Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 562
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Тази мацка от Теси рекламите прави клипчета с рецепти и от там стана известна. Рецептите и са добри, но на клипчетата и мен ме дразни...Didi's kitchen

Лични отношения са намесени там, не е заради готварството.  Wink

хъм, не знам клюки, я разкажи Simple Smile

Жена на човек от Теси е приятелка с червенокосото нещо (бивша манекенка).  Wink
Жената на този човек,а и човека да не са в Америка?
Да.
Ясно

# 691
Тая червенокосата и мъжът й+ децата си живеят в София. Близки приятели са на Иван и Ирина ( Иван от Иван и Андрей).

# 692
  • София
като започнат да ми уъкат във филми и телевизии, и направо откачам!

# 693
жмгъц,а знаеш ли с какво се занимава мъжът в Америка.Знам ,че тук беше важна клечка във Фикосота.Може и на лични,ако искаш

# 694
Всеки път като слушам песента на Медикс Алвина чувам следното: вряла и кипяла със кого ли не съм спала....  И Медикс Алвина с лигнин да ви покажа.  Всички знаем какво е лигнин.  Много ми беше странно

А тя всъщност какво пее, Медикс Алвина ...... да ви покажа?

Аз не знам какво пее в цялата песен.  Само тези думи разбирам

Медикс Алвина Дъ Сонг: Simple Smile

Скрит текст:
Всеки ме признава най-добрата във квартала,
вряла и кипяла със какво ли не съм прала,
но сега пред нас чака цяла делегация,
прането на простора се превърна във сензация.
След вчерашното фиаско на мъжа ми и децата,
най-после го намерих - убиецът на петната,
дали са на покривка, бельо или костюм
вадя медикс алвина с дизайнерски парфюм
и бум - вече всички сме на чисто
бам-бам, съседи тропат напористо,
искат от мен тайната да кажа,
Медикс Алвина дийп клийн да им покажа.

# 695
  • Разпиляна във въображението
Ох, сега си я повтарям Crossing Arms  Grinning

# 696
  • София
Ужасна реклама с едни клоуни. Даже забравих на какво е. Единия забива другия в земята с чук. Може би на някаква ниска лихва или ниска цена...

# 697
  • Казанлък
И аз се присъединявам към нехаресващите Медикс Алвина. Адски дразнеща. Даже бях на пазар и реших да си избера нещо различно за прането и стигам до тоя медикс и се сещам за рекламата ...ии оо не благодаря!

# 698
  • Пловдив
Като почнат да дават определения на цените си ... Напоследък малката, която учи рекламите наизуст, ме пита „Какво значи арогантни цени?“. Чудя се аз откъде първолачето ми знае тази дума, а то било нещо на АРО.

# 699
Ужасна реклама с едни клоуни. Даже забравих на какво е. Единия забива другия в земята с чук. Може би на някаква ниска лихва или ниска цена...

Вярно е ужасна. Отделно, че никак не харесвам клоуни..

# 700
  • София
Тая червенокосата и мъжът й+ децата си живеят в София. Близки приятели са на Иван и Ирина ( Иван от Иван и Андрей).

Приятелката и е в Америка, заедно с човека от Теси.

# 701

А той там какво работи?Тя пише, за мен доста наивно и прекалено напудрено във Фейсбук,изявява се като журналист ,но  безплатно.А той каво работи там,развива дейността на фирмата Теси, или както там е името на холдинга?

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 18:33 от MG18

# 702

Ясно, не съм ви разбрала.

# 703
  • София

А той там какво работи?Тя пише, за мен доста наивно и прекалено напудрено във Фейсбук,изявява се като журналист ,но  безплатно.А той каво работи там,развива дейността на фирмата Теси, или както там е името на холдинга?

За него не знам, честно казано, тя преди работеше в предаването на Мира Добрева.

# 704
Да,сега прави репортажи от българско училище в Ню Йорк,но това го прави за кеф,не за заплата
Или просто пише новини впечатления

Общи условия

Активация на акаунт