ЧААТАЙ с "ВЪТРЕ" се завръща и магия УЛУСОЙска ни обгръща - тема 216

• 34 119
  • 740
  •   2
Отговори
# 660
Crazy Crazy Crazy Crazy

Такъв............... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 661
  • Sofia, Bulgaria
        Момичета благодаря на всички за всичко

ПП Иве,аз съм ЗА - да съберем  парички и да ти купим рокля на Габана  Peace Flutter

Това "бабче" не ли актрисата която ще бъде майката на Сарп  newsm78 Thinking

Ох бе сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Емир  - Сарп  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 20:08 от Iskra Pandova

# 662
 ПП Иве,аз съм ЗА - да съберем  парички и да ти купим рокля на Габана  Peace Flutter

Shocked Shocked    ти пък  hahaha hahaha hahaha  на Ани връзките за кво са  Whistling Joy

# 663
  • Sofia, Bulgaria

Shocked Shocked    ти пък  hahaha hahaha hahaha  на Ани връзките за кво са  Whistling Joy

love001 newsm47

# 664
  • София
А-бе стига с тез партизански имена.  Laughing Тъкмо оправя кой/коя е и хоп - нова звезда. Сега пък Бузла се появи ...  Joy Joy

Скрит текст:
Тоз Баш, баш кЪт нашия Коко Динев - по долу от певачка/актриса/модел не пада. Ама пък образован...

Много ме забавлявахте с Габаната  Joy Joy Joy Joy
Таре  Hug Heart Eyes не трябва да ги изпускаш от поглед, че тук с легенди се чете  Laughing Laughing Laughing

Привет, ято  Hug Hug Hug

Добре, че сте вие, за да си разведря малко мозъка  Laughing Laughing Laughing Колегата като каже да си пазя релето и си давам петминутка с вас   Joy Joy Joy Hug Hug Hug

Благодаря за новите фотки и коментари bouquet bouquet bouquet

# 665
  • Яко в Матрицата...

Емир  - Сарп  Heart Eyes

Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна! Naughty hahaha hahaha hahaha

Виви, пази релето Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 666
  • Sofia, Bulgaria

Емир  - Сарп  Heart Eyes

Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна! Naughty hahaha hahaha hahaha

Виви, пази релето Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ренка  Hug  Joy Joy Joy Joy Joy

# 667
докараха го съвсем на Емир  ooooh!  добре, че е на готиния Емир, с умрялата жена  Mr. Green Mr. Green Joy

с умрялата жена  hahaha hahaha викаш, умря жена му и стана готин?  hahaha hahaha

така де  Mr. Green  свали онзи товар  Sick и разцъфтя  Party Party
в тъз роля тогава е най-готин  Peace

Интресно как онзи Емир, дето беше плют и нЕгледан тогава, сега пак станал повод за радост за фемирите   Mr. Green  hahaha hahaha hahaha  
Чачо също - как си мислел, че ще успее без Късокракая, после стана безсрамник и наркоман, малИИИИи  Mr. Green  консервите фучаха, че не могат да го гледат, какъв пример бил  Joy Joy  а сега  Mr. Green  обърнали палачинката  hahaha hahaha
Добре, че за кратко ще е такъв  Party Party Party

hahaha hahaha нека се радват бе  Mr. Green то така или иначе ще е за кратко.  Peace

Новия сериал на Клунито с онзи Кадир от ФХ, стартира на 26-ти август - петък  Crossing Arms Crossing Arms Пък нали вие казахте, че сериалите му никога не са в един и същи ден  Sad Cry значи нашия нЕма да е в петък  newsm45 newsm45

Вивчооо, пази си релетооо  Naughty Naughty прав е колегата  Party Party

И още една с автограф. Прекрасен бил Чачи - усмихвал се .. абе чудо.  Joy

# 668
  • Яко в Матрицата...
Aни Heart Eyes, ами не би трябвало сам със себе си да се конкурира Клунито Joy Joy Joy

# 669

hahaha hahaha нека се радват бе  Mr. Green то така или иначе ще е за кратко.  Peace

Новия сериал на Клунито с онзи Кадир от ФХ, стартира на 26-ти август - петък  Crossing Arms Crossing Arms Пък нали вие казахте, че сериалите му никога не са в един и същи ден  Sad Cry значи нашия нЕма да е в петък  newsm45 newsm45

Урааааааа, нЕма е в петъъъъъъъъъък  Party Party Party
твоята любимка  Mr. Green  днес пишеше за сряда  Whistling

викаш радостта ще е кратка  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

# 670
  • Яко в Матрицата...

hahaha hahaha нека се радват бе  Mr. Green то така или иначе ще е за кратко.  Peace

Новия сериал на Клунито с онзи Кадир от ФХ, стартира на 26-ти август - петък  Crossing Arms Crossing Arms Пък нали вие казахте, че сериалите му никога не са в един и същи ден  Sad Cry значи нашия нЕма да е в петък  newsm45 newsm45

Урааааааа, нЕма е в петъъъъъъъъъък  Party Party Party
твоята любимка  Mr. Green  днес пишеше за сряда  Whistling

викаш радостта ще е кратка  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

И в сряда не би би трябвало да е, тогава е Севдата, ако не й сменят деня Peace

# 671
Хакан се очовечил  hahaha hahaha hahaha  рече, че фрага ще е якънда  Mr. Green  без дата, че да не подвежда  hahaha hahaha hahaha
Казах ли ви кой ще реже и крои  Mr. Green

Ренко, аман от твоята Севда   Sick Sick hahaha hahaha  да я преместят  Mr. Green

# 672
  • Яко в Матрицата...
Хакан се очовечил  hahaha hahaha hahaha  рече, че фрага ще е якънда  Mr. Green  без дата, че да не подвежда  hahaha hahaha hahaha
Казах ли ви кой ще реже и крои  Mr. Green

Ренко, аман от твоята Севда   Sick Sick hahaha hahaha  да я преместят  Mr. Green

Ами да я местят, аз пак ще си я гледам - offline hahaha hahaha hahaha

# 673
джадъ, коя моя любимка?  Thinking За да преценя дали да и вярвам?  hahaha

Бенсу и розите и са отразени  hahaha

Aни Heart Eyes, ами не би трябвало сам със себе си да се конкурира Клунито Joy Joy Joy

да, има логика  Joy Joy Joy

Още нещо щях да казвам - из Т се гадае за визията на Сарп.  Laughing Със сигурност тази му визия ще е само за завършването и затвора. Предполага се, че трейлъра е заснет и там има кадри и с двете визии.  Peace След това аз предполагам (и не само аз), че ще изглежда като Чачо във фотосесията за GQ, но с доста по-къса коса и по-малка брада.  Laughing

Хакан се очовечил  hahaha hahaha hahaha  рече, че фрага ще е якънда  Mr. Green  без дата, че да не подвежда  hahaha hahaha hahaha
Казах ли ви кой ще реже и крои  Mr. Green

Ренко, аман от твоята Севда   Sick Sick hahaha hahaha  да я преместят  Mr. Green

не искам Хакан бе  smile3511 smile3511 smile3511

# 674
джадъ, коя моя любимка?  Thinking За да преценя дали да и вярвам?  hahaha

объркала съм, малко по-малка любимка ти е  Joy

Още нещо щях да казвам - из Т се гадае за визията на Сарп.  Laughing Със сигурност тази му визия ще е само за завършването и затвора. Предполага се, че трейлъра е заснет и там има кадри и с двете визии.  Peace След това аз предполагам (и не само аз), че ще изглежда като Чачо във фотосесията за GQ, но с доста по-къса коса и по-малка брада.  Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy     такъв ще е  Peace Peace   ама във втората употреба  Mr. Green  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт