Здравейте.
Омъжих се буквално преди дни. Сватбата ни беше на 31 юли. Понеже не живеем в България, още по Коледа, когато си бяхме тук се заех да организирам максимално много от задачите по сватбата.
Наех СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ Butterflies. Работят на добри цени, момичето е много прецизно. Единственото, което отчитам като негатив е, че имаше правописна грешка в поканите, като тя ги поправи за тяхна сметка и първоначално беше обещала, че ще остане докато приключи сватбата, а после се оказа, че след ритуалите си тръгва. Естествено ме информира за това предварително и аз наех странично лице,което просто да записва алкохола, който се изнася по масите.
Искам да се спра по- основно на РЕСТОРАНТА. Избрах Marina Residence Boutique hotel https://www.facebook.com/MARINA-RESIDENCE-Boutique-Hotel-143769625964973/
От датата на капариране до датата на сватбата се смениха 3ма управители.   newsm78
Изгубих страшно много време, нерви и сълзи, защото съм много организиран човек и при всяка смяна на управител се налагаше да се договарям наново за всичко, като всеки един от тях обещаваше нещо, което следващият не можеше да изпълни. Но...не ви пиша това, за да се оплача от хотела. Напротив. По настоящем мениджър на ресторанта е човек, който си разбира от работата, повече от всеки друг. Казва се Евелин Димитров. Съветвам всеки, който се насочи към този ресторант, да изисква организацията да бъде поверена на г-н Димитров. Този човек беше готов за всякакви неочаквани неща по време на самата сватба. Даде ми идеи за неща, за кото никой друг не се сети. Беше подготвил страхотен персонал и гостите останаха очаровани от обслужването. Повече от щастлива съм, че не се наложи да рабоя с някой от първите двама управители. Не вярвам, че някой щеше да се справи по- добре от г-н Димитров. Не мога да изкажа с думи в какъв възторг съм от него и работата, която свърши. Сватбата ни се получи абсолютно перфектна. И в най- смелите си мечти, не съм си я представяла така. Няма никаква забележка, а повярвайте аз съм критичен човек.
Също така очарована съм и от сватбената ни торта. Тортата беше приготвена от Кътчето на Тони. Можете да я потърсите във Фейсбук. Беше перфектна и като вид, и като вкус. Нямахме гост, който да не дойде да попита кой е правил тортата. Страхотна комбинация от вкусове и изпълнение. Можете да опитате нещо от Тони в сладкарничката й, която се намира на ул."Д-р Пюскюлиев" 13.
Надявам се, че историята около нашата сватба ще влезе в помощ на други булки.