Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 640
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Даа много са приятн✌😁

# 526
Страхотни реклами!  Heart Eyes

# 527
  • София
Ей разреваха ме тези реклами...

# 528
Рекламата на "Пом-Беър", в която майка, шофираща с децата си изведнъж набива спирачки, за да си докопа едно "пом-беърче" долетяло от задната седалка  ku-ku. Идиотия от класа.
И чудесен пример за родители и роднини полуидиоти.

# 529
тя имаше подобна песен, не зная дали са направили римейк, но звучи подозрително познато.
И на мен ми прозвуча позната песента, а и гласът на певицата прилича на този на Мими Иванова, та затова се загледах в реклама, видях магарето, актрисата, която играе в "Столичани в повече" (сега дават повторения на сериала и познах кака Мая), после се захилих, че ми стана смешно и пропуснах за какво точно е рекламата. И сега всеки път като гледам тази реклама ми става смешно.  Laughing

Все пропускам да похваля една реклама на Джъмбо, която дават по един от детските канали ( става въпрос за пластелин, с който се правят кексчета и други неща за хапване, а накрая едното човече предупреждава децата, че това е само за игра, а не за хапване).

# 530
  • София
Когато чуя това с $моят татко вече е наред$, си мисля, че бащата досега хич не е бил $наред$.

# 531
Когато чуя това с $моят татко вече е наред$, си мисля, че бащата досега хич не е бил $наред$.
Joy hahaha

# 532

trying to kill each other to drive the car

# 533
тя имаше подобна песен, не зная дали са направили римейк, но звучи подозрително познато.

Звучи ми точно на Мими Иванова и " Вече свърши хубавото време"

# 534
  • Разпиляна във въображението

Поздрав

# 535
# 536
Тази новата на Теленор...Христос .....OMG  ooooh! ooooh! ooooh!

# 537
  • Луната ни пази
Бяла карта са откраднали рекламата на ДСК за кредитните карти. Буквално. Онази със "Само гледам". И без това беше 😒, ама това е нагла кражба.

# 538
Да се включа и аз с най-гадната реклама която съм гледала, на Пиреос банк, за момичето, което нямало пари да отиде с приятелките си в Япония  Sick

# 539
Всеки път точно на тая реклама  чувам "ядеш слама" и все поглеждам да видя как яде слама и защо??? Докато едва тази сутрин дъщеря ми ми каза, че било "с мама". И въпреки това, пак ми се  счува "слама".. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт