ЧААТАЙ с "ВЪТРЕ" се завръща и магия УЛУСОЙска ни обгръща - тема 216

• 34 186
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И едно поздравче за всички птички  Hug Hug Heart Eyes

# 496
"кат пропаст им били устите..."   Sick  hahaha hahaha  Хем де!  Peace   Иве  Hug Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy

Този дебелия и грозния го взимам и бЕгам ...   Crazy Joy Joy  на вас мотора, на мен баклавата... hahaha hahaha

# 497
 Hug
Арас с фенка

и с фен

Вчера Чачо си хапвал баклавичка  Party Joy Арас го питал: Остави ли спорта? А Чачо се засмял и казал: Какво да правя, братле? hahaha Ми яде му се яяяяяяяяяя   Naughty Naughty hahaha
Иначе се стреляли, гонели, приличало на сцена на аtv.  Постоянно я говорят тази ТВ. Само екшъни ли дават по нея?  Thinking

Тара  Hug не помня пусках ли клип, но в него разказват сценария, който бяха сложили и на сайта си и Варна го преведе.  Hug

Да, може би са търсили прилика, въпреки че между Чачи и онзи бозавия аз не намирам такава  Joy И там май имаше сцени в които бяха с по-къси коси и Лео и Мат  Peace После вече не бяха.  Peace

За Сарп - мисля,ч е Ренка най-точно ще ти каже. май занчи суров и твърд или нещо таквоа, но нека тя да каже.  Hug

# 498
Вчера Чачо си хапвал баклавичка  Party Joy Арас го питал: Остави ли спорта? А Чачо се засмял и казал: Какво да правя, братле? hahaha Ми яде му се яяяяяяяяяя   Naughty Naughty hahaha
Иначе се стреляли, гонели, приличало на сцена на аtv.  Постоянно я говорят тази ТВ. Само екшъни ли дават по нея?  Thinking

Shocked  айдааааааа, отиде  hahaha hahaha hahaha
лъжльо такъв  Joy Joy

Да, може би са търсили прилика, въпреки че между Чачи и онзи бозавия аз не намирам такава  Joy И там май имаше сцени в които бяха с по-къси коси и Лео и Мат  Peace После вече не бяха.  Peace

Peace Peace

# 499
Не е лъжльо бе, джадъъъ  Naughty Naughty не се знае дали това, което казват е точно така.  hahaha
Започна се с обичайните писания, че заради визията и дрехите с които снимат, не дават да се снима. Но на една там приятелката се снимала с Чачо. Ама пък Клунито не давал да се публикуват снимки.  Joy А с Арас излизат снимки.  Crossing Arms

абе почва голямото надлъгване  hahaha

# 500
  • Sofia, Bulgaria
         Момичета,благодаря на всички за всичко написано и споделено  Heart Eyes Hug Hug Hug

Прекрасното момче за 5 години се превърна в неустоим мъж  Heart Eyes  Hug Heart Eyes

ПП Измирлията АБ се взема много на сериозно бе  Sick Angry
 Написах в личният му блог едно доста злобничко писмо  Mr. Green  Виждам ,че го е прочел ама отговор не получих  SickCrossing Arms

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 21:14 от Iskra Pandova

# 501
  • Яко в Матрицата...
Тара Hug, това значи Сарп - суров, твърд, труден. На турски едно от значенията си е директно sert Joy

# 502
Тара Hug, това значи Сарп - суров, твърд, труден. На турски едно от значенията си е директно sert Joy

Дано да е чок серт  Crazy Crazy Crazy

Искра, не се занимавай с него бе.  Joy Joy

Летящите птици нещо са говорили за Чачо и една в Т мноУ им се нерви. Ама не разбрах какво точн о са казали.  hahaha

ПП - разбраФ що се нервят на летящите  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 21:57 от Ани (Aniska)

# 503
Летящите птици нещо са говорили за Чачо и една в Т мноУ им се нерви. Ама не разбрах какво точн о са казали.  hahaha

Mr. Green  как е насолила Бирсен  hahaha hahaha

# 504
Летящите птици нещо са говорили за Чачо и една в Т мноУ им се нерви. Ама не разбрах какво точн о са казали.  hahaha

Mr. Green  как е насолила Бирсен  hahaha hahaha

И не само нея  Mr. Green

лека нощ  Hug Hug Hug

# 505
  • Sofia, Bulgaria

Flutter Crazy Crazy Crazy

# 506

Flutter Crazy Crazy Crazy
Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро  Hug Hug Hug

Дано днес излезе тийзъра  Praynig Grinning Grinning

Heart Eyes Heart Eyes