Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 587
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да,сега прави репортажи от българско училище в Ню Йорк,но това го прави за кеф,не за заплата
Или просто пише новини впечатления

И други подобни...
В момента има драма за някакъв пирон в буркан с грах, сезирала била телевизиите...  Joy

# 706
  • София
Ужасна реклама с едни клоуни. Даже забравих на какво е. Единия забива другия в земята с чук. Може би на някаква ниска лихва или ниска цена...

Вярно е ужасна. Отделно, че никак не харесвам клоуни..

Присъединявам се към вас, невероятно тъпа реклама. Застрахователната компания направо се застреля или иначе казано фал старт за нея. Някаква нова, дори не искам и да я запомням.

# 707
Много харесвам роботчето от рекламите на Технополис. Simple Smile

# 708
Новата на Орео..... Нещо си и накрая да си пораснало хлапе.  Тези не разбраха ли че с тези песнички се излагат

# 709
  • София
Сетих се за още една, която ме дразни -има една на тоалетна хартия, в която момиченцето на #Хубаво# така акцентира на Х-то, че става неприятно.

# 710
А на застрахователите с "Ей, дълъг...". Мноо тъпа реклама..

# 711
А мен ме дразни тази на кухненската хАртия емека, не стига, че пандата разсейва детето, докато налива сок и то го разлива, ами го играе все едно му помага с вълшебната кухненска хартия  Naughty hahaha

# 712
Новата на Орео..... Нещо си и накрая да си пораснало хлапе.  Тези не разбраха ли че с тези песнички се излагат

Орео започнаха да правят все по-тъпи реклами. Песничката е ужасна. Харесваше ми старата реклама с момиченцето, което учеше баща си как се яде бисквитката.

# 713
Някой ще ми каже ликаво казват накрая на рекламата на Активия, тази  в която говори сестрата с благия глас. Всечувам липсинг, пък то няма как да е това.

# 714
  • София
А мен ме дразни тази на кухненската хАртия емека, не стига, че пандата разсейва детето, докато налива сок и то го разлива, ами го играе все едно му помага с вълшебната кухненска хартия  Naughty hahaha
Ох, разсмя ме.  hahaha hahaha hahaha

# 715
  • София
Някой ще ми каже ликаво казват накрая на рекламата на Активия, тази  в която говори сестрата с благия глас. Всечувам липсинг, пък то няма как да е това.

"In sync",казват накрая. Simple Smile

# 716

Joy

# 717
  • София

Joy

Поредната модерна глупост...

# 718
Рекламите на Кредисимо са  Sick И тази с пръста, и тази другата със Златка -  олигарх 1 - зает, олигарх 2- зает, "и са кво да праа"?  newsm78 Sick #2gunfire

# 719
Дразни ме момиченцето от рекламата на Мегле. Имам чувството, че се задавя от лигавене докато говори. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт