задълбаха в проблема и дават хляб на жълтурките крайно време е да дадат отговори на въпросите и това е  Thinking Иначе и на такива като мен,които не вярваха че има проблем между тях започва да ми се прокрадват съмнения  Peace
Хилал и Бурак отиват, щото сериала е номиниран. Неслихан също е ГГ в този сериал, освен това е отделно номинирана за най-добра женска роля.
Ако не я изпратят в Сеул, е нямам думи вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Еви  Hug Heart Eyes аз съм убедена че Несли е поканена и неприсъствието и няма да е по вина на организаторите  Thinking Има някакъв друг проблем но какъв е немога да разбера  newsm78 Какво е това постояно отказване от поява на публични места заедно  Thinking В крайна сметка и двамата са ГГ в този проект и фенове и филмови мероприятия е нормално да искат да ги виждат заедно  Peace Това няма нищо общо с любовта според мен  Peace Едно време Кеню и Джансу чак в Дубай ходиха заедно  Peace Аз си представям да спечелят най-добро чифте екранно и да не излязат заедно какъв шок ще е  ooooh! Честно казано сами си дават храна на журналята  Crossing Arms
дЖАНСУ и Кеню си беха дружки и тогава и сега са Heart Eyes а тия явно не могат да се дишат Mr. Green
Рускините що пишат че Косматия не е номиниран newsm78

# 728
Ми щото не е номиниран, Рени  Hug

В Сеул са номинирани сериала като най-добра драма и Неслихан като най-добра актриса

За наградите Келебек са номинирани всички - Неслихан, Бурак, Хилал, сериала че даже и за най-добра двойка имат номинация  Whistling

Рускините написаха, че днес Неслихан се е отписала от Хилалката в инстаграм, проверих - истина е  Peace
Значи има нещо гнило, просто са предпочели Бурак пред нея  #2gunfire

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 16:33 от Еванджелин

# 729

Рускините написаха, че днес Неслихан се е отписала от Хилалката в инстаграм, проверих - истина е  Peace
Детски работи са и нейните. Отписала я, а работи с нея всеки ден. Не виждам някакъв смисъл. Човека или го има в живота ти или не. Като толкова не можеш да издържаш напускаш и това е  Laughing
И аз имам личности в живота, които не понасям, но ми се налага да ги търпя и не ги трия от социалните мрежи  hahaha

# 730

Детски работи са и нейните. Отписала я, а работи с нея всеки ден. Не виждам някакъв смисъл. Човека или го има в живота ти или не. Като толкова не можеш да издържаш напускаш и това е  Laughing
И аз имам личности в живота, които не понасям, но ми се налага да ги търпя и не ги трия от социалните мрежи  hahaha
Така е решила така е направила Laughing

Па вас кат ви четем Laughing майката на кита се отписала па пак последвала Laughing

# 731
  • near Sofia, Bulgaria
Чак сега влизам във форума и искам да се поясня за реакцията ми от одеве по футболните въпроси  Peace
Деска, мила,  Hug Heart Eyes погрешно съм се изразила сигурно, не твоя коментар ми беше хейтърски, а по принцип, че се наслушах на какво ли не днес  ooooh! пък и миналия път като се класираха също!  Crossing Arms Иначе е ясно, че без инвестиции още от детска възраст няма как да стане, ама нейсе!  Rolling Eyes
Толкова по тази тема!  Wink

За номинации, награди и кой кого ревнувал, кой на кого се сърдил и т.н. толкова се нагледахме миналия сезон в Ашк-а  ooooh! че не ми се обсъжда изобщо, ако и тука почнат тия глупости!  Naughty

# 732
Теро  Hug за да го направи Неслихан, може би се е почувствала обидена  Peace
Освен това не работи в супермаркет, да напусне като не издържа, както си написала.

Гале  Hug едва ли ревност ще е причината, щом от Хилал се е отписала  Sunglasses

# 733

Така е решила така е направила Laughing

Па вас кат ви четем Laughing майката на кита се отписала па пак последвала Laughing
там си имаше причина ма  hahaha hahaha hahaha hahaha тя се отписа,за да може на рождения й ден да й подари своето последване в инста  Joy Joy  Joy

# 734

Тая па е извън пътя  hahaha hahaha hahaha hahaha Чак последва Гупата  hahaha hahaha hahaha

ЕвО, това че се е почувствала обидена не го обсъждам. Казвам, че е тъпо да спреш да следваш някой в инстаграм като ще му гледаш мутрата по цял ден  Mr. Green Не знам какво промени просто. Детска й работа, пак повтарям и си стоя зад думите. Еми ще плати неустойките и ще си живее спокойно. Да не е само тя дето е напускала  Joy Ще гътнат Нихан за 2-3 серии и готово  hahaha
Сега да си работи с двамата дразнители, ще ги видя просто  Laughing
И махни малко ореола на Неслихан, че трябва да влезна с очила тука  ooooh! Joy

Пък и да попитам защо вината за това, че няма да ходи в Сеул веднага падна върху Хилял и Бу? Ако не печели и го знае и не иска да ходи?  newsm78 Тя може за нещо съвсем друго да се е сръфала с режисьорката  newsm78 Защо веднага най-изгодно изкарахте другите виновни  newsm78

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 17:56 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

Общи условия

Активация на акаунт