По-бърз растеж на косата - тема 6

• 100 466
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Моята коса също много цъфти, последно я отрязах 5-6 см точно за да махна всички цъфтежи. Но не пак има, фризьорката ми каза щом ги видя да ги режа.

# 316
  • sofiq
Аз ги режа постоянно...даже ми е релаксиращо и ако имам време мога и два часа да си се занимавам с това Mr. Green.Ползвам една малка ножичка за нокти,с която никога не съм рязала нищо друго,избрах я защото е много хубава като марка,много остра ,имам още една такава която ползвам за кожичките .

# 317
Момичета, вече си мисля, че явно е до тип коса и генетично:( Моята коса от година цъфти и какво то и да правя, няма подобрение. Тънка, безжизнена и цъфтяща. Масла мазах, жълтък, мед, какво ли те. Смених фризьора, няма ефект. Последно ще опитам с къна да заздравявам, ако и това не помогне, скъсявам драстично, колкото и да не ми се иска. Писна ми да си харча парите за продукти и да губя време в плескотене с мазила:(

# 318
Днес си взех стимуланта за коса на Икаров , вие доволни ли сте ?

# 319
Малката лисичка,здравей!Аз лично съм доволна от него,но не стоя толкова време колкото е описано,а доста повече.Понякога дори спя с него Peace

# 320
Аз лично ефект от него не видях, месец го ползвах , преди беше споменавано че маслата в него не са толкова ефектни като тези които се продават по отделно.Нито косата ми се оправи от него нито ми порасна косата. Може на теб да ти помогне. Peace

# 321
На мен малко ми омазнява косата, но все пак го ползвам сипвам по-малко в най различни маски. Даже тази нощ спах с него и още неща.

# 322
  • в огледалото на живота
Днес си взех стимуланта за коса на Икаров , вие доволни ли сте ?
Доволни в какъв смисъл  Simple Smile
Доста отдавна съм го ползвала,още преди да навляза в дебрите на оригиналните масла,но ефект уау не видях... Crazy
Я остави този Икаров,ами вложи средства в по-скъпи,но качествени масълца  Wink

# 323
Аз лично от стимуланта на Икаров ,не бях особено доволна.
Не ми навреди , но не видях ефект.
Сега си взех така хваленият продукт на давинес който е против косопад и стимулира растежа .
Да видим дали ще има ефект.
Моята коса цъфти , но единични косъмчета и расте бързо е вече не толкова но за година мисля ,че дръпна доста на дължина
Toва е от преди няколко дни.Леко е влажна и морка .

Скрит текст:

Скрит текст:
тази е от 17 ноември

# 324
Чаровнице, разликата е огромна, браво  Crazy
Лис, аз също не видях особен ефект от стимуланта на Икаров, но пък съм чела много добри отзиви. Ползвай си го, пък то ще си покаже откъм ефект.

# 325
Аз лично от стимуланта на Икаров ,не бях особено доволна.
Не ми навреди , но не видях ефект.
Сега си взех така хваленият продукт на давинес който е против косопад и стимулира растежа .
Да видим дали ще има ефект.
Моята коса цъфти , но единични косъмчета и расте бързо е вече не толкова но за година мисля ,че дръпна доста на дължина
Toва е от преди няколко дни.Леко е влажна и морка .

Скрит текст:

Скрит текст:
тази е от 17 ноември
Уау! Доста е пораснала! Ползва ли нещо за растеж през този период от година?

# 326
Аз също не съм доволна от стимуланта на Икаров! Даже минимално количество да сложа, много омазнява косата и няма измиване. Освен това, мирише гадно, много специфична , натрапчива миризма. Понеже ми е жал да го изхвърля, го използвам в маски, като буквално слагам две- три малки капки. От Тричуп маслото, съм много доволна:)

# 327
Аз също не съм доволна от стимуланта на Икаров! Даже минимално количество да сложа, много омазнява косата и няма измиване. Освен това, мирише гадно, много специфична , натрапчива миризма. Понеже ми е жал да го изхвърля, го използвам в маски, като буквално слагам две- три малки капки. От Тричуп маслото, съм много доволна:)

Кое беше другото наименования на тричуп маслото ? Ех.. как не мога да си спомня , не беше Ему ..  ooooh!

# 328
Жана  Hug
Нели за растеж само Митик ойл серума но отдавна не го слагам.И се мих с с шампоан против косопад който се води стимулиращ растежа.

# 329
Черовна, сериозен растеж, браво и най-важното е че си успяла да я отгледаш здрава Simple Smile Аз в момента ползвам стимуланта, от месец може би. Не ми омазнява, но я прави твърде мека, затова след миене слагам пяна в корените. Правя го по-скоро за подхранване, засега няма промяна, но е и рано.
За пръв път го ползвам така редовно за косата, но щом веждите ми пораснаха отново от него, съм склонна да вярвам Wink

Общи условия

Активация на акаунт