ЧААТАЙ с "ВЪТРЕ" се завръща и магия УЛУСОЙска ни обгръща - тема 216

• 33 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Ели, да Гришо е всичко това.  Peace
Скрит текст:
Но по пътя до тези успехи (които в любовния му живот май са повече, отколкото на корта) май се самозабрави.  Peace
Ама от друга страна, не всеки може да се похвали, че има гаджета като неговите.  Може би затова подминава другите БГ спортисти на Олимпиадата? Както и да е ... не е важно.

да бе това е, дриШльо със самочувствие   Mr. Green  
Всички имат загуби, и Ноле паднал  Peace  но се щракнал с дечицата, а не правил физиономии  Laughing

тоз пък и той   Sick Sick  Joy

# 31
  • Яко в Матрицата...
Ма Чачо много активен станал нещо в нета... Joy Joy Joy Вчера гледах нейде, че последвал и Синем Party Joy

# 32
Ма Чачо много активен станал нещо в нета... Joy Joy Joy Вчера гледах нейде, че последвал и Синем Party Joy

аз мисля, че Синем я следва от премиерата на Делибал.  newsm78

Ели, да Гришо е всичко това.  Peace
Скрит текст:
Но по пътя до тези успехи (които в любовния му живот май са повече, отколкото на корта) май се самозабрави.  Peace
Ама от друга страна, не всеки може да се похвали, че има гаджета като неговите.  Може би затова подминава другите БГ спортисти на Олимпиадата? Както и да е ... не е важно.

да бе това е, дриШльо със самочувствие   Mr. Green 
Всички имат загуби, и Ноле паднал  Peace  но се щракнал с дечицата, а не правил физиономии  Laughing

тоз пък и той    Sick Sick  Joy

Именно - на другите славата не им се отразява по този начин.  Peace
Ели, аз от спорт не се интересувам почти.  Peace Но не мисля,ч е победите му не се отразяват. Винаги се разбира за тях, както и за загубите. Където и да играе по света, по някоя медия у нас се  излъчват мачовете му.  Peace
Не знам какво е било това с лекоатлета, но това не е първото такова нещо, което показва как човек се променя със славата и парите. Не ме разбирай погрешно. И аз му се  радвам - толкова млад, толкова талантлив  Peace Но ... не мога да кажа на черното, че е бяло.  Peace

# 33
Ели, да Гришо е всичко това.  Peace
Скрит текст:
Но по пътя до тези успехи (които в любовния му живот май са повече, отколкото на корта) май се самозабрави.  Peace
Ама от друга страна, не всеки може да се похвали, че има гаджета като неговите.  Може би затова подминава другите БГ спортисти на Олимпиадата? Както и да е ... не е важно.

да бе това е, дриШльо със самочувствие   Mr. Green  
Всички имат загуби, и Ноле паднал  Peace  но се щракнал с дечицата, а не правил физиономии  Laughing

тоз пък и той   Sick Sick  Joy

Ма, ти сериозно ли?!
Скрит текст:
Да ти изкарам ли един тон снимки с всички наши спортисти на олимпиадата и с куп дечица?! Ма няма сми, нали, по- лесно е да се чете и набляга само на жълтото!
Спирам, че наистина паля! Peace

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 16:18 от Елия777

# 34
Според този, снимките на сериала били започнали днес.  Peace

Ели, недей да палиш бе.  Hug Hug

# 35

там спи  Joy Joy
да, Синем я следваше след Делибал, после я махна  Joy вчера пак се закачи  Joy

Еличко,   Heart Eyes Heart Eyes   не се пали бе, няма да ми промениш мнението за него, Joy   най-много да си сменя моб. оператор  Mr. Green hahaha hahaha

# 36
  • Яко в Матрицата...

там спи  Joy Joy
да, Синем я следваше след Делибал, после я махна  Joy вчера пак се закачи  Joy

Еличко,   Heart Eyes Heart Eyes   не се пали бе, няма да ми промениш мнението за него, Joy   най-много да си сменя моб. оператор  Mr. Green hahaha hahaha

Shocked Що така с лошо, нИдей Joy Joy Joy

Ех този Чачо, трие слага, пак трие, пак слага... Ясно - има много свободно време Laughing Laughing

# 37

Ех този Чачо, трие слага, пак трие, пак слага... Ясно - има много свободно време Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy

Няма къдрици за причесване пред огледала и витрини- освободи доста време сега...  hahaha hahaha hahaha

