ЧААТАЙ с "ВЪТРЕ" се завръща и магия УЛУСОЙска ни обгръща - тема 216

• 34 099
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia, Bulgaria
Тара Hug, за братя добре са ги подбрали двамата с Арас  Peace

Кефи ме този човек Брадатко Party - писал е, че е чудо дори да се живее в страна с толкова много предатели...

Ренка,моля те осветли ме кой е Брадатко - ЕА или... и за какво иде реч Rolling Eyes newsm78

# 571
  • Яко в Матрицата...
Брадатко е Енгин, Искре, говори за положението в Турция в Туитър Peace

# 572

Кефи ме този човек Брадатко Party - писал е, че е чудо дори да се живее в страна с толкова много предатели...

Рени  Hug, а става ли ясно какво е имал предвид: изнасящи инфо от сета или политическата обстановка? Защото Ердоган както я е подкарал .... Shocked

За обстановката в Турция става въпрос. Следващият му пост е за това, че няма нужда от празни приказки и политика, страната е на всички тях Peace

Досега май не е бил толкова директен...  Shocked  все са му едни иносказателни коментарите, или никакви...  Grinning Grinning  Какво ли го е нанервило толкова?  newsm78 newsm78  И нова клиентка си има...  hahaha  и възтесни модерни панталони...  Rolling Eyes Grinning Grinning

Grinning Grinning Crazy

Ще загледате ли бодрумските масали?  Flutter  тази вечер започват поооо...  newsm78  Д'де  Peace Laughing Laughing

# 573
  • Sofia, Bulgaria
Брадатко е Енгин, Искре, говори за положението в Турция в Туитър Peace

За това се иска бая смелост, да изкажеш своя позиция в Т  Peace

Ще загледате ли бодрумските масали?  Flutter  тази вечер започват поооо...  newsm78  Д'де  Peace Laughing :

Лу,какви масали бе мила Flutter CrazyАз дори не знам значението на думата "масал" Crossing Arms Joy

# 574
Искре, нов сериал по Д - "Бодрумска приказка"  Peace Grinning

# 575
  • Sofia, Bulgaria
Искре, нов сериал по Д - "Бодрумска приказка"  Peace Grinning

Очертава се приятен сериал  Simple Smile Peace

# 576

Рени  Hug, а става ли ясно какво е имал предвид: изнасящи инфо от сета или политическата обстановка? Защото Ердоган както я е подкарал .... Shocked

За обстановката в Турция става въпрос. Следващият му пост е за това, че няма нужда от празни приказки и политика, страната е на всички тях Peace

нещо е възмутило Брадатко, но какво по-точно? И Брадаткова след опита за преврат беше писала доста смели неща.  Peace

Аз пробвах да гледам няколко сериала, ама не ми се получава. Не вярвам да загледам турски сериал, ако в него не е Чачо.  hahaha

# 577

Heart Eyes Heart Eyes   хайде и тяяяяяя   Party   сладуркатаааа   Party Party Party Party 

# 578

Heart Eyes Heart Eyes   хайде и тяяяяяя   Party   сладуркатаааа   Party Party Party Party 

Party Party Party тя започвала днес.  Party ади, хаирлия да е  Joy
Снимката е пусната от мениджърката и. И Мустафа Уурлу и е клиент.  Peace
http://www.onemgunal.com/

# 579
И Мустафа Уурлу и е клиент.  Peace

кой??  newsm78 Joy Joy

ама много е сладка беее  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 580

кой??  newsm78 Joy Joy

комисаря бе, онзи рошавия  hahaha
Ето този  Peace

# 581

кой??  newsm78 Joy Joy

комисаря бе, онзи рошавия  hahaha
Ето този  Peace
Скрит текст:

уффф, можеше да не ми го показваш  Mr. Green   hahaha hahaha hahaha

Shocked Joy Joy

# 582

hahaha hahaha да стои Бенсу далеч от Чачовите фенове  hahaha hahaha Пълно е слуди хора бе  hahaha

Други по-разумни фенове пишат на мениджърката на Бенсу, да покажела на Брадатко как го прави това - да поства сники на актьорите си в профилите си.  hahaha hahaha

и една статия за стила на Чачо в сериалите. В нея пише, че ще е любовна история сериала  Thinking и историята на двама братя  Laughing

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 22:05 от Ани (Aniska)

# 583
и една статия за стила на Чачо в сериалите. В нея пише, че ще е любовна история сериала  Thinking и историята на двама братя  Laughing

и за кво се жертвахме с бозавия  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha
язък за готиния хумор  Mr. Green  и кървищата  Crossing Arms

# 584

и за кво се жертвахме с бозавия  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha
язък за готиния хумор  Mr. Green  и кървищата  Crossing Arms

те така си пишат, ама като започне ще видим накъде ще върви  hahaha ашк ли? Йекшън ли?  hahaha

лека нощ с отговора на онези безумни писания на някакви идиототи, които писаха какво ли не на Бенсу.  Crossing Arms

Пише им да не обръщат внимание на тези откачалки.
И Чакаме ви с голямо вълнение, душички.  Heart Eyes хаирлия да е и много висок рейтинг! Peace

Общи условия

Активация на акаунт