Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 645
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Я да питам и тук някой знае ли коя е песничката от коледните реклами на Джъмбо ? Тази с "динг донг"  Laughing
Благодаря!  Hug

Рекламата на Пума много ми хареса!  Heart Eyes

Песничката ми е много весела и я подпявам след рекламата им Simple Smile чакам и аз ако я знаe някой Simple Smile

# 496
Леле, рекламата на памперси Молфикс, изобщо песничките в рекламите са  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 497
  • София
Леле, рекламата на памперси Молфикс, изобщо песничките в рекламите са  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ха-ха, аз пък преди да родя много си я пеех.  Joy

# 498
  • София

Ха-ха, аз пък преди да родя много си я пеех.  Joy

Мда, за светлото бъдеще...  #Crazy

# 499
Не ми харесва рекламата на PokerStars с Роналдо. Не харесвам и него, но това е друга тема. Laughing

# 500
Тая реклама с магарето за нещо против кашлица, имам чувството, че песента я пее Преслава, може и да не е тя, но много напомня, с което още повече ми опротивява, не че има накъде...

# 501
  • където ми е най-добре
На мен тази с магарето ми е много смешна... особено на края.  Rolling Eyes

# 502
И аз мисля, че пее Преслава. Peace

# 503
  • София
Според мен 99.9 % не е Преслава, не ми прилича на нейния глас.

# 504
  • София
Видях я най-после тази с магарето. На мен ми прилича на Мими Иванова.

# 505
  • Sofia
Видях я най-после тази с магарето. На мен ми прилича на Мими Иванова.

newsm10

# 506
Не ми харесва рекламата на PokerStars с Роналдо. Не харесвам и него, но това е друга тема. Laughing
Същата работа. Където и да го сложат Роналдо с неговата самодоволна физиономия, предизвиква една и съща отблъскваща реакция  Stop

# 507
  • Разпиляна във въображението
Харесвам рекламата на Айко и пишман магьосника.

# 508
Тая реклама с магарето за нещо против кашлица, имам чувството, че песента я пее Преслава, може и да не е тя, но много напомня, с което още повече ми опротивява, не че има накъде...

хаххаха, аз си представям Мими Иванова, не знам защо Laughing Laughing Laughing

# 509
  • София
тя имаше подобна песен, не зная дали са направили римейк, но звучи подозрително познато.

Общи условия

Активация на акаунт