Рени, благодаря за превода на Тойгарски...  Hug bouquet  я пак...  Crazy Crazy

Цитат
Колко хубаво, че морето е толкова синьо, но хората понякога не го забелязват.

ooooh! Praynig Peace Peace  вярно дума ...  Heart Eyes Heart Eyes

Туита с инфото за началото на снимките - ту- туууу отплава... няма гооо... Joy

# 38
  • Яко в Матрицата...
https://twitter.com/HSevkiTopuz/status/762339414840336384?lang=en

Този пък шегаджия - Новият проект на Ай Япъм бил "Езел: Недовършеното отмъщение" скоро по АТV hahaha Ама вярно как са се подредили Joy Joy Joy

# 39
  • ... да усещаш мириса на море ...
Не помня това видео дали го пусна някой  newsm78 Чачо 0:33

# 40

Еличко,   Heart Eyes Heart Eyes   не се пали бе, няма да ми промениш мнението за него, Joy   най-много да си сменя моб. оператор  Mr. Green hahaha hahaha[/i]

Joy Joy Joy Joy Joy Ма кой иска да ти променя мнението бе Sunglasses Ти ме пита и аз ти отговорих Wink

Дреме му за оператора Laughing нали си е взел парите ... smile3534

love001 love001

Ани Hug Hug Hug винаги подпалвам, когато се използват обидни епитети за любимците ми Peace Плюса е, че Ивка много си я обичам и времетраенето е по малко... Wink Laughing Laughing

Според този, снимките на сериала били започнали днес.  Peace

Party Party

Аййй дано само не се забутнат да снимат в покрайнините, та да докопаме някой фотос от сет Crazy

Тара bouquet

Crazy Crazy ВъЛти се, оглежда се сладуркина Heart Eyes

# 41
Интервю с Дуду Peace
наЩУ гоУем кифльо  Joy Когато бил в Истанбул, всяка седмица ходел там и оставал не по-малко от час. Маникюр и педикюр си правел   Joy и се подстригвал.  Joy направо си бил вманиачен  ooooh! hahaha
И пак пише за онова, което са го писали и преди - че момичетата водели гаджетата си и казвали да ги направят като Чачо  Peace
Казва, че както Чачо в Турция е нещо като Бекъм и Роналдо в света. Добавя и Клуни  Heart Eyes
(ама тези първите двама  Sick Sick Sick) Кифльовци  hahaha

Не помня това видео дали го пусна някой  newsm78 Чачо 0:33

Hug Hug Помислих, че се е изказал  Joy Joy

Този пък шегаджия - Новият проект на Ай Япъм бил "Езел: Недовършеното отмъщение" скоро по АТV hahaha Ама вярно как са се подредили Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

# 42
Еличко, върти се, казваш,  Joy Joy  и ние така... голямо озъртане падна...   hahaha hahaha дано му се е видял края  Grinning Grinning

Тара,  Hug  Sunglasses Sunglasses

Ани  Hug Grinning Grinning  Ами тъй де,  hahaha hahaha  като ще е като Чачи- всяка седмица да си водят гаджетата на причос при него...

newsm09 newsm53

# 43
Интервю с Дуду Peace
наЩУ гоУем кифльо  Joy Когато бил в Истанбул, всяка седмица ходел там и оставал не по-малко от час. Маникюр и педикюр си правел   Joy и се подстригвал.  Joy направо си бил вманиачен  ooooh! hahaha
И пак пише за онова, което са го писали и преди - че момичетата водели гаджетата си и казвали да ги направят като Чачо  Peace
Казва, че както Чачо в Турция е нещо като Бекъм и Роналдо в света. Добавя и Клуни  Heart Eyes
(ама тези първите двама  Sick Sick Sick) Кифльовци  hahaha

това е скалъпено с предишни изказвания бе   Sick  като онова, че се срамувал да се целува...  hahaha hahaha hahaha
помниш ли като беше гардеробчо, имаше и видео как се хили и лензи, пък Дуду го кифли  Sick  rotfImbo rotfImbo

hahaha hahaha hahaha  това е готино  Party

Ани Hug Hug Hug винаги подпалвам, когато се използват обидни епитети за любимците ми Peace Плюса е, че Ивка много си я обичам и времетраенето е по малко... Wink Laughing Laughing

smile3503 smile3503 love001 love001

# 44
  • Яко в Матрицата...
Кифльо, ама готин Crazy hahaha
Ама днес ми омръзна да го гледам с този байрак  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт