Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 558
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Много харесвам рекламата на Якобс.Сигурно заради гласа на Фреди Меркюри,но посланието и изпълнението е много добро.

+ 1

Създава добро настроение.

На Медикс Алвина песента е много дразнеща.

# 661
На Медикс Алвина песента е много дразнеща.

Бях една седмица у дома болничен. Ей, тая я въртяха постоянно...навсякъде. Тя просто вече на края на седмицата кънтеше в главата ми. Вече като я видя и сменям канала. Айде да я спират вече!!

# 662
  • До морето
Малкият даже вече я е научил и я пее из къщи. Няма спасение  ooooh!

# 663
  • София
Аз пък много я харесвам, както и самата певица Миленита.  Heart Eyes

# 664
И на мен ми харесва песничката на Алвина, но рядко гледам тв и не ми се е набила чак толкова, макар че тя отдавна върви тази реклама, пък и наистина ми е забавна.

Снощи попаднах за първи път на някаква на Лидл, дето мъжете щели да готвят в четвъртък, много тъпа ми се стори.

# 665
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от малко помощ.
Търся името на едно лекарство / хранителна добавка, рекламата до скоро я въртяха и много ме дразнеше  Mr. Green, изтъпанчваха се разни и казваха неща от рода на "често преяждам", "имам подут стомах", "научих от балдъзата" и подобни глупости... Та ми трябва името на продукта, ако се сещате?

# 666
  • София
Момичета, имам нужда от малко помощ.
Търся името на едно лекарство / хранителна добавка, рекламата до скоро я въртяха и много ме дразнеше  Mr. Green, изтъпанчваха се разни и казваха неща от рода на "често преяждам", "имам подут стомах", "научих от балдъзата" и подобни глупости... Та ми трябва името на продукта, ако се сещате?

Ензи-мил

# 667
  • Пловдив

Ееее, благодаря ти много  Hug Hug

# 668
А рекламите на Топ Шоп? То не беше нутрибулет, Станка Златева, матраци, топ матраци, нагреватели за вода и обувки walkmax... Отвратителни са ми. Хората ховорят супер изкуствено, правят се на клоуни, самите реклами са глупави и ги въртят по 100 пъти на ден, по всички канали!  #Cussing out И не стига това, ами са и толкова дълги. По 5 минути рекламата  #2gunfire чудя се тези от топ шоп как могат да си позволят толкова много пари за реклама

# 669
Тия от Топ Шоп най- ме дразнят с мишките и хлебарките...

# 670
Тия от Топ Шоп най- ме дразнят с мишките и хлебарките...
Да, как ги проуснах точно тях... Аз както имам непоносимост към мишки, повръща ми се само като я видя тая реклама

# 671
  • София
То освен мишки и огромни плъхове има в рекламата  Sick

# 672
  • София
На мен ми е най-противна тази с папилоните. ooooh!

# 673
  • София
А рекламите на Топ Шоп? То не беше нутрибулет, Станка Златева, матраци, топ матраци, нагреватели за вода и обувки walkmax... Отвратителни са ми. Хората ховорят супер изкуствено, правят се на клоуни, самите реклами са глупави и ги въртят по 100 пъти на ден, по всички канали!  #Cussing out И не стига това, ами са и толкова дълги. По 5 минути рекламата  #2gunfire чудя се тези от топ шоп как могат да си позволят толкова много пари за реклама

Мен много ме забавляват.

# 674

Мен много ме забавляват.

И мен. Laughing

А тази на Лидл с мъжете, които щели да готвят, ме дразни.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт