По-бърз растеж на косата - тема 6

• 100 426
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Аз мия косата на 3-4 дни, така че идва два пъти седмично ползването  Grinning

# 376
Адамантче,  Hug аз го ползвам гелчето в деня след измиване, на суха коса.
Като го ползвам в деня на измиването на влажна или на мокра коса, една идея ми е по-разхвърчана косата след изсъхване. Когато нанеса на следващия ден, нямам отражение в чупките, а обема ми става огромен  Laughing Hug
Вечерта преди деня, в който ще мия косата, нанасям ампула на Алфапарф. Нанасям я в деня преди миене, понеже много ми омазняват корените. Grinning Иначе са ефективни, харесват ми.
Значи ще пробвам и аз и на суха и ще нанасям по-често, пък дано има ефект. Hug Тези ампулки на Алфапарф май съм ги пробвала преди време, но не съм сигурна. Освен да взема и от тях, че много капе, особено като я мия е ужас ooooh! Днес поднових мазането с масла, че дкорп не бях и най-вече чесъна  Joy и как си намирисвам цял ден ужас  hahaha Естествено приятеля ми ме скъса от бъзици, ама търпя си кво да правя  hahaha

# 377
Да не ти пука как миришеш и кой те бъзика, важното е косопада да спре  Mr. Green Laughing Hug

# 378
Благодаря Жана Hug , миризмата на чесъна не се ли неутрализираше с лимон или оцет? newsm78 Така няма да се усеща мириса му все си мисля.

# 379
Аз като взех гела първоначално го ползвах 4-5 дни без прекъсване на суха коса. После през ден, през два и после на всяко къпане. Косопада намаля почти веднага. При мен има страшно нови растежи, покрай ушите и отпред над челото е страшно. Като съм вързана се чудя как да приглаждам.
При мен и на растежа повлия. Боядисвам се и разликата се вижда. Приятелките ми, които знаят на какво подлагам косата ми, постоянно ме питат как я поддържам  Grinning

# 380
Благодаря Жана Hug , миризмата на чесъна не се ли неутрализираше с лимон или оцет? newsm78 Така няма да се усеща мириса му все си мисля.
за това не съм се замисляла т.е. ако полея с вода с лимон накрая или? Simple Smile

# 381
за това не съм се замисляла т.е. ако полея с вода с лимон накрая или? Simple Smile
Да, даже водата с лимона е и за неутрализиране ако  във водата с която се къпем има варовик. По натам ако може сподели за чесъна дали има ефект bouquet

# 382
Адамантче,  Hug аз го ползвам гелчето в деня след измиване, на суха коса.
Като го ползвам в деня на измиването на влажна или на мокра коса, една идея ми е по-разхвърчана косата след изсъхване. Когато нанеса на следващия ден, нямам отражение в чупките, а обема ми става огромен  Laughing Hug
Вечерта преди деня, в който ще мия косата, нанасям ампула на Алфапарф. Нанасям я в деня преди миене, понеже много ми омазняват корените. Grinning Иначе са ефективни, харесват ми.
Значи ще пробвам и аз и на суха и ще нанасям по-често, пък дано има ефект. Hug Тези ампулки на Алфапарф май съм ги пробвала преди време, но не съм сигурна. Освен да взема и от тях, че много капе, особено като я мия е ужас ooooh! Днес поднових мазането с масла, че дкорп не бях и най-вече чесъна  Joy и как си намирисвам цял ден ужас  hahaha Естествено приятеля ми ме скъса от бъзици, ама търпя си кво да правя  hahaha
И при мен е ужас по време на миене и сушене докато минавам с четката сешоар.Ще му дам шанс на давинес гелчето.Пише,че се нанася два пъти сединично и затова не нанасят по повече.И аз съм доволна от ампулите на алфа парф преди време ми помогнаха.Може да ги поръчам отново.Взех си и шампоан на дюкре за косопад .
Лисичка не ги мисли тези снимки.Важното е малката да се оправи  Hug .

# 383
Да, даже водата с лимона е и за неутрализиране ако  във водата с която се къпем има варовик. По натам ако може сподели за чесъна дали има ефект bouquet
Да, знач че като цяло не е излишно и лошо да се прави. Ще прибвам мерси за идеята  bouquet Тя миризмата не е супер трайна де, по-скоро докато е мокра косата и се суши и може би няколко часа след това малко се усеща като се доближиш повече до косата, след това изчезва. Трябва по-малко да слагам просто  Joy
Аз съм го ползвала и преди, смесено с други масла не зчсамостоятелно както и сега го смесвам. Сякаш имах ефект, но то като мажеш по няколко неща понякога е трудно да прецениш кое всъщност е най-ефективно. 

# 384
  • sofiq
За чесъна съм виждала на близка приятелка на детенцето и действието.Детенцето имаше няколко участъка по главичката на които косата окапа напълна....страшно беше положението и родителите го водеха на какви ли не лекари и иследвание и какво ли не купиха и не пробваха,но за съжаление нямаше ефект.Накрая започнаха с чесъна,но не масло а направо със срязана скилидка чесън обтриваха засегнатите участъци.Наистина косата започна отново да расте в плешивите участъци.

# 385
За колко време ви порасна косата и д колко см от това гелче и ампулите?

# 386
За чесъна съм виждала на близка приятелка на детенцето и действието.Детенцето имаше няколко участъка по главичката на които косата окапа напълна....страшно беше положението и родителите го водеха на какви ли не лекари и иследвание и какво ли не купиха и не пробваха,но за съжаление нямаше ефект.Накрая започнаха с чесъна,но не масло а направо със срязана скилидка чесън обтриваха засегнатите участъци.Наистина косата започна отново да расте в плешивите участъци.
Баба ми преди години по същия начин си е спасила косата и сега не й е много, но е капела доста силно. Аз се замислям честно казано и така да пробвам, макар че моето положение далеч не е толкова страшно, страх ме е да не мирише твърде много, но то пък и маслото мирише достатъчно силно. Само трябва да си намеря истински чесън, не те китайските дето ги продават навсякъде  Grinning Като ще мажа поне да има смисъл  Mr. Green

# 387
  • В полите на Пирин планина
Чесънът си мирише, особено ако се изпотиш, примерно или косата се намокри. Аз не бих рискувала, особено, ако работиш / учиш с много хора ... Не се измирисва със седмици.  Rolling Eyes

# 388
Здравейте, момичета!
За първи път пиша в темата, но напоследък все по-често ви чета.
Уви, тази година ме сполетя косопад, какъвто не съм имала никога и не знам на какво се дължи.
Можете ли да ме насочите за този гел Давинес, дали го има в обикновените аптеки или онлайн трябва да се поръчва?
Благодаря предварително!

# 389
Добре дошла при нас  Hug
Гелчето е на цена 21.70 в аптеки Адонис, с безплатна доставка.
Иначе по-нагоре писаха, че е на промоция в комплект с шампоана от серията в аптеки Марешки - 25-26 лв.
След малко ще ходя до Марешки да го издирвам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт