ЧААТАЙ с "ВЪТРЕ" се завръща и магия УЛУСОЙска ни обгръща - тема 216

• 34 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 690

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Иве, готова си за:  Grinning Grinning

Че не остана  Grinning Grinning Grinning

Това го гледам от доста време и все ще го слагам и все забравям.  Joy Миналата година правихме разни неща, дали ги видя не се знае.  hahaha
Затова аз мисля тази година да напишем нещо и да го пратим на тези, да го включат в този китап  Joy Joy

newsm10

Като видях снощи съобщението, веднага се сетих за общата им снимка с ДжадЪ, Grinning Grinning и днес, хоп, нов портрет...   Flutter Flutter

Party Party Party  Heart Eyes

# 691
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички! Grinning Hug Hug Hug

Ша сложа още една ,че с таз нещо ни мога да свикна  Crossing Arms Confused

Пак си говорите закодирано и не мога да разбера за къв "китап" става дума  Sick

Иве ,ти пък рано рано му се обеси на врата  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 692
  • Яко в Матрицата...
Искре, "китап" на турски означава книга Peace

Фенове се организират да направят и изпратят на Чачо книга, в която се състои от любимите им негови снимки. Име, акаунт в социална мрежа, любима снимка и послание да се изпратя до 30 август.

# 693
  • Sofia, Bulgaria
Искре, "китап" на турски означава книга Peace

Фенове се организират да направят и изпратят на Чачо книга, в която се състои от любимите им негови снимки. Име, акаунт в социална мрежа, любима снимка и послание да се изпратя до 30 август.

Благодаря Ренка  Hug
 Някъде бях чела,преди време ,че се готвят да му направят подарък изненада
за Рожденият му ден,вероятно за това е ставало въпрос  Peace
  Даже в Геджето бяха писали ,че са поискали помощ от колегите му в ПО но,
те били отказали Sick

https://www.instagram.com/p/BJREnU_jlN3/

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 12:05 от Iskra Pandova

# 694

Даже в Геджето бяха писали ,че са поискали помощ от колегите му в ПО но,
те били отказали Sick

https://www.instagram.com/p/BJREnU_jlN3/

Имаше нещо такова... не откликнали... все пак не са фенове, а колеги...   Peace Peace

А някаква готова фен- книга гледах, ама за кого беше???  Grinning Grinning

Crazy

Цитат

Кадрите от военната академия се снимат в двора на гимназия "Бешекташки Анадолски лицей", а игрището им ме кара да се надявам, че и баскетбол ще ни поиграе Сарп...  Crazy Party Party

Сградата е много красива  

Скрит текст:
 Crazy Строена е в третата третина на 19-ти век, за харем на двореца Чирган - в съседство, сега хотел от веригата Кемпински. Преди около 80 год е започнала да се използва за момичешко училище за приложни изкуства с пансион /или нещо подобно/, а от 15-тина години е "Анадолска гимназия Бешекташ" с модерно образование на турски и английски и много спорт, с успехите от който, лицеят се гордее... А сградата е уникална и като интериор, ааа да  Grinning , в помещението, където сега е школското кафене, 28 години, доживот, е бил заточен султан Мурат V, значи наследника на образа на Метин А  hahaha , който май ще играе Мурат IV  Joy Joy -това последното бе леко лирическо отклонение от около 200 години...  Joy Peace

сайта на школото

http://besiktasanadolu.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/34/03/964189/ … 65dd60a1aba2938c7

Grinning Grinning

да не са заснели фрагмана?  newsm78 newsm78 и да чакат... хайдееее  Party Party

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 14:36 от Анонимен

# 695
 Party Party Party Party Party дали  Thinking

или  Thinking  Laughing

Peace Peace

Laughing Laughing

# 696
  • Яко в Матрицата...
Този Мерт взех да го следвам, ама какви снимки споделя Crazy Та нещо не ми се вярва да работи с Колинс Thinking

# 697
Този Мерт взех да го следвам, ама какви снимки споделя Crazy Та нещо не ми се вярва да работи с Колинс Thinking

супер гейски  Mr. Green    малко ще се пообере и готово   hahaha hahaha   
Колинс го последваха, след малко закачиха и този Серкан  Peace  един от двамата ще е, пък може и двамата  Joy Joy

# 698
  • Яко в Матрицата...

Колинс го последваха, след малко закачиха и този Серкан  Peace  един от двамата ще е, пък може и двамата  Joy Joy

hahaha hahaha Еми щом е приятелка с Мадона, какъв да е Mr. Green

# 699

hahaha hahaha Еми щом е приятелка с Мадона, какъв да е Mr. Green

Mr. Green  душица  hahaha hahaha
ама чудни фотки е направил на Белла  Crazy  Чачи като си иде в ЛА, да спретне и на него такава фотосесия  Blush Blush Joy   после нЕма да му се налага да снима дизита и реклами на джинси  hahaha hahaha

# 700
 smile3512 smile3512 smile3512 какви са тези зелени пак бе?  Naughty Naughty Joy Joy

Колинс са писали, че снимат есенно-зимната колекция. Ама сигурно с другите правят снимки, не с Чачо.  newsm78

И какво сега? навъдиха се няколко профила icerde  hahaha hahaha

джадъъъ, този който Байрактар е последвал ми намирисва на фалшив. Следва два руски профила  Joy Joy  Joy

По-вероятно е този https://www.instagram.com/icerdeayyapim/ или не е никой от навъдилите се профили. Не ми се вярва да слагат фенски колажи, ако са истински.  Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 701
  • Яко в Матрицата...
Ани Hug Hug, човечетата не са за наЩУ, споко Peace Joy Joy Joy

# 702

абе знам ли ви за какво го подмятате  Stop Joy аз да се скарам профилкатично  Naughty hahaha hahaha

# 703
  • Яко в Матрицата...

абе знам ли ви за какво го подмятате  Stop Joy аз да се скарам профилкатично  Naughty hahaha hahaha

hahaha няма, няма... стига да не ни даде повод Rolling Eyes Joy

# 704

Mr. Green  hahaha hahaha hahaha hahaha 

не знам бе, и тоя кадър на Клунито го последва, ама вярно колажите са фенски  Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт